bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- avm gezme kültürü4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri15
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- sanane demek yanlıştır4
- tissot la loche3
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması5
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması4
- kahvaltı9
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
- çorapla uyuyan erkek3
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak2
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek3
- şarjın yüzde seksen altıya düşmesi2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- terörist mecliste konuşma mı yapar3
- muhafazakar eşcinsel2
- lahmacuna ketçap sıkmak2
- yazarların kötü oldukları konular3
- zeytin çekirdeğini ağızdan elle almak2
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası21
- gocu34
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- duşta şarkı söylemek2
- yedi numara3
- meteoroloji genel müdürlüğü2
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak3
- yeni parti tüzüğü3
- beşiktaş9
- boyumun 2 cm kısalması22
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- gocu'ya gocucuk gocucuk diyip kaçmak3
- külah dondurmayı kaşıkla yiyen erkek2
- uyudun mu mesajı14
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak3
- nev12
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek3
- kiraz cicegi kolonyasi42
- imparator neron552
- pilavın yanında ekmek yemek3
reklamlar dan bıktıran video servisi.
son günlerde şöyle hata verip, 5-6 saniye sonra video açılıyor.
görsel
adblocker'a engel koymaya çalışıyolar galiba.
görsel
adblocker'a engel koymaya çalışıyolar galiba.
vpn olmadan girilmeyen video uygulaması.
https://www.youtube.com/c...Ql24Rg?view_as=subscriber
bu da benim kanalım destek olabilirsiniz
bu da benim kanalım destek olabilirsiniz
arayüzü güzel değil.
Dün gece 4 de uyumak için bir ses açtım. Ama öyle yağmur vb gibi sesler değil yalnızca kulaklıkla dinlenebiliyor.
Neyse taktım kulaklığı anlayamadıgim şekilde pat direkt uykuya daldım uyurken de birden irkilme yaşadım(normalde hiç yasamam).
Bugün de pat 7 de hiç zorlanmadan direkt gözlerimi açıp uyandım. Müthiş Bişeymiş lan ise yaradı yani.
Yabancı bi kanaldi yani yorumlarda hiç türkçe yoktu hep yabancılar yazmıştı ben de ihtimal vermemiştim ama denedim oldu.
Neyse taktım kulaklığı anlayamadıgim şekilde pat direkt uykuya daldım uyurken de birden irkilme yaşadım(normalde hiç yasamam).
Bugün de pat 7 de hiç zorlanmadan direkt gözlerimi açıp uyandım. Müthiş Bişeymiş lan ise yaradı yani.
Yabancı bi kanaldi yani yorumlarda hiç türkçe yoktu hep yabancılar yazmıştı ben de ihtimal vermemiştim ama denedim oldu.
dünyanın en iyi aracı film izleriz çünkü.
an itibariyle mantarlamıştır. hile izliyordum gitti amk. patates.
YouTube, bir video barındırma web sitesidir. Kasım 2006'da Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınmıştır. güzel para valla
insanların istila edip bokunu çıkarmadığı hiçbir oluşum yok. benim anlamadığım bir şey var. tüm dünyada 7/24 youtube network çalışanları durmadan server mi monte ediyor? aksi halde bu kadar yüklenen videoları bir yerlere kaydetmek insanüstü bir şey olsa gerek.
kış geldi trendler dizi fragmanlarından geçilmiyor.
reklamın reklamını yapan site ama bu böyle gitmez. 10 dakikalık videoda 8 reklam izliyoruz arkadaş bu nedir. tarih boyunca insanoğlu hep sorundan çözüme gitmiştir. sorun oluştu ve artık yakında buna bir çözüm de bulunur. YouTube video aleminde tekel olabilir ancak ben yakında alternatif ve hızlı bir büyüme ivmesi kazanacak video kanalı bekliyorum.
Root lu telefonumla Kodlarını değiştirip reklamı tamamen kaldırdım iyikibvarsın android.
sözlükte yazarların çizimleri başlığına baktıktan 1 saniye sonra izlediğim videoyu bitirip ana sayfaya geldim. önerilerde şu çıktı;
görsel
lan olm sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama ben valla tırsıyorum bu yapay zeka algoritmalarından. sikerim lan uğraşmayın lan benle ipneler.
görsel
lan olm sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama ben valla tırsıyorum bu yapay zeka algoritmalarından. sikerim lan uğraşmayın lan benle ipneler.
artık reklam aralıkları görülemeyen ve reklamları geçilemeyen video sitesi.
hadi tamam görmeyelim de bari geçme olsaydı. saçma sapan beş altı dakikalık reklamlar var.
hadi tamam görmeyelim de bari geçme olsaydı. saçma sapan beş altı dakikalık reklamlar var.
Gündemde olan malum yasa tasarısıyla birlikte denetim altına alınmaya çalışılacak olan mecra. Tahminlere göre siyasal iktidar bu mecraya ülke içerisinde şube açmasını ve iletişim halinde olarak devletin istemediği içerikleri kaldırmasını isteyecektir. Youtube tabii ki de bunu kabul etmeyecektir ve dolayısıyla yakın zamanda youtube ülkemizde yasaklanacaktır.
Tüm güzel şeylerin bozulduğu gibi Bunun da kaderi farklı olmayacak anlaşılan. Bana göre youtube günümüzün en iyi öğretmenidir.
hale hazırda var olan "çan" tuşunun yönetimden gelen komut sonrasında fazlasıyla önem kazanmasıyla abonelerden para kazanma algoritması tamamen değişen video yükleme-görüntüleme platformu.
beğendiğiniz kanala artık sadece abone olmanız yetmiyor. ayrıca çan tuşuna da basmalısınız.
görsel
beğendiğiniz kanala artık sadece abone olmanız yetmiyor. ayrıca çan tuşuna da basmalısınız.
görsel
Chrome web'te oturum açma problemi hatası alan sadece benim mi olduğumu merak ettiğim internet sitesi.
bu kadar çok eleştiri alan ama aynı zamanda dünyada bu kadar çok izlenen, dinlenen başka bir araç olmayan izleme ve dinleme aracı.
izlenim ve beğeni istatistiklerini eski haline çevirmişler. milyon milyar yok neyse o. sebebi ne acaba.
edit. yoo değişmemişler. başka sayfada son haliyle çıktı. allala. ilginç.
edit. yoo değişmemişler. başka sayfada son haliyle çıktı. allala. ilginç.
sabahtandır videoları açılmayan site.
bir tek bende mi sorun var merak edilmekte.
bir tek bende mi sorun var merak edilmekte.
video indirme özelliği gelmiş ilk 3 ay ücretsiz takibi her ay 21,99 tl olacakmış. ve diyor ki reklamsız , internet bağlantısı olmadan ve arka planda oynatmanın keyfini çıkarın.
video çekip yayınlayabileceğiniz bir sosyal ağ. her ne kadar son zamanlarda bozsa da doğal yaşamı izleyebileceğim kanalları seviyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar