bugün

watsons

7,5 ytl karşılığında caaanım köpük allıklardan, 4,5 ytl karşılığında water shine diamonds rujlardan, 11 ytl ile loreal'in güzelim üçlü farlarından, 10 ytl ile harikulade rujlarından almanıza sebep olacak mağaza.

eski adı cosmo shop idi. o vakitlerde de gözdemizdi. tam karşı ucundaki boyner'den -orasının adı da "çarşı" idi tabi- kozmetik alma hatasını biz dinazorlar bile* yaptık vaktiyle tabi ki. Fakat sonra akıllandık. Evlerimizi yedi sülalemize yetecek eşantiyon makyaj çantaları ile doldurduk. bu hususta özellikle max factor'u tek geçerim.

neyse efendim gerek kadına yönelik her ürünü reyonlarında bulmanızla olsun, gerek uygun fiyat ve kampanyalarıyla olsun tek geçilecek mağazadır.

hele dünkü indirim. bir gittim, bir daha gittim efendim. yalnız mutluluk sarhoşluğum yeni yeni geçtiğinden ancak yazabiliyorum, geriye bir şey kaldı mı bilmem. dilerim ki hanımlarımız, hanımkızlarımız faydalansın.* eve gelip o muhteşem şeyleri ortaya serip de karşısına geçme anı yok mu... önceliği hangisine vereceğine de karar veremiyor insan. mor oje üstüne yaldızlısından sürüyor sonra.*

ya hala çok mutluyum.*