bugün
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- fusya semsiyeli yabanci27
- mehdi olmayı düşünmek5
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- bezelye yemeği9
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar5
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- akp bitince ne olacak18
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- otel odasında ölü bulunmak12
- vajina sıcaklığı6
- akrabalarla tüm alakayı kesmek4
- sözlükte emoji olmasın mı3
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- ölümün en iyi tanımı17
- 6 aydır üstüne çalıştığım ktç taklidim5
- ciguli kral20
- futbol22
- çocuk istememe nedenleri2
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- iran'ın makatından kan alan abd savunma bakanı2
- true denilen yazar3
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı9
- lahmacun4
- nato zirvesine sızan kedi4
- kadınların erkek jinekolog tercihi5
- yanık denizli yoğurdu2
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- resim ogretmeni4
- size nasıl yardımcı olabilirim3
- 2026 dünya kupası26
- ayak saati4
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- lex luthor karizması2
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- murat yakın6
- şiki şiki baba dinleyip iddia kuponu doldurmak3
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar3
- yiyecek başlığı açmayın orçolar3
- ikinci el otomobil piyayası rezaleti2
- günün şiiri25
Gençler için GENÇ AVANTAJ tarifesini sunan operatör. Hemde gayet iyi fiyata
Her yöne 300 dk
Her yöne 5000 sms
ayda sadece 25 tl
Her yöne 300 dk
Her yöne 5000 sms
ayda sadece 25 tl
içinden gelen biri olarak, söyledikleriyle yaptıkları arasında uçurum olan bir operatör. tarifeleri, yüklemeleri, sms paketleri hepsi değişik bi acayip olan operatör. yalnız şunu fark ettim; bu operatörü genelde doğu insanı kullanmaktadır zira marmaradan, egeden veya akdenizden arayan insan sayısı çok azdı. bunun nedeni de beş dakikası bir kontör uygulamasından (bkz: cep öğrenci) kaynaklıdır, insanlar bu tarifenin çok uygun olduğunu,ucuza görüştüklerini belirtiyorlardı fakat araştırma yapmadıkları çok belliydi.
diğer bir durum ise vodafone yurt dışında - özellikle ingilterede - oldukça rağbet gören ve kullanılan bir operatör olmasına rağmen türkiyede beklenen ilgiyi göremedi - bir zamanlar geri çekileceği dedikodusu bile dolaşmaktaydı- bunun nedeni de telsim'in üzerine gelmiş olmasıdır nacizane kanaatim. insanlar hala telsimin o güvensizliğini üzerinden atamadı.
diğer bir durum ise vodafone yurt dışında - özellikle ingilterede - oldukça rağbet gören ve kullanılan bir operatör olmasına rağmen türkiyede beklenen ilgiyi göremedi - bir zamanlar geri çekileceği dedikodusu bile dolaşmaktaydı- bunun nedeni de telsim'in üzerine gelmiş olmasıdır nacizane kanaatim. insanlar hala telsimin o güvensizliğini üzerinden atamadı.
alakasız yerlerde iki şubesi birden varken en merkezi yerlerde tek bir şubesi bulunmayan operatör. alışveriş merkezinde bile turkcell falan bulunurken bu beyler zahmet etmemişler açmaya.
pardon da nereden çekiyorsunuz siz diye sormak istediğim operatör. zira kanyonda çekmiyorsun(evet yanlış duymadınız bildiğimiz levent, ulan istanbulun göbeği) hayır bizim evde de çekmiyorsun ki bizde inde yaşamıyoruz. vapurdayken denizde çekmiyorsun sen nerede çekiyorsun sana geçmemin tek sebebi ucuzluğun hakkaten ucuzsun (her anlamda) gelelim reklamlarına ben 24 yıldır insanım böyle aptal reklamlar görmedim. açık seçik net bir istek; bir daha ki reklamınızı zindanda yapacağınıza bizim evde, havada yapacağınıza kanyon'da yapın da bi işe yarasın.
yeni reklamının jingle'ını nereye yaptırdılarsa, resmen röyksopp'tan apartılmış! ayıp denen bir şey var.
son reklamlarında kırmızı dedikçe ananın diye saydığım gsm operatördür.
faturalı hatlara gerçekten iyi sokan operatördür.
facebook ve twitter bedavaymış sanki bir tek ondaymış gibi.
yılların bile eskitemediği müşterilerine beleş olaraktan hiç bi b.k sunmayan operatör. üzülüyor insan be hacım, elalemin operatörleri sayın müşterim diyor ahanda bedava mesaj sana aha bu da bedava dakikalar diyor, bizimkinde tık yok. nerdeyse tüm tarifelerine sırayla geçtim sonra karşılık vererek sende bize iyice geçirdin bişey demedik ama artık ayıp oluyor be beyler valla kırmızı'yı göstericez en sonunda.
bugün sözlükte çıkan header bannerı, tüm zamanların en kötü bannerı olan gsm operatörü.
telsimdi bir zamanlar.
dünya çapında olduğu bilinen ancak bazen en merkezi yerlerde çekmeyebilen operatör.
türkcell'i bırakma sebebidir. hem de 13 yıllık hattı.
taşıdım ve gördüm ki, biraz da bunlar sikse bir şey olmayacak. ama şunu diyeyim türkcell'de 80-100 tl aralığında ödediğim faturalardan daha fazla konuşarak burada 50 tl ödedim.
taşıdım ve gördüm ki, biraz da bunlar sikse bir şey olmayacak. ama şunu diyeyim türkcell'de 80-100 tl aralığında ödediğim faturalardan daha fazla konuşarak burada 50 tl ödedim.
40 liralık kamu tarifesi 1000 dk. ancak görüşme süren bittikten artık kaç gün sonra mesaj geliyorsa 90 lira fatura geldi.süreniz doldu dediği gibi başka bi hat taktım onunla görüşme yaptım.dikkat edin elinizden geliyorsa hesabını yapın memur hattı diye hesap yapsınlar mantığındalar sanırım.tarifeyi direk değiştircem mecburen.
edit: memur değilim.babam sağolsun.
edit: memur değilim.babam sağolsun.
2011 Ocak ayı boyunca Cepten interneti Bedava yapmış Operatör.
öpülesi operatör
öpülesi operatör
kırmızı ile şafak sezeri canını tehtit eden saçma reklamın sahibi olan gsm şirketi.
son kampanyası süper internet ile 2011'e giriş yapan gsm operatörü. (bkz: süper internet)
vodem isimli bir mobil modem piyasaya sürmüş ingiliz menşeili gsm operatörü.
müşteri hizmetlerindeki kadının sesinden iğrendiğim bir şirkettir (ya da her neyse işte). bir sorun yaşayınca görevliye bağlanmak adeta eziyet oluyor. bir menüden bir alt menüye yaklaşık 10 defa farklı bir tuşa basarak geçiyorsun sonra da size bilgileri mesaj olarak göndereceğiz diyor. iğrenç bir müşteri hizmetleri var yani. çok kızgınım şu an. ÇOK!
birçok önemli konusmayı yapmamıs sağlamış ve fakat bana bu aralar hep eskiyi hatırlatan .GSM operatörüdür . Bi dönem telefonumla yapısık yasayarak telekomünik facia olmama sebep olmuştur.
bir yazar... telsimi alarak türkiyede adından söz ettirmiştir.
Bugün sms paketini değiştirip oha dedirten operatör.
10,000 Vodafone içi + 2,000 Diğer yöne sms paketi 9 TL olarak sunulmuştur.
10,000 Vodafone içi + 2,000 Diğer yöne sms paketi 9 TL olarak sunulmuştur.
1 ay önce her yöne 300 dk ve 400 sms 25 tl olan tarifeye geçtim. az önce gelen mesaj itibariyle aynı fiyata artık her yöne 500 dk ve 5000 sms kullanabileceğimi, facebook ve twitterında bedava olacağını öğrendim. turkcellden sonra ilaç gibi geldi. seviyorum seni vodafone..
internet bedava deyip opera miniyi kullandırttırmayan yüklettirmeyen operatör. ulan bedava kampanyandan önce mis gibi kullanıyordum bunu ben .
şu an trabzon ilinde kullanılamayan telekomünikasyon şirketidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar