bugün
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler10
- amerika da köleliği kaldıran başkan4
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi7
- fatma betül sayan kaya53
- stanley termos5
- bir derdim var4
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- queen ravenna adlı yazar10
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- ne kadar yaşlısın16
- kendisiyle övünen insanlar12
- fon madurları2
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- ismet gurbuz4
- uefa uluslar ligi7
- muslettin amca3
- beyefendi olmak3
- trt tarafsız olmalı13
- prinzenrolle3
- evlilikte özgürlük3
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek4
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- türkiye31
- futbol16
- italya15
- tulumba tatlısı3
- asrın soygunu21
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- yunan basınından türkiye itirafı2
- almancı mehdi3
- birinin seni hiçbir şey bilmiyor sanması3
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece5
- yavudilerde kadın2
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan4
- özelden küfür eden sözlük kızı4
- bu nasıl hava lan7
- muhallebi kıvamı3
- leblebi kurabiyesi3
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- damla sakızlı muhallebi3
- allbea'ya albela diyen hadsiz3
- seni yok sayacaklar sen daha çok var olacaksın2
- saçmalamak2
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- abd'nin ırak'tan çekilmesi2
- geç kalmışlık hissi2
- sevgili6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
(video artık mevcut değil)
Kalıplaşmış nick’in sonuna lokasyon bildirmesi harikulade bir davranış, iyi yazmalar dilerim.
iyi bir yazardır. ona bulaşan karşısında beni bulur. hayırdır koçum sorun ne.ewed
görsel
Ceza kelimesini tanımlarken cümle içinde gene ceza kelimesini kullanan adam gibi adam. Türkçeye böyle rest çekebilecek delikanlılar kaldı mı aramızda?
Ceza kelimesini tanımlarken cümle içinde gene ceza kelimesini kullanan adam gibi adam. Türkçeye böyle rest çekebilecek delikanlılar kaldı mı aramızda?
Beni çok seven bir yazar. Evet.
nickini koymayı unutmayan yazar.
seyyid nesimi 2 ve gerukfahri nin feyk hesabıdır. adam ezik değil tost olmuş hemde kaşarlı.
daisy sen bu veletle kavgali degil miydin simdi dostum kankam felan hayirdir la? senin ben beynini seveyim ya. yaşın küçük parmak üstünde oynatıyorlar seni abicim yazık. haha.
Yine çok soran olmuş ben de merak edip araştırdım aaa ne göreyim bu da (bkz: nick koymayi unuttum) nickli yazarla aynı yazar çıktı. Kaç hesabınız var kardeşim hesap almak suç değilse ben de alıp kendimi öveceğim fake hesaplarla.
Fazla fazla zekam var merak etme bitmez. Birbirinizi yalamaya devam edin siz fake hesaplarınızla.
çabanı gerçekten takdir ediyorum ama olayın içinde meme, aşk ve ayıplı ifşa olmayınca tat vermiyor kanka. özellikle meme şart.
yine de denemeye değerdi tabi.
yine de denemeye değerdi tabi.
Böyle daha zevkli çiçeğim.
Aa elbette nick değiştirebilir ona sözümüz yok, bunu biz niye eleştirelim ki bakın mesela ben de nick değiştirdim, sorun başka hesabının da olması ve başka hesabının da ve başka bir tane daha, sizin mesaj kutularınız sizi kandıran insanlarla dolu sonra oturup daisy ile dalga geçiyolar sizle aman dikkat edin diye söylüyorum. Yoksa bana ne ben zeki biriyim aptalları hemen fark ederim.
12. nesil çaylak hak etmişti fazla boş yapıyordu bu tip.
12. nesil çaylak kusu en fazla 3 güne tekrar döner muhtemelen.
12. nesil çaylak kusu en fazla 3 güne tekrar döner muhtemelen.
sen nick altını kapattırırsan bizde buraya yazarız.
Açmış olduğum bir başlık altında girdiği entry ile bana ayar vermeye çalışmış. Bu yüzden ve Aşırı hasetlikten çaylak edilmiş olabilir mi acaba? Sırada nickinin sonu baby Li bir sayın yazar var. O da bana sapık demiş. Bu ikisi tam da bal alacak çiçeği buldular.
görsel
Ben memnunum
Ben memnunum
bu çocuk eski hesabında böyle değildi noldu buna hesabı başka birine sattı galiba.
vay ibne fake hesap kullanıyor demek.
Olm siz nereden türediniz nick altının ne demek olduğunu bilmeyen, bakınız veremeyen, entry yönlendirmesi yapamayanları ne zamandır yazar yapıyorlar yahu? Bu ne saçmalık?
(bkz: nick6)
(bkz: nickaltı)
Edit: onikinci nesil "yazar" arkadaşlar mesaj kutumda bizde yazarız diye ağlamayın. içinizde yazar sayısı iki elin parmaklarını geçmez nokta.
(bkz: nick6)
(bkz: nickaltı)
Edit: onikinci nesil "yazar" arkadaşlar mesaj kutumda bizde yazarız diye ağlamayın. içinizde yazar sayısı iki elin parmaklarını geçmez nokta.
Erkek düşürmek için sözlük açmak mı?
Gerçekten muazzam ya. Bu kadar ibne var bizde neden birbirine niyet etmiyorlar ki.
Gerçekten muazzam ya. Bu kadar ibne var bizde neden birbirine niyet etmiyorlar ki.
Sözlüğe baktım ben de ama lgbti sözlüğü diye bir mantık görmedim. Başkaları adına karar veriyosanız herkes sizi dinlesin gençler.d
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar