bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- z kuşağı3
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- biranın üstüne rakı içmek2
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- galatahahahahahaha3
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- distopik film önerisi6
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- babaların acayip huyları2
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- galatasaray12
- victor osimhen14
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- yandım çavuş ayranı3
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- dursun özbek3
- ishal olmak5
- iremga32
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- uludağ sözlük evreni9
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- velvet15
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- köprüleri yakmak2
- bir bela geliyor8
- la taverne des yeux2
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- sebahattin şirin21
- sözlükte marka olmak11
- sözlükteki galatasaraylılar2
- kedi tekmelemek11
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- monica bellucci bakışı3
- anın görüntüsü31
- yakışıklı seri katil4
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- gurbetçi mehdi2
- brokeback dagindan ev almak3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- ömer karakaş3
- mustafa4
izmir'de forum bornova içerisinde bulunabilir, kendi markasını taşıyan ürünleri alınası mağazalar zinciri. yaz sezonunun açılmasının ardından, almadan durulamayacak yaz ürünlerinin satışa çıkmasıyla bünyeleri mutlu etmiştir. özellikle beyaz görünen fakat sürdükçe pembeleşen dudak koruyucuları* ve kakao-havuç yağları insanda "yemişim otokontrolü sendromu"na yol açabiliyor.
bursa koruparkta hizmet veren kozmetik mağazaları zinciri. kendi ürünleri pek kaliteli olmamakla beraber fiyatı uygundur, duş jelleri ve süt ve yoğurtlu kremleri süperdir.
Ankara panora'da da bir mağazaları vardır.
bursa'da kaan parfumeri'nin rakibi.
7,5 ytl karşılığında caaanım köpük allıklardan, 4,5 ytl karşılığında water shine diamonds rujlardan, 11 ytl ile loreal'in güzelim üçlü farlarından, 10 ytl ile harikulade rujlarından almanıza sebep olacak mağaza.
eski adı cosmo shop idi. o vakitlerde de gözdemizdi. tam karşı ucundaki boyner'den -orasının adı da "çarşı" idi tabi- kozmetik alma hatasını biz dinazorlar bile* yaptık vaktiyle tabi ki. Fakat sonra akıllandık. Evlerimizi yedi sülalemize yetecek eşantiyon makyaj çantaları ile doldurduk. bu hususta özellikle max factor'u tek geçerim.
neyse efendim gerek kadına yönelik her ürünü reyonlarında bulmanızla olsun, gerek uygun fiyat ve kampanyalarıyla olsun tek geçilecek mağazadır.
hele dünkü indirim. bir gittim, bir daha gittim efendim. yalnız mutluluk sarhoşluğum yeni yeni geçtiğinden ancak yazabiliyorum, geriye bir şey kaldı mı bilmem. dilerim ki hanımlarımız, hanımkızlarımız faydalansın.* eve gelip o muhteşem şeyleri ortaya serip de karşısına geçme anı yok mu... önceliği hangisine vereceğine de karar veremiyor insan. mor oje üstüne yaldızlısından sürüyor sonra.*
ya hala çok mutluyum.*
eski adı cosmo shop idi. o vakitlerde de gözdemizdi. tam karşı ucundaki boyner'den -orasının adı da "çarşı" idi tabi- kozmetik alma hatasını biz dinazorlar bile* yaptık vaktiyle tabi ki. Fakat sonra akıllandık. Evlerimizi yedi sülalemize yetecek eşantiyon makyaj çantaları ile doldurduk. bu hususta özellikle max factor'u tek geçerim.
neyse efendim gerek kadına yönelik her ürünü reyonlarında bulmanızla olsun, gerek uygun fiyat ve kampanyalarıyla olsun tek geçilecek mağazadır.
hele dünkü indirim. bir gittim, bir daha gittim efendim. yalnız mutluluk sarhoşluğum yeni yeni geçtiğinden ancak yazabiliyorum, geriye bir şey kaldı mı bilmem. dilerim ki hanımlarımız, hanımkızlarımız faydalansın.* eve gelip o muhteşem şeyleri ortaya serip de karşısına geçme anı yok mu... önceliği hangisine vereceğine de karar veremiyor insan. mor oje üstüne yaldızlısından sürüyor sonra.*
ya hala çok mutluyum.*
tüm loreal ve maybelline ürünlerinde %50 indirim yaparak ayaklarıma kara sular indirmiş kadın sömürücüsü.
bursa zafer'deki depolarını boşalttılar herhalde. içerisi kıvıl kıvıl boyalı hanfendi ve tatlı kız kaynıyordu. göz kaymalarını önlemek amacı ile ilgilendiren kısımlardan alışveriş yapıp çıkmak lazım hemencecik.
bursa zafer'deki depolarını boşalttılar herhalde. içerisi kıvıl kıvıl boyalı hanfendi ve tatlı kız kaynıyordu. göz kaymalarını önlemek amacı ile ilgilendiren kısımlardan alışveriş yapıp çıkmak lazım hemencecik.
bu ay, kampanya ürünü olarak bavul setini piyasaya süren mağazadır. 50 ytl ve üzeri alışveriş yapana 39 ytl'ye satılmaktadır.
çilekli yoğurtlu vücut kremi muhteşem kokan marka/mağaza.
mendillerinin ambalajı çok güzeldir...
istanbul'da çoğu alışveriş merkezinde bulunan şubeleri dışında, ayrıca bursa'da zafer plaza'da ve kayseri'de mağazaları olan marka.
haddini bilip "asyanın bir numarası" sloganını taşıyan mağzalar zinciri.
ayrıca kendi adını taşıyan ürünleri de vardır ,
the body shop misali meyveli meyveli ürünler hazırlamıştır ama body shop vizyonundan uzak olduğu kesindir.
ayrıca kendi adını taşıyan ürünleri de vardır ,
the body shop misali meyveli meyveli ürünler hazırlamıştır ama body shop vizyonundan uzak olduğu kesindir.
" 1828'den beri dünyanın bir numaralı sağlık ve güzellik mağazaları " sloganıyla piyasada iyi yer edinmiş kozmetik şirketi.
temizlik,kozmetik ve bakım ürünleri satan mağazalar zinciri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar