bugün
- sebahattin şirin11
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- romelu lukaku8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kalp krizi7
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek5
- çerçeve yasa20
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- apo piçtir piç kalacak11
- kendi doğum gününü unutmak3
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- türk milletine kurulan pusu7
- profilini gizli tutma nedeni9
- galatasaray ın yeni transferi3
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- eski türkiye3
- mel melin palavra sıkması9
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- arapça isimlerin iticiliği2
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- büyük oyunu görmek4
- ihtiyar yazar6
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- herkesle iyi geçinmek6
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- güzel kızlara kötü davranmak3
- nihoş4
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- nihavent gerizekalısı3
- ismet gürbüz2
- özgür özel10
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
retingler ölçülmeye tekrar başladığında iyi bir netice almayacak dizi.
çünkü bel altı esprileri total grubu kaçıracak derecede abartılı. karısını aldatan adam durumu komedi dizisi için çok ekstrem bir durum, drama da her türlü yer ama komedi de asla. bu da total grubu kaçırır.
ab grubunu kaçıracak yegane etmen ise orçun. çok itici bir tip ve karakter. dizide gerçek hayatta karşılaşılabilecek karakterlerin azlığı da ab grubunu kaçıracak bir diğer etmen.
a plus grup yani geniş aile, behzat ç, leyla ile mecnun ve 1 erkek 1 kadın gibi farklı tadlardan hoşlanan grubun ise yarısı diziyi seviyor yarısı ise nefret ediyor.
çünkü bel altı esprileri total grubu kaçıracak derecede abartılı. karısını aldatan adam durumu komedi dizisi için çok ekstrem bir durum, drama da her türlü yer ama komedi de asla. bu da total grubu kaçırır.
ab grubunu kaçıracak yegane etmen ise orçun. çok itici bir tip ve karakter. dizide gerçek hayatta karşılaşılabilecek karakterlerin azlığı da ab grubunu kaçıracak bir diğer etmen.
a plus grup yani geniş aile, behzat ç, leyla ile mecnun ve 1 erkek 1 kadın gibi farklı tadlardan hoşlanan grubun ise yarısı diziyi seviyor yarısı ise nefret ediyor.
kanal d de yayınlanan çakma bir avrupa yakası görüntüsüne sahip dizi.
Gürse Birsel'in senaristliğini üstlendiği ve ayrıca dizide Deniz karakterini canlandırdığı dizi. izlediğim en güzel dizilerden birisi. Dizideki her karakter birbirinden komik ve yaratıcı. dizideki replikler ise insanların dilinden düşmüyor.
Gülse Birsel'in Avrupa Yakası'ndan sonra resmen çuvallaması. Kendisi normalde komikti, burada itici bir tipe dönmüş. Karakterler sempatik değil, güldüreceğiz derken tavırlarıyla, tonlamalarıyla korkunç itici oluyorlar. Espriler bayat. iki bölüm izledim ve bıraktım.
Tek şaşırtıcı yönü Beyaz'ın oyunculuğu oldu. Bu kadar doğal ve sempatik olabileceğini aklıma getirmezdim.
Tek şaşırtıcı yönü Beyaz'ın oyunculuğu oldu. Bu kadar doğal ve sempatik olabileceğini aklıma getirmezdim.
nurhayat karakterinin tek başına götürdüğü dizi.
Misafir figüran vs her ne ise dizinin ana kadrosu hariç diziye giren kadınların alayının taş gibi olduğu dizi. Sırf o hatunlar için izlenir.
gülse birsel'in çok konuşulan yeni çalışması.
her bölümünü iple çekiyorum bile denebilir.
her bölümünü iple çekiyorum bile denebilir.
televizyonda izlemeye katlanılabilecek tek dizidir. en azından saçma olan espriler, insanların davranışları değil.
yaran dünya.
Karakterlerin hepsi ayrı ayrı komik, ama bir araya gelince güldürmeyen dizidir.
tutmayan ve dizi çöplüğünde yerini alan bir dizi.
türk halkı olarak iyi olmayan bir şeye herkes iyi diyorsa iyi deme manasızlığımızı göstermesi bakımından önemli oldu bu dizi.
herkes kesin iyi der o zaman iyi diyelim ama iyi olmasına gerek yok.
türk halkı olarak iyi olmayan bir şeye herkes iyi diyorsa iyi deme manasızlığımızı göstermesi bakımından önemli oldu bu dizi.
herkes kesin iyi der o zaman iyi diyelim ama iyi olmasına gerek yok.
avrupa yakası kadar iyi olmayan dizidir. yalan dünya ile avrupa yakasını karşılaştırmayın diyenler oluyor ama ikisi de gülse birsel'in kaleminden çıkan yapımlar haliyle beklenti oldukça yüksek. bu dizinin her bölüm üstüne bir şeyler katarak ilerlemesini umuyordum fakat senaryo olarak avrupa yakasını andıran çok fazla öge var. sonra karşılaştırınca da olay oluyor ama bu böyle. oyunculuk konusunda da sıkıntılar var. bazı karakterler aşırı yapmacık bu da onları itici kılıyor. yani dizi izlenebilir fakat bir avrupa yakası değil...
avrupa yakası kadar iyi olmasa da, yine de türkiye'de seyirci kitlesinin izlemek istediği şaklabanlıkları mükemmel şekilde yerine getirerek reyting rekorlarını egale eden, gülse birsel dizisi.
Yalan Dünya'da Zahter ile Yazgı'nın zombi sahnesiyle yarmıştır. Gaffasına sıh, gaffsına!
gülse birselin pek de yaratıcı olmadığını anlamamıza sebebiyet veren dizidir. avrupa yakasıyla aşırı derecede benzerdirler. orçun karakteriyle de türk milletinin mizah anlayışında, önemli bir yere sahip, mahallenin delisine gülme geleneğini devam ettirmektedir. ayrıca orçun nasıl pis, bakımsız, iğrenç bir tiplemedir öyle. bu karakter, yemek yiyorsanız eğer mideyi ağıza getirir.
çağatay koçtuğ dışında maalesef fazla ilgimi çekmeyen dizi.
büyük hayalkırıklığı yaratan dizi.
bir avrupa yakası değil.
orçun karakteriyle reyting toplayan dizi.
ismi gibi seyircilerinde gözünde yalan olmuş dizi. beklentiyi karşılayamadığı aşikar... Bu arada, karakterler çok yapmacık duruyor.
emir karakterinin artık gerçekten sıktığı dizi.
izlerken bir kere olsun bile gülemeyen tek insan ben miyim? diye düşündüğüm dizi. bir kez bile gülümsetmemiştir. acaba bende mi bir sorun var yoksa aynı durumda olan yazarlar varmıdır?
Bir leyla ile mecnun değildir.
kısırdöngü içine girmiş dizidir. hep aynı tarz espriler dönmekte ve orçun karakteri nedense giderek bi embesile dönüşmekte.
bu kadar iyi oyuncunun böyle saçma bir senaryolar dizisi ile yazık edilmesi üzücü.
hele orçun iyice çekilmez, sinir bi tip yahu.
vahşi kapitalizm her anını ele geçirmiş durumda dizinin ayrıca.
adım atsalar reklam yahu.
reklamların arasına dizi sıkıştırılmış gibi bi şey.
hele orçun iyice çekilmez, sinir bi tip yahu.
vahşi kapitalizm her anını ele geçirmiş durumda dizinin ayrıca.
adım atsalar reklam yahu.
reklamların arasına dizi sıkıştırılmış gibi bi şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar