bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- ilişki yapmaya üşenmek2
- silver ile evlenecek erkek53
- askerlik anıları6
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez2
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- elinin içine hapşıran insan5
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- titanikteki rose2
- sözlükteki linç kültürü12
- dün gece ne oldu12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- üniversite2
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- az veren candan cok veren maldan5
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- deccaliyet çağı6
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sarapci koala59
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- erecto dos andreas biraderitos2
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- usual bay bey biraderdir2
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- insan olmaya çeyrek kala8
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- yazarlar şuan ne yapıyor4
windows millenium edition.
(bkz: beni windowsla bula)
microsoft'un çıkardığı en sorunlu windows olarak tarihe geçmiştir.
insanlık tarihinin görüp, göreceği en kötü işletim sistemi.
microsoft'un yazılımdan anlamadığının gerçek kanıtıdır. microsoft win me nin güvenlik ve sistem açıklarını kapatmayı ve yamalamayı bırakmış onun yerine başka bir işletim sistemi çıkarmayı daha karlı bulmuştur.
oyun kurtlarını bir dönem deli eden, yükleten arkadaşların bin pişman olduğu ve o dönem başları eğik gezerken microsoft'a en yaratıcı küfürleri söyleten microsoft'un en mal işletim sistemi.
masaüstü bilgisayarımda yarım saat bile dayanamayıp çöken lakin ibm thinkpad 380xd* laptopımda harikalar yaratan, stabilitenin doruklarına ulaşan işletim sistemi. eskilerin işletim sistemidir bir bakıma.
kimsenin kullanmadığı vista ayarında abuk subuk birşeydi. daha sonra xp çıktı, herkes xp'yi kurdu. şimdi windows 7 çıkacak dertler bitecek.
hayatının ilk bilgisayarını 2001 senesinde almış olan ailemize fenalıklar yaşatan sikimsonik işletim sistemidir. tabi o zamanlar bilgisayarı apartmanda alan ilk aileyiz, havalıyız falan ama kullanmayı pek bilmiyoruz. spider solitaire' yi keşfettiğimizde çok sevinmiştik oyun oynayacağız diye. öyle böyle geçerken zaman biz fifa 2000' i de keşfettik oynadık baya, vay be ne güzel oyunmuş dedik, galatasaray yoktu onu kendimiz ekledik, göztepe izmir' i galatasaray' a çevirdik. neyse efendim sene oldu 2002, ilk kez orijinal formalarla maç yapılıyor fifa 2002' de formanın önünde reklam var, formanın markası bile belliydi; heves ettik aldık, bilgisayara kurduk. ama o da ne maç yaparken ekran kararıyor, çamur gibi görüntü geliyor vs. bilgisayarın kendisinde sorun var diye önemsemedik, azmettik bu şekilde maçlarımızı oynadık 1 sene. sonra fark ettik ki aslında sorun windows me' deymiş. yeni işletim sistemi kurmasaydık bundan haberimiz olmayacaktı. yeni işletim sistemi sanırım xp' ydi. xp ile fifa 2002 oynadık ama sene olmuş 2004 artık fifa 2004 aldık güzel güzel oynadık; fifa 2002 denince aklıma çamur gibi ekran gelir hep. windows me' yi ilk kapatmak istediğinizde kapanmazdı-hata verirdi. bilgisayarı yeniden başlatmalı öyle kapatmalıydınız mesela. şimdi bakıyorum da milenyum ayağına mal gibi işletim sistemini dayamışlar bize, o zaman hiçbir halt bilmeyen abim şimdi bilgisayar mühendisi oldu bu da ilginç tabi. windows me microsoft' un en büyük fiyaskosudur bence, bize çektidiği ızdıraplardan yedikleri küfürleri söylememe gerek yok sanırım. bak yine içim karardı, kafam girsin me' ye, çocukluğumun kabusu!
Microsoft'un en fiyasko işletim sistemi.
ilk aldığımız bilgisayarın işletim sistemidir. Markası ise vesteldi. P4 1.6 ghz cpuya sahipti.
Yükleyenlerin hemen (bkz: windows 98 se)ye geri döndüğü ışletim sistemi.
orijinal cd'si olan ulaşsın.
22 yıl önce bugün çıkan, windows'un dos/9x tabanlı son sürümüdür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar