bugün
- en son aldığınız iltifat13
- sevişirken video çekmek6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- yunanistan24
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı6
- dekolteye bakar mısınız15
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- nebiye salat ve resule itaat4
- demet akalın'ın bacakları2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- irmik helvası vs un helvası18
- cem küçük9
- bir ayın daha bitmesi3
- adalet ve kalkınma partisi4
- instagram7
- sözlük yazarı dövmek2
- japonya23
- yeğenin başa kalması2
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- hayvan gibi acı salça yemek5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- üşüyen erkek12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- daş göprü sarmsağ geldih4
- aşka düşmek4
- evli bir kadın neden süslenir3
- salat vakitleri2
- arkadaşlar burada ne yazıyor2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ben uyuyorum ulan var mı2
- gürcistan26
- gocu12
- adanalı ateist10
- meme çapını ölçmek3
- ketçap aromalı ruffles10
- sifonu çekince gitmeyen bok3
- gelecek partisi'nin kapanması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- bik bikle yemek yapmak9
- gammaz çetesi çökertildi8
- hayat her şeye rağmen güzel insanı4
- mazot2
- fırın poşetinde tavuk patates4
80 - 85 arasında doğanlarda yeri ayrıdır.
beyaz tüplü monitörlü bilgisayarlar dönemini hatırlatır. windows 98 mavi renkli ekran seyretme zevki vermiş bir işletim sistemidir. bu sistemde bilgisayar da öyle çabuk kapatılamaz, bilgisayarı kapat komutu vermesi beklenir ve bilgisayar öyle kapanır.
internete giriyor sen girmeyi becerememişsin ben yıllardır kullanırım memnunum.
gta vice city kaldırmadığı için yaklaşık bir yıl önce bıraktığım işletim sistemi. windows xp'ye geçtim kafam rahat.
Kendisine dair sadece 3D pinball space cadet’ i özlediğim işletim sistemi. ilk göz ağrı.
birden fazla tuşa basarak kolaylıkla mavi ekran hatası verdirebileceğiniz işletim sistemi.
ilk bilgisayarımın işletim sistemi idi. Ey gidi günler.
kurabilmek için önce bir disket aracılığıyla sisteme cd-romu tanıtmak gerekirdi. ondan sonra kuruluma geçerdiniz.
sürücülerin kurulması ise ayrı macera idi. adını duymak, daha doğrusu o yılların çilelerini hatırlamak bile bizim nesil için bugün tansiyon düşürücü etkidedir.
sürücülerin kurulması ise ayrı macera idi. adını duymak, daha doğrusu o yılların çilelerini hatırlamak bile bizim nesil için bugün tansiyon düşürücü etkidedir.
hüzün ama windows pişmanlıktır. ne varsa elma da var
hiç kurmasam da iso kalıbını sakladığım işletim sistemi.
Bilgisayarla tanışmamın işletim sistemidir. 4 renkli kare içinde dalgalı kuyruğu olan beni benden alan ambleme sahipti.
ilk göz ağrım. internetle, office yazılımlarıyla, oyunlarla, kısacası bilgisayarla ilk tanıştığım işletim sistemidir.
Floppy disklerin taht kurduğu, bilgisayar tamircilerinin altın çağı olan dönemlerdir.
bilgisayarı kapatabilmenin bile hackerlık sayıldığı o dönemler . . .
Duygulandırdınız gece gece. ben o muhteşem disney aladdin oyununu ilk windows 98'de oynamıştım. ilk bilgisayarım 1998'de alınmıştı. 7 yaşındaydım o zamanlar. pek kimsede olmadığı için, mahallenin en popüler veletiydim.
bir itirafım olacak, bilgisayar açılırken o siyah beyaz yazılardan çok korkardım. sanki bilgisayar kilitlenecekmiş veya o siyah beyaz yazılı ekran beni yutacakmış gibi gelirdi. Evet salaklık.
Ama disney aladdin var ya, zamanının ötesindeydi. çizgi filminin müziği "arap geceleri"ni mırıldanarak oynardım. midtown madness ve bomberman tiryakisiydim. Turuncu renkli "şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz" yazısını hala unutamam.
şu an windows 7 kullanıyorum, windows 98'in birçok yönden daha gelişmiş olduğunu söyleyebilirim. Windows 98 bulsam kurmayı denerim şahsen. Olur mu bilmiyorum. Deneyen varsa mesaj atsın.
O zamanlar disket vardı, disket! Şimdi tarihe karıştı. Ne günlerdi be!
bir itirafım olacak, bilgisayar açılırken o siyah beyaz yazılardan çok korkardım. sanki bilgisayar kilitlenecekmiş veya o siyah beyaz yazılı ekran beni yutacakmış gibi gelirdi. Evet salaklık.
Ama disney aladdin var ya, zamanının ötesindeydi. çizgi filminin müziği "arap geceleri"ni mırıldanarak oynardım. midtown madness ve bomberman tiryakisiydim. Turuncu renkli "şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz" yazısını hala unutamam.
şu an windows 7 kullanıyorum, windows 98'in birçok yönden daha gelişmiş olduğunu söyleyebilirim. Windows 98 bulsam kurmayı denerim şahsen. Olur mu bilmiyorum. Deneyen varsa mesaj atsın.
O zamanlar disket vardı, disket! Şimdi tarihe karıştı. Ne günlerdi be!
windows 95 ten sonra kullandığım o günün şartlarında über işletim sistemidir. hakikaten boş masaüstünü mouse ile gezindikten sonra o yaşlarda, kapalı kartların eşini bulma oyunlarından sonra 98 de midtown madness oynamak rüya gibiydi ki saatlerce oynadığımı bilirim.
Çocukluğumda bizim okulun bilgisayarlarında vardı. Siz mario yu donarak oynamak nedir bilirmisiniz ?
ilk kullandigim isletim sistemidir kendileri.
Hala kullanımda olan ama düşük sistemlerin işletim sistemidir.
Sağlam bi işletim sistemiydi.
Efsane yazilimdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar