bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- türkiye a milli futbol takımı15
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- dövmesi olan yazarlar6
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- nervio'nun kedi kumu5
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- kendini beğendirmek2
- ankara mı istanbul mu9
- treni kaçırmak5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- siz yazın ben yatıyorum3
- berberlere zam gelmesi7
- sevgilisini paylaşan adam3
- platonik aşk5
- kimseyle tanışamamak2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- vurduran erkek davranışları3
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- gavat bir insan olmak3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- 13 seçim kaybetmedim7
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- köle isaura2
En mütevazi mekandır.Tost yemek istiyosanız yiğit cafe ideal mekandır.Green cafe'nin tikky ordusundan ya da speed'in kalabalık mekanından bıkan insanların tostunu alıp sevgi meydanı'nda ya iibf içinde çayıyla birlikte takılabildiği bir cafedir.
uludağ iibf'nin green ve speed gibi tikky ortamlardan farklı olarak,daha çok mahalle aralarında lise öğrencilerinin ayaküstü atıştırdığı bir yer izlenimi veren mütevazi görünümlü cafe.
gerek fiyatlarının uygun olmasıyla, gerek tostunun muhteşem olmasıyla gönüllerde taht kurmuş iibf a binasının altında bulunan büfe tadındaki cafedir. (bkz: hasan abi)
bir zamanlar tüm uludağ universitesi iibf öğrencilerinin uğrak yeri olan * daha sonra yiğit cafeye ait olan iibf a blok binasının zemin katının okul yönetimi tarafından sınıflara dönüştürülmesiyle mini minnacık bir yere sıkıştırılan, güzel , kendi halinde , sakin bir cafe.
sınav sabahları salçalı kaşarlı tos-çay ikilisiyle ingılışıka vazgeçilmezlerimiz arasına girmiş cafe.
öğrencilik günlerimde sabahtan gidip postu serdiğim ve akşama kadar abartısız 100 küsür insanla oturup çay kahve içip geleni gideni seyrettiğim hatta bi seferinde bi sınav öncesi ebru cündübeyoğlu ile aynı masayı paylaşıp muhabbet ettiğim kapandığını duyduğumda çok üzüldüğüm uludağ üniversitesinin içindeki laila ya da reina diyebileceğim lafta öğrenci cafesi
iibf nin a bloğunun altında bulunan genelde ders beklerken tost-çay ikilisi alınan cafedir... oturmak için aha ziyade speed cafetercih edilir... * *
Yönetimin tüm olumsuz çabalarına rağmen ayakta durmasını bilen,Başında hasan abi ve ismail abi'nin ,nişancı olarak ise sadığın olduğu mütevazı ama çok kral bi mekan.
Çift kaşarlı salçalı.... iddia ediyorum ben ne böyle tost yedim nede yedirdim acep..
Çift kaşarlı salçalı.... iddia ediyorum ben ne böyle tost yedim nede yedirdim acep..
hasan abinin devamlı gülen yüzüyle karşılaşabileceğimiz çok da lezzetli tost yapan süper mini cafe.
uludağ iibf a blok altında bulunan ders arasında çayınızı kahvenizi alabileceğiniz çevredeki en güzel, tüm yeni öğrencilere ısrarla tavsiye ettiğim güzel çift kaşarlı salçaların yapıldığı eşsiz yer. böyle tost yapan bir yer yok. özledim be.
sikindirik bir büfe. içerde kek-kraker konulan bir raf, kola ve türevi içecekler konan bir dolap, üstüne motor yağı sürülen tostların yapıldığı bir tost makinesi, rezalet ötesi çay yapan bir çaydanlık ve kasa olarak kullanılan bir masa var.
dışarıda da, iibf'nin kendisine ait olan 3-5 çamurlu ve dandik bank bulunmakta.
işteee, görmemiş öğrencilerin anlata anlata bitiremediği yiğit bundan ibaret. öğrencilerimiz maalesef ki; motor yağlı tosta, eşek eti sosise, bulaşık suyu tadındaki plastik bardaktaki çaya bayılıyor.
dışarıda da, iibf'nin kendisine ait olan 3-5 çamurlu ve dandik bank bulunmakta.
işteee, görmemiş öğrencilerin anlata anlata bitiremediği yiğit bundan ibaret. öğrencilerimiz maalesef ki; motor yağlı tosta, eşek eti sosise, bulaşık suyu tadındaki plastik bardaktaki çaya bayılıyor.
salçalı çift kaşarlı tost denince akla gelen cafe...
yeri geldiğinde kendi tostunu yapabilme olanağına sahip olduğum, derse girmeyince yani genelde illa muhabbet edecek adam bulabileceğim, green cafeden 10 kat daha keyif aldığım mekan olarak küçük ama karakter olarak büyük işletme.
bir mezunun itirafıdır.çok özlüyorum yiğit cafeyi
kaşarlı salçalı tostunu
hasan abi'nin neslihan ablanın sohbetini.
böyle güzel ortam başka yerde bulunmaz uludağ üniversitesi sırf yiğit cafe için bile tercih edilir.
kaşarlı salçalı tostunu
hasan abi'nin neslihan ablanın sohbetini.
böyle güzel ortam başka yerde bulunmaz uludağ üniversitesi sırf yiğit cafe için bile tercih edilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar