bugün

/21
cin ile içilmesi tavsiye edilir. diğer içkilere nazaran daha fazla oranda alkol içerdiği için herkes içememektedir,votkayı özel kılan şeyde zaten bu özelliğidir.
en içilebilir içkidir. rom içtim çok sikko.
açık ara en kötü içki.

ama kokteyllerde içilebiliyor.
lise 2 deyken arkadaşla 10'luğunu alıp parkta vişne suyuyla birlikte yüzümüzü güldüren içkidir.
bu yaz deneyecek olduğum ama zamanımın olmadığı içki.
neyse içtiklerime sayarım diyip diğer yaza erteledim.
Bugun ilk defa ictigim ve hoslandigim kiza cikma teklifini edebilecek cesareti bana veren icki.
ilk kez bu yaz içtiğim ve iki bardağı beni kıkır kıkır kıkırdatan içki.

ilk bardağı içtim kola eşliğinde. Bu muydu yani? dememe sebep oldu çünkü rakıdaki o zihnin dumanlanması güzelliğini yaşamadım. Hiçbir şey hissetmedim ama ikinci bardağı bitirdikten sonra gülme krizine girdim. Durduramadım kendimi.

Fakat asla rakı kadar güzel olamaz gözümde.
biraya alışan insan için ilk başta fazla ağır gelir.. o yüzden su gibi bira içip bir büyük vodka yerim ben diye amı götü dağıtmayın ergenler.. bunu yazdım çünkü çoğu ergen, vodkaya hak ettiği değeri vermiyor.. ehehe
Ardı ardına sek shot yaparsanız fena kafa yapar.
(bkz: russian standart)
sek içeceklerin sıradan tercihlerden kaçınması gereken kokusuz içecek.
iyidir de sabah kusturur amına koduğum. 7 göbeğini siktimin.
iktidarsızlık yaparmış bu içki.
Alisik degilseniz her seyle kusma yapar.
limonlu ice tea ile içildiğinde kusma yapabilir. o kadar berbat oluyor.
kezban ayracı. nerede bi kezban varsa hepsi votkaya vodka der.

(bkz: votka)
(bkz: redbull votka)

Not: içtiğimden değil böyle bir rap parçası var.
(bkz: redbull)
ayranla çok güzel olur. ayran yoksa, kahve de idealdir. yanında da lahana yemeği olursa harika olur.
kusturucu olan içki.
vişne suyunun sadık yaridir, gerisi boştur.
redbullun ruh ikizidir. (bkz: olsa da içsek)
Kendisinin limon ile birlikteliğine kim vesile olduysa ruhunu şadetmemiz gerekendir.

O keskin kokusunu kesip, o buruk ve yakıcı tadını alıyor limon dediğimiz yareni, bu arkadaşın.
Sek hiç denemediğim içkidir.
sek içince mide bulandırmayan içkidir. sadece ağız gargarasını yutmuş gibi bir his uyandırıyor. ağız gargarası neyse amk. tek hamlede yutabileceğin miktarı gözüne kestir ve dik. uğraşma yudum yudum amk.
© copyright 2005 - 2026