bugün

/381
Beni tamamen kuşatan his.

Ben organize etmedikçe bir araya bile gelemeyen beceriksiz arkadaşlarım var. Her zaman organize etmekten de yoruldum. Girdiğim her ortam mı böyle olur ya. Kapasitesiz aptalın tekiyim galiba ben. Kalabalık içinde yalnız hissediyorum. Sikeyim böyle ızdırabı.
Tercih olduğu takdirde beraberinde kuvvetle muhtemel huzuru da getirir.
Fazlası gerçekten insanı depresyona yönelticek şekilde oluyor. Kararında kullanılırsa harika bir şey *
akşam eve %90 şarjla dönmek demektir.
Akşam eve yürüyerek gider iken sibel egemen'den "yalnız adam" şarkısını dinlemektir.

Karanlık sokaklar
Yalnız bir adam
Yürüyor yollarda
Ardına bakmadan

Kimsesiz zavallı
Dedirtmez kendine
Ağlayıp sızlamaz
dertleşmez kimseyle
En sadık dostum.
Bazılarına hiç uğramaz, bazılarının da götünden ayıkmaz.
Yengeç burçlarının hiç sıkılmadan çok kaliteli vakit geçirmesini sağlar.
görsel
kıymetini bilene lütuf, bilmeyene cezadır.
Sanki şu hayatta hiçbir önemim hicbir değerim yokmuş gibi hissettiriyor insanlar. Düşüncem duygum isteğim gereksiz gibi geliyor insanlara, umursanmiyorum cidden. Hep başkalarının arka planlarında bir figüran gibi bulunuyorum sadece kimsenin başrol oyuncusu değilim. Yanciymisim gibi daha çok. Duygularim dusuncelerim komik geliyor dalgaya aliniyor zerre ciddiyet yok sonra mutlu olmami bekliyorlar. Neyse sağlık olsun.
12 yıldır yalnızım.
Yıllar geçtikce azalacağına artan durumdur..
görsel

görsel
yalnızlık insanı içten içe kemiren,onu düşünceleriyle fazlasıyla baş başa kalmasına sebep olan, fazla kullanımı kesinlikle tavsiye edilmeyen bir ilaçtır kimi zaman; kimi zamansa onu istemesen bile ondan kaçamayacağın bir zehirdir aslında... (dikkat bağımlılık yapabilir!!!)
laf olsun torba dolsun minvalinde, yalancı ve yapmacık bir sosyalliğin yerine kesinlikle tercih edilebilecek, bazen de insanın içine farkında olmadan sürüklendiği bir duygu.
Sadece sade ve tek kişiliktir.
huzurdur yalnız olmak insanlardan uzak olmak beni mutlu ediyor açıkçası.
benim için huzur ve rahatlik demek.
Ruhunu anlayamayan bir kalabalıkla olmak ya da gerçekten kimsenin olmamasıdır. Paylaşılmayandır. Ve ne kadar yalnız kalmak istesek de yalnızlık kronikleşince keyif vermemeye başlar.
En sevdiğim başlıklardan biri yıllarca gelip okudum özellikle ne kattı bilmiyorum ama hepsini okumuşumdur herhalde yazılanların.
kalabalık bir şehre yüksek bir dağın tepesinden bakmak gibi huzur verici.
huzur demektir.
Alıştım yadirgamiyorum artık bu durumu.
Telefon hattına sadece aramaya kapatılacağı ayı dikkate alarak nakit yüklemektir.
© copyright 2005 - 2026