bugün

Az önce yaptigim eylem.

zaten mesaj atan yok.

Not: surekli w.apptan mesaj geliyo diye yakinan sahis senden nefret ediyorum.
sürekli watsaptan mesaj geldiği için yapamayacağım aktivite.
whatsapplık telefon olmayınca telefona dahada eskitme durumudur.
şu an ani bi kararla aklıma esen. yemiyo galiba. ama ne kafa rahatlığı gelir insana he.

arkadaşlar, aile - telefon
yurt dışındaki eş dost - bi ton uygulama var
iş yeri - mail
bankalar - mail

whatsapp gereksiz bir fitne yuvasıdır anasına.
gereksizdir . sizin WhatsApp ile tek işiniz sevgilinize arkadaşlarınıza yazmak mı gerçekten?
Yakında silerim bence.
Yapma yavrum, yapma bebeğim, Yapma güzelim, yapma bitanem, yapma hayatım.
Ani kararla yaptığım. Lakin paylaşacak durumlarım var.
Sadece wp degil. Alacaksin tuslu dandik bi telefon bi tek aramaya mesaj atmaya yarayacak.

Son 10 yilda o kadar manyak kullaniyoruz ki interneti. Can sıkıntısına video izliyoruz, sacma sapan wp gruplari kuruyoruz, yeni insanlarla tanisiyoruz in mi cin mi sorgulamadan, hic bir zaman isimize yaramayacak "bilgi" sandigimiz dogrulugu belli belirsiz yazilarla zihnimizi dolduruyoruz, internetsiz kalinca sigarayi birakmaya calisan kirk yilin tiryakisi gibi huysuzlaniyoruz, yapiyoruz da yapiyoruz. Neden?

Bo kodor yozdon son nopoyoson sonko demeyin. Bu basta kendime bir elestirim bir sorumdur. Umarim daha dengeli kullanabilirim, kullanabiliriz.
işsiz gibi her saniye whatsapp gruplarında dönem saçma sapan sohbetler bence bu uygulamayı silmek için güzel bir sebep. Gruptan çıksamda geri alıyorlar yada bana karşı tavır alıyorlar. niye çıkıyorsun diye ama anlamadıkları konu şu ki aynı ülkede bile yaşamıyoruz en son görüşeli dört beş yıl olmuş grupta dönen sohbet benden bağımsız zaten, ben niye bu gruptayım en son toptan uygulamayı silmek en güzel çözüm gibi görünüyor.

(bkz: insanlardan sıkılmak)
© copyright 2005 - 2026