bugün
- haftanın gammazları listesi23
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması16
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması25
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- anın görüntüsü19
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- gammaz olup zall'ı gammazlamak4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- franz kafka dönüşüm4
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- ispartalı kızların gül kokması4
- beyin ameliyatından çıktı ilkişi sözcü okumak oldu3
- enayimiknatisii2
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması7
- pforzheim low emission zone2
- nevşehir de balon uçmak2
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı2
- capri sun2
- bilgi içerikli entry giren yazar5
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- frodo kuyumculuk2
- sözlük yolunda kemikle deri kalmak5
- domuz çikolatası6
- kanal ayarcı geldi hanıııımmm4
- çok soru sormayan insan2
- sms onayı olmadan kartla alışveriş yapmak4
- hala akp diyenler7
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması2
- friedrich hegel la bi cay icek4
- nevşehirli yazarlar2
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı2
- ekşi sözlük2
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
- tulumba tatlısı2
- avanos ta çömlek yapmayı denemek4
- klavyesinde awds tuşları silik olan laptop3
- çerçeve yasa35
- yarın sabah erken teker döner4
- yeni parti premium üyelik4
- almanyadan nussnucker getiren akraba4
- 13 ağustos 20262
- zeki insanlar2
- kredi kartı borcu3
- pipo içerken dalgın dalgın uzaklara bakmak2
- havalar sıcak diye şort giyen erkek2
- korkak insan3
- gözyaşı kapıları4
- mehdinin sünneti3
- dusan vlahovic6
Kendi aşımızı kendimiz üretmemiz durumudur.
Dünya sağlık örgütü listesine girmiş Türkiye.
Dünya sağlık örgütü listesine girmiş Türkiye.
En az 6 ay sonra inşallah.
sözlük yazarlarına iyneci bey'in yapacağı aşıdır. çıkmasını bekliyoruz.
çıkmasını ne kadar beklesek de uzun bir süre göremeyeceğimiz kesin.
Entry nick uyumu. Ben ikna oldum. Adam konuda uzman sonuçta.
yurdum insanına sıra gelmesi 2 yıl
Çalışmalarım devam ediyor arkadaşlar merak etmeyin hepinize saplayacağım, sırayla...
Hihihihihihi
Hihihihihihi
2021 Şubat veya Mart ayında, Bin yılın lideri başkomutanımız, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdeli bir tören ile tüm dünyaya duyuracağı Yerli aşımızdır efendim.
lozanın aşırı gizli maddeleri yüzünden üretilememektedir. 2023 de hem çeşmelerden bor akacak hem her yerimizden doğal gaz fışkıracak hem uçan arabalarımız göklerde olacak hemde yerli ve milli aşımız üretilecek.
kelle paça.
Müjde!
Bugün 3.faz süreci başlayacak.
2021'de de bütün topluma uygulanacak.
Bugün sağlık bakanının konuşmasını dikkatle dinleyin.
Bugün 3.faz süreci başlayacak.
2021'de de bütün topluma uygulanacak.
Bugün sağlık bakanının konuşmasını dikkatle dinleyin.
https://www.cnnturk.com/a...virus-asisi-mujdesi-video
Türkiye'de koronavirüs aşısı geliştiren merkezlerden biri olan Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde 'SARS-COV-2' virüsü için üretilen iki aşı, hayvan deneyleri aşamalarından başarıyla geçti. Üretilen inaktif aşının ocak ayında faz çalışmalarına başlanacağını belirten Selçuk Üniversitesi Aşı Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman Erganiş, "insanlar bu aşıları 2021 haziran ve temmuz ayı gibi topluca kullanabilir" dedi.
Türkiye'de koronavirüs aşısı geliştiren merkezlerden biri olan Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde 'SARS-COV-2' virüsü için üretilen iki aşı, hayvan deneyleri aşamalarından başarıyla geçti. Üretilen inaktif aşının ocak ayında faz çalışmalarına başlanacağını belirten Selçuk Üniversitesi Aşı Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman Erganiş, "insanlar bu aşıları 2021 haziran ve temmuz ayı gibi topluca kullanabilir" dedi.
2021 haziran ayında vurduracağımdır.
Biiznillah ölümden başka herşeye illaçtır!
Keşke erken çıksaydı.
En güvenilir aşıdır.
