bugün

/199
Kahkaha attırır.

Doktor, akıl hastasının iyileştiğine karar verip akıl hastasını taburcu etmiş. Buna çok sevinen hasta gelip doktoruna şöyle demiş:
-“Doktor Bey, size hediye ayakkabı yapacağım ama sorayım dedim, topuğu önde mı olsun arkada mı?
görsel
görsel
isteyene seve seve kırmızı pin pon topunun hikayesini anlatabilirim.
temel:
- "ula fadime, ha bana oyle bir hakikat soyle ki, hem sevuneyum hem de uzuleyum..."

fadime:
-"uyy temel, bütün arkadaşlarının içinde en buyuk senunki!"
Babası okula yeni başlayan oğluna sormuş: nasıl sevdin mi okulunu?
Çocuk: sevmedim.
Baba: neden?
Çocuk: kapıda birinci sınıf yazıyor ama bütün sıralar tahtadan.
inşallah yarar diye girdim ama yine hüsraaan.

(bkz: yarmadı be güzel kardeşim)
az önce ekşi sözlükte okuduğum fıkradır.şöyleki :

birgün padişah bir ferman verir;

eger kim cumaya gitmezse kellesi vurulacaktır.... tüm esnaf her cuma kepenkleri kapatıp cumaya gitmektedir. padişah denetleyici olarakta imamı görevlendirmiştir. velhasıl 2. cuma olmuş gitmeyen yok 3. cuma vakti esnafın biri kepenkleri kapatıp gitmeye yelkenirken pencereden kadının biri seslenir...

-efendi.. efendi...
-buyur.
-yukarı gelsene az...
-yok padişah kellemi vurdurur cumaya gitmezsem.
-nerden anlıcak senin orda olmadığını gel iki dk yapalım git işte..
(adamın işine gelir ve yukarı çıkar...)

(padişah imama sorar)

-imam efendi kimler yoktu bu cumada
(imamda tilki gibi mübarek)
-şu yoktu efendim..
-getirin onu bana...hemen kellesi vurula.
-efendim idam edilcek kişinin son üç dileği yerine getirilir. siz yapmıcakmısınız.
-tamam söle isteklerini...
(adam iyice düşünür)
-padişahım kızınızı sikicem.
(padişah afallar vezire döner bakar halka bakar sözünde durmazsa otoritesi sarsılacak)
padişah
-tamam der.
-padişahım veziri sikicem.
(vezir padişaha bakar oda yapcak bişey yok der edasıyla bakar)
-tamam son dileğini söle der.
-padişahım sizi sikicem.
(padişah döner vezire bakar halka bakar)
(padişah vezire dönerek)
-vezir ben bu adamı cumada gördüm gibi..
(vezirde yüksek bi sesle bağırarak)
-gibisinin amua koyim ikimizin ortasında oturmuyormuydu bu adam der.
ingiliz,fransız temel golf oynayacak;
ingiliz, golf için sopa top ve delik lazım der. bende sopa var.
fransız, bende de top var
temel kızar, siktirun gidun lan ben oynamayirum.
artık nasıl denk getirdilerse bir uludağ sözlük yazarı, bir travesti ve bir fahişe ıssız bir adaya düşmüşler...

ortama ayak uydurduktan sonra,azmış fahişe bizim uludağ sözlük yazarı'na gelip :

-"şu travestiyi öldürde bir ömür seninle cinsel yaşamımıza devam edelim." demiş.

bizimkinden ses yok tabi.

biraz daha zaman geçince bu sefer travesti, uludağ sözlük yazarı'na gelip:

-"yetti artık,şu fahişeyi öldür de doya doya cinsel yaşamımıza devam edelim."

bizimkinden yine ses yok.

böyle böyle günler ayları kovalamış.

fahişe gelmiş aynı istek,travesti gelmiş aynı istek...

en son bizim uludağ sözlük yazarı dayanamamış ikisini de öldürüp cinsel yaşamına devam etmiş.
iki kişi evlenir ve düğün günü kızın babası ölür. Kız gerdek gecesi kocasını kendine yakın bırakmaz, babam öldü yastayım der. O günün üzerinden günler aylar geçer, fakat kız hala yastayım deyip kocasından uzak durur. Bu durumdan sıkılan kocası donunu indirip mahrem yerine siyah bant yapıştırıp karısının yanına gelir.

-bu ne hal be adam?
-yok bişey karıcım, iki dakika girip başsalığı verip çıkacağım *
iki rahibe karanlık bir yolda yürürken biri takibe başlar.. Rahibeler durumu farkederler.. Adımlarını hızlandırırlar.. Adamda hızlanır.. Rahibeler hızlanır adam hızlanır derken.. Rahibeler koşmaya başlar.. Koşarlar koşarlar kurtulamazlar adamdan.. En son derler ki rahibeler ayrılalım en azından birimiz kurtulsun.. Ayrılmışlar, adam ufak bi tereddütten sonra genç olanın peşinden koşmaya karar vermiş..

ilerleyen saatlerde yaşlı rahibe eve varmış biraz sonra genç olan da gelmiş eve nefes nefese..

