bugün

/381
Şu sıralar edebiyatının çokça yapıldığı,hakkında sözler ve şiirlerin sosyal medyada kol gezdiği hadise.hayır bunları paylaşanlar da genelde saat başı check in yapan ortamcı gırla arkadaşı olan tipler oluyor ya ona şaşıyorum.gerçek yalnızlık o değil arkadaşlar.
insanı yerin dibine sokan, yararından çok zararı olandır.
yalnızlık insana birileri tarafından umursanmamayı, sevilmemeyi getirir.
Sabahattin Ali boş yere hasta bir köpek kadar yalnız olmak dememiştir hasta köpek yalnızlığı çok ağırdır be insan delirmemek için kendini zor zapteder.
insanın hergün olsun bir saat yaşaması gereken bulunma duygusu. Yalnız kalınca kendi düşüncelerimizi sadece biz yönetiriz. Bu bize küçük mutluluk duygusunu yaşatır.
yalnızca Allah'a mahsustur.
Bana inadına kendim dışında bir kişiyi yani onu hatırlatan sözcük.
cidden kötü birşey kimsenin kimsesizliğin arayacak bir yakının olmadıgı için
telefon dahi kullanmamak çok ağır bedeller bunlar.

tanrım sen göklerdesin bu parçana mutluluk serp azıcıkta olsa.
Zor zanaattır.
azı karar çoğu zarardır. tadında bırakmak lazım...
kahve ile giderilir. kahvenin gideremediği herhangi bir yalnızlık biçimi yoktur. bana güveniniz.
Bende dahil hepimiz şu başlığa yalnızlığımızı birileriyle paylaşmak için yazıyoruz. O yüzden kendimizi parçalamayalım da açık konuşalım arkadaşlar bizler yalnızız ve çok boktan bi haldeyiz. Bize bi hal hatır sorun mutlu olalım hepsi bu.

Yalnızlık kısa sürede huzur uzun süre de mutsuzluk getirir.
görsel
Bugünlerde tuhaf bir yalnızlık. Tercih edilmiş bir yalnızlık ama bu. Kalabalıklar içinde yalnızlık. iyi hissetmeye ihtiyacım var. Öylesine... alıp başımı gitmek, kendimle olmak, yapayalnız olmak istiyorum. Sadece yalnızlığım ve ben...
Dışarıya annapurnayken içerde çakıltaşı ahvalidir, mosi oa tunya gibi esip gürlerken kendince bir esintidir..

Gökkuşağını avuç içine alıp, tek renge muhtaç olmaktır..
Pek sevdigim.
Yeri geldiği zaman insanın kendini keşfetmesi için gerekli olandir.
Önemli olan yalnızlığı nasıl değerlendirdiğiniz.
yalnızlığı bi kere öğrendin mi çoğu kişi sana sahte geliyor gülüşleri ağlayışları sözleri hareketleri samimilikleri.
bukowski

Bir odada tek başıma kaldım, intiharın eşiğinde. Kendimi çok kötü hissettiğim oldu, ama hiçbir zaman birinin odaya girip kendimi daha iyi hissetmemi sağlayacağını düşünmedim? ya da birkaç kişinin.

Başka bir deyişle, yalnızlık beni hiçbir zaman rahatsız etmemiştir, çünkü yalnız kalmaya doyamam.

Ben kendimi insan dolu bir odada ya da tezahürat yapan seyircilerle dolu bir tribünde en yalnız hissederim.

Ibsen’den bir alıntı yapacağım: “En güçlü insanlar genellikle yalnızdır.” Hiçbir zaman içimden, “şuh bir sarışın içeri girince kendimi daha iyi hissedeceğim,”diye geçirmedim. Hayır, onun hiçbir yararı olmaz. insanları bilirsin, “Hey, Cuma akşamı, ne yapacağız? Burda kös kös oturacak mıyız?” Evet, kesinlikle. Çünkü yok dışarıda bir şey. Aptallık sadece.

Aptal insanlarla fingirdeyen aptal insanlar. Geceye koşa koşa çıkmak gibi bir ihtiyaç içinde olmadım hiçbir zaman. Barlarda gizlendim, çünkü fabrikalarda gizlenmek istemiyordum. Hepsi bu. Milyonlarca insan adına özür dilerim, ama ben kendimi hiçbir zaman yalnız hissetmedim. Kendimden hoşnutum.

Bildiğim en iyi eğlence kendimim. Biraz daha şarap içelim!
Çocukken kurduğumuz hayallere ailemizi de katardık. Hatta sevdiğimiz yanımızda olmasını istediğimiz insanları da dahil ederdik hayallerimize. Zamanla yaş ilerledikce insan bencilleşiyor be sadece ben merkezli olmaya başlıyor. Tamam kabul ediyorum tamamen bencillik denemese bile bi nevi bencillik bu.
Yalnız kendimizle hayaller kurmaya başlıyoruz belki bi kaç kişi daha dahil edebiliyoruz hayallerimize.
Sonra yavaş yavaş paylaşmayı unutuyoruz.
Sonrası neresinden tutarsan tut yalnızlık işte.
Belki de sadece kendimizi düşünmekten vazgeçerbilirsek yalnız kalmaktan kurtulabilir hatta belki de mutsuzluktan
Kim bilir..
Boş zamanlarda akla gelendir.

Vize-final haftaları gram hissedilmez. Asosyallik herhalde benimkisi.
Bazen iyidir. Bazen kötüdür. Sürekli ise kötüdür.
Yalnızlık önce büyütür sonra çürütür... (bkz: ilkay akkaya) (bkz: acının rengi)
bedenlerin değil, kafaların yalnızlığı; kalabalıklar içindeki yalnızlıktır gerçek yalnızlık.
Belirtide zirve yaptığı zaman dilimi akşam 10 ile uyuyana kadardır.
Şu sıra çok üzüp acıtmaktadır.
yalnızlık, beğendiğiniz bir kuzucuğu alacak kimsenizin olmadığını anlamaktır.
yalnızlık, kuzucuğu kendinize alıp ona dertlerinizi anlatmaktır.
yalnızlık, kuzucuğu başucunuza koyup onunla uyumaktır.

bu arada bahsedilen kuzucuk ektedir,
görsel

not:kuzucuk 'mavi cocuk' isimli yazarımıza aittir.
© copyright 2005 - 2026