yeni nesil yazarımız. hoşgelmişler, kendilerini pek bi' severim. kendisi tr nin jack idir.
girilerinin bol ve yararlı olması dileğiyle...
(bkz: ney çalan çocuk)
vay ben ne bok yedim'in ecnebicesi.
dogum gunu cocugudur. daha dün üye olmus kendisi. simdiden hos geldin.

edit: dogum gunun diye entry girdim ama unuttum kutlamayi, dogum günün kutlu olsun bebegim*
doğum günü kutlu olsun kişisidir. arkadaşımın arkadaşı olaraktan, yeni yaşında mutluluklar dilerim.
dostum, kardeşim, nejat'ım, ney çalan küçük çocuğum benim, yeni nesil yazarım, alzheimer hastalıklı arkadaşım benim..
iyiki doğmuştur ve iyiki yıllarında benide katmıştır.
(bkz: hapi börtey tu yu)
(bkz: şak şak şak)
şu sıralar öğrendiği kadarıyla annenisin midesini bulandırarak öğürtmekte olan, sabah da doğacak olan yazardır kendisi.sayesinizde de çok mutlu olandır aynızamanda.
hoşgelmiş nesildaş, doğum günü kutlu olsun efenim.
uludağ sözlük sabahçı yazarlar hikaye ekibi nin en kafa, en süper elemanlarından birisi olan 6. nesil muhteşem yazardır kendileri.

(bkz: ailecek severek izliyoruz)
uludağ sözlük sabahçı yazarlar hikaye ekibi ne üye,muhabbeti hoş güzel insan,nesildaşım.
nutella havuzunda boğulası yazar. *
tatlı mı tatlı, hoş mu hoş, güzellikler abidesi, kalbi temiz, yüzü temiz gönüllerin bir numaralı yazarıdır kendileri. sevgilerimi, saygılarımı sunar, daha fazla damien rice dinleyip moralini bozmamasını dilerim*. kendisine burdan ı'm your venus, ı'm your fire at your desire diyerekten beatles günlerini yadediyorum. hey gidi.
nicki tamamen içinde bulunduğum durumu anlatan yazardır. tanımıyorum kendisini ama bir yakınlık hissettim nickten dolayı. sevgiler.
mersinin güzelliklerini istanbula fransızca taşıyan kişi.

(bkz: tanırım iyi çocuktur)
"........here?
i don't belong here"

deyü gider.

(bkz: creep)
mersin liymiş, hemşerimmiş, hoşgelmiş.
" what the hell am i doing here, i dont belong here " diye devam edip giden radiohead in creep şarkısının sözüdür.
iç hesaplaşmalar yaşandığı anda kişinin kendisine sorabileceği ingilizce cümledir. türkçesi ise 'ne bok yiyorum lan ben?' şeklindedir. *
ing. abi napıyorum ben ya?
© copyright 2005 - 2026