bugün

sıcak şarap bulundurmamasına bir mana veremediğim şarap evi.
KDV dahil 20-25 aralığında aldığı şarapları, kuru 80 100 lira bandında masaya açan mekan. Eski olmanın ve adının ekmeğini yer. Ha kav'ında muhteşem şaraplar da vardır ama onları içecek önce para, sonra da ağız lazım tabi.
hafta sonu planı için bir kişilik fazladan biletim var isteyen olursa yeşillendirebilir.
pano şarap evinden sonra taksimdeki en güzel şarap evlerinden biriydi zamanında 2011 senesinde kapanan.
Kadıköy'deki varoş mekanlardan kendini ayıran mekandır. Yemekleri de şarap menüsü de gayet güzel.
ne viktormuş arkadaş merak ettim kadıköydekine bi uğrayalım bakalım.
Kendimi burada inanilmaz rahat ve mutlu hissediyorum.

Sigara kullanmam ama burda bir iki yakiyorum.
Ictigim sarabin adini no:63 olarak biliyorum.

Seviyorum.
Kadikoy guzeli.
(bkz: şarapta son nokta)

(bkz: iç şarabı sik arabı)
kaliteli muhitin kaliteli noktası, candır.
Bir açılıp bir kapanan mekan.
Meydanı Pano'ya bırakmış durumda...
duvarlarını süsleyen aziz nesin fotoğrafları ve şarap üstüne yazılmış şiirleriyle, güler yüzlü garsonlarıyla kadıköy'deki sıcacık bir şarap evi.
romantik bir akşam yemeği yemek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir yer.
pano'nun mudavimleri ile, victor levi mudavimleri arasinda profil ve arkaplan farki vardir.
Şurada bir şarap içelim diye iyi niyetlerle gidilip, garsonların bakışlarından rahatsız olunan şarap evi. Ayakta şarap içmenin bedeli olarak ikinci sınıf insan muamelesi görülmesi artık kronikleşmiş bir durumdur. Öğrenciyken insanın fazla parası olmaz şu çocuklar da şurada rahat rahat takılsın zihniyetinden uzak mekandır. Öğrencilik bittikten sonra da gidilmeyen mekan olmuştur.
kadıköy'e de şube açmış * şarap evi. şık bir mekandır. sevgili,eş,dost muhabbetleri için ideal.
Şarap içmek istediğinizde gidilecek yerlerin başında gelir Victor Levi... Mönüsünde genç sofralık şarapların yanı sıra özel kav şaraplar da bulunuyor.

Gelibolulu sardalyeci bir ailenin oğlu olan Viktor Levi, sardalye almak için gittiği Bozcaada'da önce üzüm toptancılığına, sonra da şarapçılığa başlar. istanbul'a sardalye getirdiği yerlerden şarap talebi gelir. O tarihlerde istanbul'daki en ünlü 4 şarap evinin sahipleri (Pano, Diamandi, izmirli ve Sofaki) şarabı en çok kendilerinin sattıkları gerekçesiyle, ona istediği parayı ödemek istemezler. Buna sinirlenen Viktor Levi, 1914 yılında kendi şaraphanesini açar. Kaliteli şarapları ile kısa sürede ünlenir. 1967 yılında ölünce kuzeni Yasef Levi 1985 yılına kadar işletir şarap evini. Amerika'ya yerleşince dükkân kapanır, yerine kahvehane açılır. 1999 yılında da Adakarası Bağcılık ve Şarapçılık şirketi tarafından alınıp restore edilerek hizmet vermeye başlar.

Bugün şarap evleri içinde hayli ünlü olan Viktor Levi, yabancı müşterilerin de rağbet ettiği bir yer. Executive Chef Aydın Fidan'ın hazırladığı enfes yemekleri tatmadan önce, peynir tabağı isteyip 59 Kırmızı içtik. Peynirlere kendi yaptıkları puf ekmekler eşlik etti. Servis elemanı Şeref Başaran da bize şaraplar hakkında genel bir bilgi verdi. Viktor Levi'den 2 kişi Doluca'nın şarap kurslarına katılıyormuş. Altın tirbüşon alırlarsa Fransa'da eğitim görmeye hak kazanacaklarını söylüyor Başaran.

11.00-02.00 saatleri arasında hizmet veren Viktor Levi'de saat 16.00'ya kadar öğle mönüsü çıkıyor. Yemeklerin altında kalori, yağ, protein ve karbonhidrat değerleri yazıyor, ki bu uygulama en çok bayan müşterilerin hoşuna gidiyor. Izgara tavuk ya da bonfileli salataları farklı sos ve yeşilliklerle sunuluyor. Viktor Levi'de şarabın girmediği bir yemek bulmak zor. Etler ya şarapta marine ediliyor ya da şaraplı soslarla servis ediliyor. Genç sofralık şarapların yanı sıra Viktor Levi Özel Kav şaraplar bulunuyor mönüde. Viktor Levi No: 59, Karasakız, Daryo, Vesilaki, Rebeka, Şevval özel kav mönüsünde dikkat çeken şaraplar. Ana yemeklerin dışında ara sıcaklar, ızgaralar, balıklar, meze, pizza, salata ve salamuralardan oluşan mönüde vejetaryenler için de seçmeler var. Mekân her gün açık. Zemin, giriş ve asma kattan oluşan yer, yaklaşık 350 kişi oturma kapasiteli. Araba ile gelirseniz katlı otoparkı ya da Balıkpazarı'ndaki otoparkı kullanabilirsiniz
istiklal caddesi'nde galatasaray'da bulunan bir sarapevi. pano'nun hemen yanindadir. guzel bir yer.