Gavur aşısının içinde ne olduğu belli değil.
Gavur aşısının içinde ne olduğu belli değil.
az kaldı bekleyin, sikmişim çin aşısını.
yerlisi geliyor mis misss.
yerlisi geliyor mis misss.
3 ay önce nisandaydı.
1 ay önce sonbahardaydı.
Bugün yıl sonu diyorlar.
1 ay önce sonbahardaydı.
Bugün yıl sonu diyorlar.
iki gün sonra çıkış tarihi 2023 olacaktır. yerli otonun torpidosunda olacak, aynı anda.
Hep tarih olarak ertelenen aşıdır. Büyük ihtimal korona bittikten sonra falan piyasaya sürülecektir.
Akıbeti yerli uçak ve yerli otomobil gibi olacak.
Akıbeti yerli uçak ve yerli otomobil gibi olacak.
Bir de başka devletlerle de paylaşacakmışız. Tabi kimse bizim çıkardığımız aşıyı satın almayacağından dolayı anca paylaşırız zati. Onu da ne zaman geliştirirsek tabi.
Malesef devlet diğer birçok şeyde olduğu gibi aşı için de yeterince destek vermiyor.
Malesef devlet diğer birçok şeyde olduğu gibi aşı için de yeterince destek vermiyor.
Az kaldı pek yakında...
Az önce okuduğum bir haberde;
--spoiler--
Türkiye, salgınla mücadele kapsamında aşı çalışmalarına hız verirken yerli aşıdan müjde gibi bir haber geldi. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, üniversitelerinde üretimine devam edilen yerli aşı ile ilgili bilgiler verdi. Yerli aşının gönüllülerin hepsinde antikor ürettiğini söyleyen Çalış, vermiş olduğu bilgide aşı yapılan gönüllülerin raporlarının yüzde 100 çıktığını söyledi.
"GÖNÜLLÜLERiMiZDE ANTiKOR YÜZDE 100 ÇIKTI"
Faz-2 çalışmalarının ilk sonuçlarını açıklayan Çalış, "Erciyes Üniversitesi her alanda var. Her alanda başarılı faaliyetleri var. Bilimsel, sosyal alanda ve toplumun gereksinimi olan her alanda Erciyes Üniversitesi var. Faz-2 sonuçları çok güzel çıktı. Özellikle aşı yapılan alandaki gönüllülerimizin raporları yüzde 100 çıktı. Yani aşı yapılan bütün gönüllülerimizde antikor oluştu. Sadece antikor değil, Faz-2 sonuçlarını gösteren çeşitli parametler var. Tabi ki antikorun yüzde 100 çıkması çok önemli ama diğer etkinlik parametleride çok iyi çıktı." dedi.
--spoiler--
bu şekilde yazmışlar...ben yemedim yiyen var mı ?
--spoiler--
Türkiye, salgınla mücadele kapsamında aşı çalışmalarına hız verirken yerli aşıdan müjde gibi bir haber geldi. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, üniversitelerinde üretimine devam edilen yerli aşı ile ilgili bilgiler verdi. Yerli aşının gönüllülerin hepsinde antikor ürettiğini söyleyen Çalış, vermiş olduğu bilgide aşı yapılan gönüllülerin raporlarının yüzde 100 çıktığını söyledi.
"GÖNÜLLÜLERiMiZDE ANTiKOR YÜZDE 100 ÇIKTI"
Faz-2 çalışmalarının ilk sonuçlarını açıklayan Çalış, "Erciyes Üniversitesi her alanda var. Her alanda başarılı faaliyetleri var. Bilimsel, sosyal alanda ve toplumun gereksinimi olan her alanda Erciyes Üniversitesi var. Faz-2 sonuçları çok güzel çıktı. Özellikle aşı yapılan alandaki gönüllülerimizin raporları yüzde 100 çıktı. Yani aşı yapılan bütün gönüllülerimizde antikor oluştu. Sadece antikor değil, Faz-2 sonuçlarını gösteren çeşitli parametler var. Tabi ki antikorun yüzde 100 çıkması çok önemli ama diğer etkinlik parametleride çok iyi çıktı." dedi.
--spoiler--
bu şekilde yazmışlar...ben yemedim yiyen var mı ?
Bir türlü gelmeyen aşıdır
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar