bugün

/60
tuvaletteyiz versiyonunu bir şekilde -mutlaka- izlemeniz gelen program bozuntusu.
(bkz: kadir sıçtı)
gülşah arık isimli hostesin bu haftaki geniş aile isimli dizide görülmesinden mütevellit kendisiyle ilgili bir hinlik oldupunu düşündüğüm yarışma.efendim hatırlasanız bir (bkz: yemekteyiz hakan) vardı. bu insanımsı da çokca tv kanallarında çıkmış olup şovmen özentiliği yapmıştır ve sonucunda şöyle bir kanıya vardığım yemekteyiz isimli yarışma ajanslardan dikkat çekebilme potansiyeli olan sivri kişileri toplayıp rating i arttırmak için yarışmaya dahil etmektedir.vermiş olduğum bu isimler gibi nice ajansla anlaşmalı kavga potansiyeli yüksek rating arttıcı zibidi varsa bu yarışma bu isimleri bir kaç haftada bir yarışmaya dahil etmektedir.halkımızda oturup bu sözde yarışmayı bir güzel bilinçsizce izleyip yapımcıların oyununa gelmektedir.bu çarkın böyle yürüdüğünü görmek için yarışmaya tarkan ın mı katılması gerekiyor acaba?
yarışmacıların sofraya oturmadan önce ellerini yıkamadıkları yarışma. *
show tv'nin para sıkıntısını bize gösteren program. oyuncuları oraya koyuyorsunuz bari biraz iyisini seçin bu kadar belli etmeyin...
sakallı bıyıklı mafyamsı konuşan überkro birinin yarıştığı yarışma. önce türkçe konusşmasını öğrense sonra yarışsa daha iyi olurmuş, öyle atkı takmakla olmuyor bu işler.
artık formatından çıkıp frikik vermekteyize doğru giden yarışma.
tamam yillar,aylari,aylar haftalari kovaladi neden bu basliga yaziyorum diyorum kendi kendime ama bunu dile getiremedende edemiciim sayin yazar arkadaslarim.
yemekteyizin gaziantep versiyonuna rastladim dun gece ve orda ki vahsi kizil rengi saçlariyla yarisan bir hanimkadincagiz vardi. allah'im ne illet bir yapmacik ses tonu,cumle kurma kabiliyeti. resmen ufak tefek magazalarda tezgahtar olup ne oldum delisi olan kizlarimiz vardir ya aynen o. "r" en ust safhalarda yuvarlanir "ben"e "baan" denilir,"yiyooorrwom" "yapiyoorrwomm" gibi kelimeler kuruyor. allah askina biri izlesinde bana hak versin yahu lanet insan öl sen ya.
yemekteyiz g.anteple hızla yoluna devam eden yarışma. hayır o değil memleketimden utandım lan.
yarışmacıların çirkeflikte sınırları zorladığı yarışma.
formatını kucaklarım dediğim .ekmeği yenmiş.sonu yakın yarışma.
ciddi anlamda sahte bölümleri olan program.
belli ki kavga edin cart curt diye adamları gazlıyorlar. bu kadar kıl ve saçma sapan insanlar olduğuna inanmak istemiyorum.
bu haftaki bölümünde kıl bir oğlan var.onu bana verin sözlük onu ellerimle boğayım.o ne lan öyle ne itici bir insandır o.hasbam diyorki : aman efendim bööörek değil onun doğru telafuzu börektir.türkçemizi doğru kullanalım velakin kendisi kot pantolon yerine ısrarla jean evet demek yerine ısrarla okey diyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.sana mı kaldı lan Türkçeyi korumak lavuk.dellendim bak.Allah sizi bildiği gibi yapsın.
bu haftaki bölümlerinde sezgin adlı bir dallamayı bünyesinde barındıran yarışmadır. ulan o ne gıcık bir heriftir.

ilk günkü ney muhabbeti ise en çok güldüğüm anlardan olmuştur. süpriz diye eve neyzen getirilmiş o arada elektrik kesilmiş neyzenimizin işi var diye millet yemek yerken üfleyip gitmiştir.

ulan neyi de ayaklara düşürdünüz ya helal olsun.

(bkz: yemekteyiz sezgin)
Saçmalıklarla dolu bir yarışmadır ama izleyici kitlesi oldukça çoktur.
bu haftaki ilk yemekte daha önce de adı geçen dallamanın balık yerken

"aaa bundan kılçık çıktı ben bunu yiyemem"

demesi üzerine bünyede

"allah belanı versin zıkkımın kökünü ye"

deme hissi uyandıran program.

ama adam haklı bir yerde ulan balıktan kılçık çıkar mı hiç?
birbucuk saat bir masada bok püsür meselelerden bas bas bagırarak kavga eden bes insanın, çekimlerin bitmesinden sonra birlikte dürümcüye gidip karınlarını doyurduklarını düşündüren yarışma.
sezgin isimli biraderimizin yarışmayı kaybedeceğine iddaa'nın 1.05 oran verdiği yarışma.
babamın deyimiyle zıkkımdayız.
ev sahibi yemek sonrası ya şarkı söyleyip bişeyler çalıyor ya da şarkı söylesin diye birilerini getirtiyor.
bu ritüel her bölümde tekrarlanmasına rağmen buna akşamın süprizi deniyor. programın geriye kalanı bildiğin psikolojik savaş. izledikçe kendini geliştiriyor insan.
görgüsüzlerin ve götü kalkıların,en çok yemek yapmayı ben biliyorum iyi bilen varsa çıksın karşıma da düşük puan verip rencide edeyim diye katıldıkları,yapılan emeğe saygı göstermedikleri,türk sofra adabın uymayan yavşaklıkların ve binbir türlü uyuzluk yaptıkları yarışma.
insanların "ama ülkemizde maddi durumu olmayanlar da var, böyle yarışmaları görünce canları çekiyor olabilir" diye saçma bir tezle saldırdıkları yarışma. bu tezi ne kadar saçma buluyorsam yarışmayı da o kadar saçma buluyorum, bunu belirtmek isterim. fakat bu mantıkla yola çıkarsak televizyonda canımızın çekmesine rağmen satın alamayacağımız ya da ulaşamayacağımız onlarca şey gösterilmektedir..
programda şöyle yaran sözler de duyabilirsiniz;

"ben bir şey söylemek isteyebilir miyim?"*
çok büyük sosyolojik işaretler gösteren program. itiraf edelim ki dedikodu, kavga, yemek üçlüsüyle beslenen büyük bir ev hanımı kitlesine sahibiz.
günde 3 kez tekrarlanan, yabancı ülkelerde yayınlandığı ilk iki ay içerisinde reyting yapamayıp hemen yayından kaldırılan, türkiye'de rekorlara imza atan israf ve ben bilirim yarışması.
azalıp bitmesi gereken program mı desem, yarışma mı desem, bir televizyon kalabalığı daha mı desem, yıllardır televizyonu açtığımda iğrenç tonlamalı kadın sesleriyle karşıma çıkmasından show tv'ye küsme nedenidir mi desem...işte öyle bir şey.
© copyright 2005 - 2026