ihtiyar rahibe telaşla nolduu? Demiş..
Genç olan.. Bir süre kaçtım ama filan yerde beni yakaladı..
iht: ee sonra?
Gnç: sonra elbiselerimi yırtmaya yeltendi..
iht: ee sonra?
Gnç: sonra tam yırtacakken elbiseleri. Dur dedim. Madem bu iş olacak bende yıllardır kendimi saklıyorum ama olacaksa adam akllı olsun ben soyunayım sende soyun. Dedim
iht: ee sonra??
Gnç: ne sonra? Eteğini kaldırmış bir bayan, Pantolonu dizlerinde olan bi erkekten daha hızlı koşuyormuş..
iki mühendisin yolu afrikaya düşer. orada zenci yamyamlar bu iki mühendisi esir alırlar. yamyamların reisi mühendislerden birine sorar:

- ölüm mü mokoko mu?

mühendis çok kısa düşünür ve ölmektense mokokoyu tercih eder. fakat mokoko ne demek bilmemektedir.

daha sonra 2.05 boylarında iki zenci gelir, mühendisi alır ve tecavüz ederler.

sonra reis döner ve diğerine sorar:

- ölüm mü mokoko mu?

mühendis şereflice ölmeyi tercih eder.

- tabiiki ölüm!

yamyamların reisi komutunu verir:

- ölene kadar mokoko!
görsel
m.kamal ile ismet iftar saatini bekliyormuş. kamal sormuş:

-ismet ezan vakti gelmedi mi?
+geldi paşam.
- niye okunmuyor o zaman?
ismet gülmeye başlamış.

-niye gülüyorsun şimdi?
+ilahi paşam, ezanı kim okuyacak? bütün hocaları astık ya!
-aa evet ya unutmuştum. hatırlatman iyi oldu. boşa beklemeyelim, vakit tamam.

beraberce biraları tokuştururken mutludurlar..

-şerefeee!

not: alıntıdır. * *
Bi Türkiye a milli futbol takımı varmış ve bizim Fatih Terim'e bu takıma teknik direktör olur musun demişler ve kabul etmiş.
https://youtu.be/YfWtjsSG2HM
0:00 0:54
Okulun en iyi hocası, anatomi dersine ilk kez giren öğrencilerine;
"Tıpta iki önemli şey vardır" demiş, "ilki, hiç bir şeyden iğrenmeyeceksiniz!"Bunu söyledikten sonra işaret parmağını önündeki kadavranın makatına sokmuş, şöyle bir karıştırıp çıkarttığı parmağını hop diye ağzına sokmuş ve emmiş. Ardından öğrencilerden de aynısını yapmalarını istemiş.
Genç tıp öğrencileri, kızara bozara aynı şeyi teker teker yapmışlar. Bunun üzerine Hoca öğrencilerine dönüp; "ikinci önemli şey ise çok dikkatli olmaktır" demiş ve eklemiş, "Mesela ben demin hastanın makatına işaret parmağımı soktum ama orta parmağımı emdim!"...
https://youtu.be/KkO2pb5MPlo
adamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına:

- "a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş. kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış, afallamış...

- "afedersiniz anlayamadım beyefendi, tekrar eder misiniz?" diye sormuş. bunun üzerine adam yine: - "a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş.

kadın çok bozulmuş ve:

- "aman beyefendi, lütfen sözlerinize dikkat edin ve ne istediğinizi kibarca söyleyin!" demiş. adam da hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş... en sonunda kadın dayanamamış ve "ben sizi müdürümün yanına götüreyim de, derdinizi ona anlatın!" demiş.

müdürün yanına gitmişler, adam yine aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş. müdür:

- "beyefendi, elemanım son derece haklı. bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen niye böyle konuştuğunuzu söyler misiniz?" bunun üzerine adam:

"ağzına s.çtığımın sayısal lotosundan en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum!" demiş...

bu lafı duyan müdür eliyle kadını işaret ederek bağırmış:

"ve bu orospu size yardımcı olmuyor, öyle mi?
ölüm döşeğindeki yahudi baba iki oğluna seslenmiş;
-judaaaasss!
-efendim baba...
-aaroonnn!
-efendim baba...
-dükkanda kim duruyo laaannn!
temel ile fadime düğünün ardından gerdek gecesi için odalarına çıkarlar. ikisi de soyunmaya başlar. bu arada fadime tek gözünü çıkarıp komodinin üzerindeki yarsı su dolu bardağa atar ve

-temel biliyorum bana kızacaksın ancak sana bir gözümün protez olduğunu söylesem benimle evlenmekten vazgeçersin diye söylemedim der.

temel bu duruma bozulur ama belli etmez. soyunmaya devam edilir. fadime bu kez de sol kolunu çıkarıp yatağın kenarına koyar. yine aynı gerekçeyi yineler temel'e. temel bunu da sineye çeker. bu kez fadime sağ bacağını da çıkarınca temel bu duruma çok bozulur. odadan çıkar, aşağıya kaldırıma iner ve kaldırımın kenarına oturur. fadime yukarıdan seslenir.

-temel, gel hadi gerdek gecemizi zehir etme der. temel dayanamaz

+fadime, beni oraya kadar yorma. amını aşağıya at ben burda sikerim der.
adamın biri uçakla afrika üzerinde seyahat ederken uçağı düşer. tamda yamyamların olduğu bölgeye düşer. adam uçaktan güç bela çıkar. bakarki koca bir kabile ona doğru geliyor
- eyvah der b*ku yedik
tam o ara bir ses duyar.
- henüz yemedin en öndeki şeflerinin elinden mızrağı al ve onu öldür.
adam can havliyle koşar mızrağı alır ve şefi öldürür.
ve o sesi yine duyar
- hah şimdi b*ku yedin.
atla deve yolda yürüyormuş at deveye demiş boynun ned...
© copyright 2005 - 2026