bugün
- sarapci koala68
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın8
- pazartesi diyete başlamak4
- el chadaille bitshiabu9
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak2
- silver ile evlenecek erkek41
- teomancalmasur7
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sözlükteki bot yazarlar2
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- yüzüklerin efendisi6
- aşk-ı memnu3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- günün sözü25
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- nervio hamferdi10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- parayla saadet olması18
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- ortama girince herkesin susması11
- amedspor19
- katatespizartmasi16
- sözlüğün toplam zekası6
- resmine 31 çektim de yattım3
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- silik yemek5
- tuzlu kahve dizisi7
(bkz: nerde o eski winston soft)
winston box'la farkı paketinden ibaret gözükse de içimi box'a göre daha güzel bir sigaradır. winston light'la alakası yoktur. ayrıca bu nasıl bir gerizekalılık olabilir de karıştırılabilir bilemem.
---içimde kalan bastırılmış duygular için bakkala kısa bir manifesto---
ya ağzına sıçayım şöyle saçma bir olay başıma geliyor, ne zaman bakkala winston soft desem winston light veriyor. ben mi kendimi anlatamıyorum yoksa bakkal amca benle her seferinde kafayı mı buluyor içimde ukde. ben alıngan insanım a*ına koyayım böyle şeylere gelemem. senin için sözlükten bir kaç marjinal küfür arayacağım, boku yedin sen sadist bakkal. güruhuna sokayım.
----------------------------------ohh be------------------------------------------
aslında böyle sigara türlerini sofistik hale getirenin aklına sıçayım. parlament'in de içine ettiniz zaten. aquası çıktı, blue'su çıktı... ne lan bu.
---içimde kalan bastırılmış duygular için bakkala kısa bir manifesto---
ya ağzına sıçayım şöyle saçma bir olay başıma geliyor, ne zaman bakkala winston soft desem winston light veriyor. ben mi kendimi anlatamıyorum yoksa bakkal amca benle her seferinde kafayı mı buluyor içimde ukde. ben alıngan insanım a*ına koyayım böyle şeylere gelemem. senin için sözlükten bir kaç marjinal küfür arayacağım, boku yedin sen sadist bakkal. güruhuna sokayım.
----------------------------------ohh be------------------------------------------
aslında böyle sigara türlerini sofistik hale getirenin aklına sıçayım. parlament'in de içine ettiniz zaten. aquası çıktı, blue'su çıktı... ne lan bu.
fiyatı 3.5 ytl olan vazgeçilmezim.
mavi bandı değişip sarı olmuştur, hatta sapsarı olmuş ve ''gelir idaresi başkanlığı'' ambleminide koymuşturlardır. çakmağı tuttuğumuz zaman o mavi banda beyazlaştığını artık göremeyeceğiz. sigaranında sahte olup olmadığını anlayamayacağız. büyük puntolarla ''TAPDK'' yazısı durmaktadır.
(bkz: efsaneler olmez sadece sekil degistirir)
edit: şimdi fark ettim orta kısmında 5 tane ''TÜTÜN'' yazmaktadır.
(bkz: efsaneler olmez sadece sekil degistirir)
edit: şimdi fark ettim orta kısmında 5 tane ''TÜTÜN'' yazmaktadır.
son zamanda tadı bozulsada marlboro light * alternatifi olarak kullandığım sigara çeşidi.
kasiyerden winston soft istenildiginde kasiyerin winston light uzatmasi sonucu ''light degil soft'' seklinde tepki verilmesine sebebiyet veren sigaradir. yasanilan hadise üzerine bunun adi neden soft diye düsünülür, gerekli arastirma yapilir ve paketin ''soft'' yani yumusak olmasi sebebiyle winston soft seklinde adlandirildigi ögrenilir, rahatlanilir.
(bkz: bilenler bilmeyenlere anlatsin)
(bkz: paylasildikca büyüyen tek sey bilgidir)
(bkz: bilenler bilmeyenlere anlatsin)
(bkz: paylasildikca büyüyen tek sey bilgidir)
en çok soft olarak tuketilmesine rağmen her bakkal inatla box vermeye çalışır.
g.t cebinde dolaştırıldığında mundar olan dünyanın en öğrenci tütünü.
tam 'lan..bitti...' dediğiniz anda paketin en ücra köşesine saklanmış olan sigaranın el sallaması yokmu...
dünyalar sizin olur...
fakat...
(bkz: son sigarayı tersten yakmak)
dünyalar sizin olur...
fakat...
(bkz: son sigarayı tersten yakmak)
koku ve damak tadının boxa oranla daha iyi olduğunu öğrendiğim sigaram.
çantanın içinde kaybolup,tek tek çıkmak suretiyle,tütünleri dökülen ve en canınız çektiği anda,çantanın dibinde bulunan artık tütünü dökülmekten iyice gevşemiş çek çek gelmeyen; sigara keyfinden mahrum bırakan mundar şey.
(bkz: yine de seviyorum bea sözlük)
(bkz: yine de seviyorum bea sözlük)
şekerdir, şerbettir, içtikçe içilendir.
(bkz: bir sigara ancak bu kadar sigara olabilir)
(bkz: sigara dediğin böyle olur böyle olur böyle olur)
(bkz: bir sigara ancak bu kadar sigara olabilir)
(bkz: sigara dediğin böyle olur böyle olur böyle olur)
üç ytl yetmiş yenikuruş olan içilesi sigara.
çok kokmasına rağmen tadından vazgeçilemeyen sigara. *
elimde son bir dal kalmış sigara. en iyisi yatmak, o bir taneyi de kahvaltı arkası yaparız. *
üzerindeki naylon zımbırtı çıkarıldıktan sonra 1 gün yağmur altında bekletmek ve ardından güneş altında kurutmak koşuluyla içildiğinde ciğerlerin *mına koyan kafayı onyüzbinmilyon yapan biricik sigaramdır.
(bkz: sigara fantezisi)
(bkz: sigara fantezisi)
kutusunda çekicilik olan sigara. günün ilk sigarası mutlaka winston softtan bir dal olmalıdır. gün daha bir anlamlı geçer sanki.
yıldızlar eşliğinde içilesi sigara..
marketlerin sigara raflarında hep en üste koyulan sigaradır.
universite hayatina yeni girecek olan veya girdigi siralar sigaraya baslayan kot pantolon - soluk siyah spor ayakkabi gencliginin ozenti tercihi sigara.
bir de onu kot pantololarinin arka cebine koyup ustune falan otururlar. herhalde kendilerini "universiteliyim artik ben" diye sartlandirmalari icin o paketi buruş buruş gormeleri lazim .
bir de onu kot pantololarinin arka cebine koyup ustune falan otururlar. herhalde kendilerini "universiteliyim artik ben" diye sartlandirmalari icin o paketi buruş buruş gormeleri lazim .
fiyati 3.75'tir..
kısa monte carlo'nun filtresine su dökemeyen.
kimilerine göre yeni camel, kimilerine göre box'ından farkı yok, kimisine göre ise kötü kokuyor. bana sorarsan winston soft eşittir sigara.
şu sıralar bıraktğım, en kötü günlerimde beni terk etmemiş en güzel sigaradır. sanırım yine başlıycam. lakin çok zor onsuz olmak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar