bugün

/165
Çorlu hatırası;

görsel
inşallah futbolu bizde bırakır dediğim portakal yıldızı. hani gol istikrarı filan yok ama çok güzel hatıralar yaşattı önemli goller attığı için. oğlum biz takımın hödüklerine kızdığımız için bu adamın kıymetini çok bilemiyoruz bence. sneijder bizde lan boru mu diyemiyoruz bir süredir.
ayrıca transfer hikayesi geliş süresi bekleyişimiz derken yani kısacası bu adam futbolu galatasarayda bırakmalı kesinlikle. dursun özbek bari sneijder konusunda yanlış yapmasın artık.
futbol oynamadan sembol olan futbolcu. türkiye'de futbolcu olmak hele ki yabancı futbolcu olmak harika lan. iki karşı takıma laf at arada derede ayda yılda bir gol at tamam efsanesin. bildiğin balondur. evet.
Balon değil, balon siken adam. Galatasaray'ın ve türkiye'nin bir numaralı yıldızı.

görsel
5-10 a bakmadan satilmasi gereken isim..

cunku orta sahada;
rodriquez
josue
bruma
yasin
selcuk
tolga
de jong
sinan
fazlasiyla onun eksikligini giderir..

not: (bkz: juventus)a ve volkana attigin goller icin saolsun..
Beğenmeyenin forvet arkası Ozan tufan amk. Sneijder hem profesyonelliği ile, hem futbolu ile Türk futbolunun en büyük yıldızıdır.
2013 yılında tamda bugün galatasaray'a geldiği resmi olarak duyurulmuş futbolcu.

geldiği günden bugüne kadar yaşattığı tüm güzel hikayeler için ve daha da yaşatacakları için teşekkürü bir borç bilirim.

sağlı sollu vurduğun gol olsun aslanım!
4 senede 2 şampiyonluk, 3 ziraat, 3 süper kupa, 1 cl çeyrek finali, 1 cl 2.tur, 1 emirates cup.
Galatasaray'dan ayrılma kararı almış futbolcu.
Zaten yaşı ilerlemiş, bir yıllık maaşı ile garry Rodriguez gibi iki oyuncu alınır.
(bkz: bir frikik ustası)
Biraz kendini beğenmiş.
görsel
arena'nın tezenesi bağlama çalıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=v7hh_CA_cx8
Sneijder bile bağlama çalmayı öğrenmiş ben halen öğrenemedim yazıklar olsun bana.
As20: kardeşimize yakışmıştır.
Yönetim in parasızlıktan göndermek için sezon başın da ceza kestiği futbolcudur. Ama adam akıllı çıktı ve gitmedi.
Seytanin kulagina kursun son 5-6 mactir nirvanalarda oynuyor.

Burada haftalarca kendisini oynamiyor diye elestirdim, sadece orta yapiyor diye elestirdim.

Ama adam bi yerden sonra attigi kilit paslar ve bitiriciligiyle kendine gelmis gibi goruluyor.

Boyle devam etmesi dilegiyle..
Bugünkü performansı inanılmazdı. Attığı gol paslarına bakınca insanın ağzı açık kalıyor sanki pes oynuyor adam.
takımına alex'ten daha fazla katkı sağladığı iddia edilen balon. alex'in sağ ayağı olamaz. evet.

not: alex solaktı. evet.
iyi oynayıpta Galatasaray'ın puan kaybettiği maç yok, o oynadığı Zaman rakip farketmeden tabelaya 3 puan yazar net.
Balonun önde gideni.
Küçük anadolu takımlarına karşı iş yapar anca.
arsenal,juventus, real madrid gibi küçüklere gol atmıştır.
yersen tabi.
Podolski ve sneijderin Türkiye'yi ve bu ülkenin kültürünü içselleştirmeleri, sempati duymaları, bunu bir şekilde yaşamaları ve paylaşmaları gerçekten çok sempatik ve insanı mutlu eden birşey, seviyorum kendilerini, iyi ki varsınız.
Futbolcu.

Bugün, ligin şu ana kadar atılmış en güzel pasını atmış oyuncu.
http://ny1-lig-s2.dt.ercd...jtvd1WcQ&e=1485640796
Su adamin arkasinda de jong selcuk ikilisi yerine 2 tane de jong olsaydi su ana kadar en az 8-9 gol 17-18 de asistle oynuyor olurdu.

Kendini hucum bolgesine atamayan hali bu, bide ileriye tam yerlesebilse neler olur allah bilir.
© copyright 2005 - 2026