bugün

/381
yalnızlık, etrafında insanların olmaması değil de etrafındaki onca kişiden birinin bile seni anlamamasıdır sanırım.

hayatın bir anlamı olsaydı eğer, bu, dünyada yalnızca bir kişinin sizi sonuna kadar anlaması olurdu. bu bir mucize olurdu. empatinin tillahını yapsak da gram karşılık göremiyoruz bazen ne yazık ki...

yaşını başını almış bir insan olarak, kimse beni anlamıyo yeaa durumunda değilim. zaten artık öyle bir kaygım da yok. bulaşmasınlar yeter.
"Hayatta en kötü şeyin yalnız kalmak olduğunu düşünürdüm. Değilmiş! Hayatta en kötü şey, seni yalnız hissettiren insanlarla olmaktır. " Robin Williams.
Gece bir kasa muz yemek gibi.
Ya aslında ben yanlız değilim ben öyle otururken biri benimle konuşuyor ama kim bilmiyorum görmüyorumda öyle konuşuyorum sonra gidiyor ama bu konuşan kişi ben tek başıma otururken geliyor şimdi yanlız sayılıyor muyum.
Çeşitli versiyonları olan bir kavramdır. Bazen çevrende onlarca, yüzlerce kişi vardır ama yalnızsındır. Kimse seni anlamaz, kimseye derdim şu diyemezsin. O cevrendekilerden ayrılıp öne çıkan 3 5 kişi vardır, onlara yakın arkadaş dersin. Yeri gelir ona da derdini anlatamazsın. Işte bu versiyonu adamı çok üzer, yıkılırsın.
Paylaşacak birini bulamadık aga.
yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığı için yalnızım.
Kuyunun dibinde zifiri karanlıkta ay ışığı sızıyordu biri geldi kuyunun kapağını kapattı şimdi kapkaranlık oldu dünyam sonsuza kadar da sürecek bu karanlık .
cebinde daima evinin anahtarlarını taşıma halidir.
aslında hepimiz bir miktar yalnız olduğumuzdan burada değil miyiz?
Yalnızlığın kelimesinin kökü yalındır. Yalın kelimesinin anlamı ise gösterişsiz ve sade denektir bu nedenle aslında yalnızlık güzeldir.
"YANLIZLIK" (bkz: sevgililer gününde, sevgililer günü kampanyasından yararlanıp kendine hediye almaktır.)
kemik gibidir. ne yana dönsen batar.
istediğiniz zaman seçebileceğiniz durum. hem yalnızlık sizi hiç bırakmaz. hiç kimseniz yoksa yalnızlığı sevin bence. mfönünde dediği gibi hep yalnızlık var sonunda.
Uzun süre olunca yorar. Ama hep cezbedici bir tarafı vardır.
no1 in eski şarkılarını dinlemektir. yalnızlığı acıyı betimler kaleminden çıkan her kelime.
Ruhların kaçışıdır.
Paylaşılmaz.
icat edilmiştir. Kesinlikle keşif değildir.
icattır evet icat.
En yakın dostumdur.
yanlızlık demeyelim şuna toplumsuzluk diyelim.
Bağımlılık yapan bir durumdur. Hayatına birini alınca olmayacak diye yalnızlığa alıştın diye onu almamak istersin ama aynı zamanda yalnız olmamak istersin farkında olmadan alışmışsındır bu böyle sürer gider.
yalnız olduğumu farkedince kendimi böyle avutuyorum.
görsel
Kalbinde kişi yanında olmayınca her yerde yalnız hissediyor insan. Mutlu gibi takılıyor, gülüyor, eğlenmeye çalışıyorsun kendince. Bir şeyler bulmaya çalışıyorsun kendini meşgul etmek için ama yaptığın her şey boş gibi geliyor. Yanına gidemiyorsun o da sana gelemiyor. Hem gelse ne olacak ki. Dedim ona bana kaldiramayacagim şeyler söyleme yapma yoksa beni geri bulamazsın diye. Ama inatla yaptı. Uyarilarima rağmen yaptı. Ruhum öldü sanki. içerden Çürüyor gibiyim. Ama sayesinde anladım ben sevilmeye değer değilim. ve hep yalnız kalacağım. Bunun için teşekkür ederim ona. Farkında olmadan beni öldürdün.
Yalnızlık iyidir, ama şiirleri doğuran o yanlnızlık şairleri öldürür.
Ne güzel demiş.
© copyright 2005 - 2026