bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması36
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- süresiz nafaka8
- ibne9
- yeni uyanmış kadın güzelliği11
- nervio13
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- arap aksanı5
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı2
- başkanlık sistemi4
- sözlükteki belaruslu kızlar2
- ucuz et3
- recep tayyip erdoğan20
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- ilk adımı kadın atmalı2
- 1 euro 55 68 tl2
- kadın ayağı vs memesi2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay4
- ups boobs'un yeni nicki2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- ispanya da maricarmen isyanı3
- memeleri kafam kadar kız21
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- çanakkale savaşı5
- devlet hastaneleri2
- işe giderken beslenme çantası götürmek5
- sabaha bir şarkı bırak2
- evlenme teklifi bekleyen erkek2
- fatma betül sayan kaya58
- artvin de 30 yıllık cinayetin aydınlanması4
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek18
- 30 eylül 20262
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil11
- konyada engelli bireyin gözlerinin oyulması5
- 29 eylül 2026 slovakya kazakistan maçı4
- venüs ve mars'ın ıssız olması5
- 29 eylül 2026 ispanya hırvatistan maçı4
- 29 eylül 2026 lüksemburg izlanda maçı3
- küçük memeli sözlük erkekleri12
- çaylaklar bizi okuyor mu sorunsalı2
- çiftlik bank4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı12
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- yine uyanmış olmak2
- cabrio araba2
inşallah futbolu bizde bırakır dediğim portakal yıldızı. hani gol istikrarı filan yok ama çok güzel hatıralar yaşattı önemli goller attığı için. oğlum biz takımın hödüklerine kızdığımız için bu adamın kıymetini çok bilemiyoruz bence. sneijder bizde lan boru mu diyemiyoruz bir süredir.
ayrıca transfer hikayesi geliş süresi bekleyişimiz derken yani kısacası bu adam futbolu galatasarayda bırakmalı kesinlikle. dursun özbek bari sneijder konusunda yanlış yapmasın artık.
ayrıca transfer hikayesi geliş süresi bekleyişimiz derken yani kısacası bu adam futbolu galatasarayda bırakmalı kesinlikle. dursun özbek bari sneijder konusunda yanlış yapmasın artık.
futbol oynamadan sembol olan futbolcu. türkiye'de futbolcu olmak hele ki yabancı futbolcu olmak harika lan. iki karşı takıma laf at arada derede ayda yılda bir gol at tamam efsanesin. bildiğin balondur. evet.
5-10 a bakmadan satilmasi gereken isim..
cunku orta sahada;
rodriquez
josue
bruma
yasin
selcuk
tolga
de jong
sinan
fazlasiyla onun eksikligini giderir..
not: (bkz: juventus)a ve volkana attigin goller icin saolsun..
cunku orta sahada;
rodriquez
josue
bruma
yasin
selcuk
tolga
de jong
sinan
fazlasiyla onun eksikligini giderir..
not: (bkz: juventus)a ve volkana attigin goller icin saolsun..
Beğenmeyenin forvet arkası Ozan tufan amk. Sneijder hem profesyonelliği ile, hem futbolu ile Türk futbolunun en büyük yıldızıdır.
2013 yılında tamda bugün galatasaray'a geldiği resmi olarak duyurulmuş futbolcu.
geldiği günden bugüne kadar yaşattığı tüm güzel hikayeler için ve daha da yaşatacakları için teşekkürü bir borç bilirim.
sağlı sollu vurduğun gol olsun aslanım!
geldiği günden bugüne kadar yaşattığı tüm güzel hikayeler için ve daha da yaşatacakları için teşekkürü bir borç bilirim.
sağlı sollu vurduğun gol olsun aslanım!
4 senede 2 şampiyonluk, 3 ziraat, 3 süper kupa, 1 cl çeyrek finali, 1 cl 2.tur, 1 emirates cup.
Galatasaray'dan ayrılma kararı almış futbolcu.
Zaten yaşı ilerlemiş, bir yıllık maaşı ile garry Rodriguez gibi iki oyuncu alınır.
Zaten yaşı ilerlemiş, bir yıllık maaşı ile garry Rodriguez gibi iki oyuncu alınır.
(bkz: bir frikik ustası)
Biraz kendini beğenmiş.
Biraz kendini beğenmiş.
Sneijder bile bağlama çalmayı öğrenmiş ben halen öğrenemedim yazıklar olsun bana.
As20: kardeşimize yakışmıştır.
Yönetim in parasızlıktan göndermek için sezon başın da ceza kestiği futbolcudur. Ama adam akıllı çıktı ve gitmedi.
Seytanin kulagina kursun son 5-6 mactir nirvanalarda oynuyor.
Burada haftalarca kendisini oynamiyor diye elestirdim, sadece orta yapiyor diye elestirdim.
Ama adam bi yerden sonra attigi kilit paslar ve bitiriciligiyle kendine gelmis gibi goruluyor.
Boyle devam etmesi dilegiyle..
Burada haftalarca kendisini oynamiyor diye elestirdim, sadece orta yapiyor diye elestirdim.
Ama adam bi yerden sonra attigi kilit paslar ve bitiriciligiyle kendine gelmis gibi goruluyor.
Boyle devam etmesi dilegiyle..
Bugünkü performansı inanılmazdı. Attığı gol paslarına bakınca insanın ağzı açık kalıyor sanki pes oynuyor adam.
takımına alex'ten daha fazla katkı sağladığı iddia edilen balon. alex'in sağ ayağı olamaz. evet.
not: alex solaktı. evet.
not: alex solaktı. evet.
iyi oynayıpta Galatasaray'ın puan kaybettiği maç yok, o oynadığı Zaman rakip farketmeden tabelaya 3 puan yazar net.
Balonun önde gideni.
Küçük anadolu takımlarına karşı iş yapar anca.
Küçük anadolu takımlarına karşı iş yapar anca.
arsenal,juventus, real madrid gibi küçüklere gol atmıştır.
yersen tabi.
yersen tabi.
Podolski ve sneijderin Türkiye'yi ve bu ülkenin kültürünü içselleştirmeleri, sempati duymaları, bunu bir şekilde yaşamaları ve paylaşmaları gerçekten çok sempatik ve insanı mutlu eden birşey, seviyorum kendilerini, iyi ki varsınız.
Futbolcu.
Bugün, ligin şu ana kadar atılmış en güzel pasını atmış oyuncu.
Bugün, ligin şu ana kadar atılmış en güzel pasını atmış oyuncu.
Su adamin arkasinda de jong selcuk ikilisi yerine 2 tane de jong olsaydi su ana kadar en az 8-9 gol 17-18 de asistle oynuyor olurdu.
Kendini hucum bolgesine atamayan hali bu, bide ileriye tam yerlesebilse neler olur allah bilir.
Kendini hucum bolgesine atamayan hali bu, bide ileriye tam yerlesebilse neler olur allah bilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar