bugün
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler6
- en son alınan hediye6
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- burçlara inanan erkek13
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- arkadaşlar bakar mısınız11
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- çırçıplak yatmak9
- türklerin ileri olduğu konular20
- deri ceketli serseri5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- eski seni özlüyor musun6
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- kültürün bireyi boğması4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- caner taslaman7
- 1018 karma olmuş evvvet3
- dünyanın en güzel tatlısı8
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- uludağ sözlük döğüş klübü2
- bir insanda en sevilen özellik3
- ioçke'nin elleri4
- kylian mbappe3
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- film izlerken ağlayanlara gülmek2
- abd vizesi4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- strange academy2
- dinsize inanır mısın17
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- geceye bir şiir bırak2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
Su tespit yüzünden hic bulasmayacagim windows serisi.
https://lh6.googleusercon...RKQjsrNs2D1Q=w435-h338-nc
https://lh6.googleusercon...RKQjsrNs2D1Q=w435-h338-nc
inatla açılmayandır. Kurtarma diskini de görmüyor. Ne olacak şimdi? Patladı mı bilgisayar.
yarın w 10 a geçecegim için elveda dedigim sistemdir. çok sevdim kendisini çok kolay ve rahattı umarım w10 da iyidir. bugün recovery yaptıydım bilgisayara. 137 tane güncelleme var bunalr ne işe yarar anasını satim. w8.1 e geçmeden bi o kadar daha güncelleme yaptım hayırlısıyla w10 a geçeydik kurtulaydık güncellemeden.
görsel
görsel
temiz bir upgrade için önce format sonra up önerimdir.
Bir işletim sistemi.
Baslat neden yok diyerek tanismistim.
Lenka ile tanınan ve başlat olmadan olmayacağını gösteren sistem.
herşeyden önce windows 8 windows 7 dahil diğer windows sürümlerinden oldukça farklı ve gelişmiş. alışmak biraz zaman alabilir. windows 8 için, windows'un android'ten ilhamlı hali denilebilir. windows rt de tamamen tabletler düşünülerek hazırlanmış.
windows 8 de ilk dikkati çeken husus değiştirilmiş başlangıç ekranı. başlangıç ekranına istenilen resim, dosya, klasör yada widget eklenilebilmekte. bu sayede bilgisayarda istenilen uygulama direkt açılabilmekte. henüz hiçbir program açılmamışken bu ekran internete bağlanarak kendini güncellemekte ve hiçbir başlangıç programı çalışmadan sadece istenilen uygulama çalıştırılabilmekte. bu yöntem sıkça duyduğumuz hemen bilgisayardan bakayım diyenler için son derece hızlı ve pratik.
windows 8 de ilk dikkati çeken husus değiştirilmiş başlangıç ekranı. başlangıç ekranına istenilen resim, dosya, klasör yada widget eklenilebilmekte. bu sayede bilgisayarda istenilen uygulama direkt açılabilmekte. henüz hiçbir program açılmamışken bu ekran internete bağlanarak kendini güncellemekte ve hiçbir başlangıç programı çalışmadan sadece istenilen uygulama çalıştırılabilmekte. bu yöntem sıkça duyduğumuz hemen bilgisayardan bakayım diyenler için son derece hızlı ve pratik.
herşeyden önce windows 8 windows 7 dahil diğer windows sürümlerinden oldukça farklı ve gelişmiş. alışmak biraz zaman alabilir. windows 8 için, windows'un android'ten ilhamlı hali denilebilir. windows rt de tamamen tabletler düşünülerek hazırlanmış.
microsoftun yüzkarası. şirket kendi bile itiraf etti.
Vista dan hallice.
Windowsun, kapalı kaynak kodlu işletim sistemi.
Aldığı olumsuz tepkiler sonucu, çok geçmeden Windows8.1 sürümünü ücretsiz olarak yayınlatmıştır.
Aldığı olumsuz tepkiler sonucu, çok geçmeden Windows8.1 sürümünü ücretsiz olarak yayınlatmıştır.
eksikleriyle en dandik iletişim sistemi.
sorun yaşadığım sistem.
format attık mecburen. 2 disk vardı c ve d.
c duruyor ama videoların falan olduğu d silinmiş.
içindekileri kurtarmak değil amacım şu d'yi boş da geri getirmek.
programsız bir şekilde nasıl halledebiliriz acaba? anlayan biri mesaj kutuma bir uğrasa ne iyi olur.
format attık mecburen. 2 disk vardı c ve d.
c duruyor ama videoların falan olduğu d silinmiş.
içindekileri kurtarmak değil amacım şu d'yi boş da geri getirmek.
programsız bir şekilde nasıl halledebiliriz acaba? anlayan biri mesaj kutuma bir uğrasa ne iyi olur.
Bu mina koydugumun keyi lazim. Netten bir duzine denedim aktif olmadi. Varsa 8 ingilizce ara yuzlu calisan lisans kodu olan gondersin hayrina.
asla bir (bkz: windows 7) değildir.
Asla bir (bkz: windows 7) degildir.
Windows 98 kullandığım için beni ilgilendirmeyendir.
bir windows 7 değildir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar