bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse5
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- fener şampihahahaha3
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- türk düşmanı piçler3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- evrene enerji gönderen müslüman4
- 0 0 713
- trakya'dan slovakya'ya gitmek2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- islami nato2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi2
- atatürk diyor ki2
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- osimhensiz galatasaray4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- iltica16
- claudian clouds33
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- rafael leao4
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 20 eylül 20262
- okan buruk8
- sözlük kızlarının kekleri24
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- insan ne ister6
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- kadınlar8
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- izmir2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- yaşanmamışların yası6
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- galatahahahahahaha4
- anın görüntüsü25
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- kuran3
- cok da abartmaya gerek uok6
- islamda namaz yoktur30
- önyargı3
- yazarların akşam yemekleri6
sabahın köründe kalkıp 2 saatimi verip üstüne bir de buna para verecek kadar mal olmadığım için öylesine sınava giren cool üniversiteli birisi değilim. hadi gidin sınavınıza liseli kardeşler. adam gibi yapın. bilmediğinizi boş bırakın. sınavda ağlamayın. çıkınca yayınlanan sorulara bakmayın. gidin sahile falan.
ösymnin aleni periyodik olarak yaptığını jigololuğun mart ayağı.
Bakalım kaç yapacaz.
Geçen sene sınavda akmış biri olarak hakkında, kafasında soru işareti kalmış yazar dostlarıma yardımcı olabileceğim sınav.
Not: Son zamanlarda pek günah işledim, sevap point kasıyorum.
Not: Son zamanlarda pek günah işledim, sevap point kasıyorum.
(bkz: tek kale maç)
sınava girecek arkadaşlara bol bol başarılar dilediğim hödö.
Zamanı gelmiştir, çalışmayana kol gibi girecektir.
girmeme iki gün kalan sınav. korkuyorum sözlük. çok guzel hayaller kurdum çok ta güzel göt olacağım:s
nefes alıyorsak umut var:!
nefes alıyorsak umut var:!
ÖSYM amcaların son sürümü dandik sınav işte. Muhtemelen gelmiş geçmiş en zor sınav olucak Bi ders kesinlikle yetişmiycek ikinci seneye kalanlar geçen sene çok kolaydı bu sene çok zordu falan diycekler te allahım sene olmuş 2016 daha hala ygs muhabbeti.
BU SINAV SAYESiNDE OKUL KURSLARI iPTAL O YÜZDEN BENiM IÇIN ÇOK DEĞERLi BI SINAV.
zamanı yaklaşmıştır. girecek herkese başarılar dilerim, Allah yardımcınız olsun. emeğinizi zayi etmesin inşallah.
eğer sınavı yapamazsanız hayatınızın sonu.
şaka la şaka tabi kide ironi yapıyorum.
şaka felan ama öylesine girmeme rağmen heyecan bende bile var. Bu gün kolu görmeye gittim yarın gene gidecem sıra listelerini asmamışlar.
şaka la şaka tabi kide ironi yapıyorum.
şaka felan ama öylesine girmeme rağmen heyecan bende bile var. Bu gün kolu görmeye gittim yarın gene gidecem sıra listelerini asmamışlar.
Hayat bir anda bu sınav ile anlamsızlaştı.
Sözlükteki aday arkadaşlarımın inşallah istediği gibi olucağını sınav olur inşallah Allah attığınızı tuttursun bildiğinizi unutturmasın inşallah .
Heyecanım arttıkça buraya yazıyorum ama artık motivasyon konuşması yazmaktan da gına geldi bi fıkra anlatayım mı lan neşemiz yerine gelir?
Umarım en günahsız olanınız kazanır (iyice koptum ben olaydan).
Aman ygs ne be lys asıl önemli.
Hem bu sene kolaymış.
Ben tükendim.
Umarım en günahsız olanınız kazanır (iyice koptum ben olaydan).
Aman ygs ne be lys asıl önemli.
Hem bu sene kolaymış.
Ben tükendim.
kendinize inanın gençler aha gaçacak diye o kapıdan girerseniz beleşten 10 netiniz falan gider yazık olur çok ciddiyim. fene mutlaka bakın 3-4 dk da ilkokul çocuklarının yapabilecekleri sorulardan 3-4 soru yaparsınız. geçen sene bildiğin 24 dereceyi gösterip bu kaç derecedir dyye sordular heyecandan 10larca arkadaşım yapamamış. ygs bu lys değil dikkat ölçer bilgiden ziyade. soğukkanlı olan koparır alır. (4 kere girdim bu sınava tecrübeliyim * )
çıkışında iki arkadaşa yemek sözüm var, nasıl erteleyebilirim derdinde oldugum sınav. ulan pazar benim tek tatil günüm ! bence sınavlar haftaiçi yapılmalı, hatta akşamları.
heyecan yapmamanız gereken sınavmış.*
bu saf iyi niyetler elbette çok hoş ama azıcık da mantığı devreye sokalım. artık demeyin şunu be kardeşim.
bu saf iyi niyetler elbette çok hoş ama azıcık da mantığı devreye sokalım. artık demeyin şunu be kardeşim.
Çok çalışmadığım ama temeline güvendiğim büyük bir olasılıkla geçirecek olan sınavdır.
Tüm arkadaşlara başarılar. En rahatı ailenin haberi olmadan girilen sınavdır. Tecrübeyle sabittir.
eşitsizliğin daniskasının olduğu bir sınav olsa da herkes emeğinin karşılığını kat be kat alır inşallah. bir an önce sadece lise sonların katılabileceği sınav ile mezun ve diğerlerinin katılacağı bir sınav olarak ikiye ayrılması gereken sınavdır. liselisinin de tıp okuyup memnun olmayan ve tekrar sınava gireninin de eşit sayıldığı düzende çok çalışan emeğinin karşılığını alacak her halükarda.
edit: şafakta hukuk varsa hala vazgeçmek için bir şansınız var.
edit: şafakta hukuk varsa hala vazgeçmek için bir şansınız var.
uyku düzenimin alt üst olmasından mütevellit mal gibi gireceğim sınavdır. halı yerine yarım saat optik form izlerim artık.
(bkz: hgs)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar