bugün
- hikayeyi devam ettir54
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- geceleri uyutmayan dertler3
- yeni parti49
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- kaos show4
- arkadaşlar bakar mısınız28
- çekirge7
- sözlük yazarlarının saatleri10
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- 31 yaş sendromu5
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- abaddon2
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- üç harflilerden korkmak5
- tai lung26
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- arkadaşlar iyi geceler4
- kürk giyen erkek6
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- geceye bir şarkı bırak14
- tekne turu11
- uysaljakoben17
- 32 yaş sendromu3
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- pişi olsa da yesek3
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- evreşe yollarını dar olmaması4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- büyük filmlerden büyük replikler2
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- zetina dikiş makinası2
iki paralel ışığın uzayda hiç kesişmeden gideceğini sanrısını fizikçilerin yıktığı, teoremlerinin tartışıldığı noktada dünyalıların içinde sistemli olarak devamlılığını sürdürdüğü sonsuz.
evrenin sırlarını içerisinde barındıran boşluktur.
zamanla sürekli ikili oluşturan mekandır.
uzay/zaman ilişkisi.
uzay/zaman ilişkisi.
giderken kalın giyilmesi gereken yer. gece soğuk olur.
ne kadar büyük olduğu burdan anlaşılabilir.
http://www.rense.com/general72/size.htm
http://www.rense.com/general72/size.htm
küçük çocukların birbirlerine küfür ederken küfürü daha bi acı verici hale getirmek için kullandıkları kelime.
-sana şu araba girsin.
+sana da uzay girsin.
-sana şu araba girsin.
+sana da uzay girsin.
çok fazla bulunmayan bir erkek ismi.
doğu$ otomotiv bünyesindeki wolksvagen'in türkiyedeki en büyük bayisi.
kasımpa$a'daki piyalepa$a bulvarı üzerinde ticari faaliyetini sürdürmektedir.
kasımpa$a'daki piyalepa$a bulvarı üzerinde ticari faaliyetini sürdürmektedir.
(bkz: uzay kokusu)
materyalist ve idealist felsefenin asırlardır üzerine tartıştıkları gizemli yer.
kocaman boş bir şey.
(bkz: gelecek)
gezegenler, yıldızlar (kayan versiyonuda fiyata dahil) kara delikler ile dolu bir boşluk!.. planet de bu boşluğun içinde yer kaplayan bir gök cismi olmasına karşın diğer gök cisimlerinden farklı olarak hava, su, rüzgar ve aniden bastıran yaz yağmurlarının yanı sıra çoğu gezengende yapılamayan mangal yapma keyfınıde burada tadabileceğiniz bir gezengendır.. böylesine güzel bir gezegenin birde delik deşik bir uydusu vardır.. tamam bu uydu çoğu gezegende yok mudur efenım? vardır. mamafih bizde bir tanedir! çünkü bizim gezegenimiz ve içindeki yaşam formları sonradan görmüş değildir. ne o öyle 8 10 tane uydusu olan gezegenler. güneşmi, uçakmı, kuşmu, kılark kent* mi belli değil arkadaş. Aa! bırde bizim gezegenin çakması vardır. neyse adını söylemeyeyimde alınmasın marslılar!..
sonsuzluğunu, dunyadaki herseyin bir sonu olduğunu bildiğimiz için hiçbirsekilde kavrayamadığımız boşluk.
bir bilim insanı için bir aşktır, uzay. gezegenler, yörüngeler, uydular falan feşmekan derken, o büyük boşlukta hissedersiniz kendinizi. o mükemmel uyuma tanık oldukça katbe kat artar, öğrenme hevesin. dalarsın ütopik bir yolculuğa, dur durak bilmez bu heyecan. her yeni keşfin sonucunda, yeni bir keşif daha bekler insanı. keşfedilecek o kadar çok şey vardır ki uzayın derinliklerinde. gördükçe görmek, okudukça okumak ister insan.
benim için bir hevestir uzay, küçüklüğümden beri. daha okuma-yazma dahi bilmezken gökyüzündeki cisimlerin hareketlerini saatlerce çıplak gözle gözlemlerdim. bir gün, bir araçla uçma hevesim ta o zamanlardan gelir. hevesimi gerçekleştirmeme az kaldıkça, uzaya olan sevgim her an artar, sonu gelmez.
meşgal arayan insanlar için de, tanrı tarafından bahşedilmiş bir hediyedir belki de, kim bilir?
benim için bir hevestir uzay, küçüklüğümden beri. daha okuma-yazma dahi bilmezken gökyüzündeki cisimlerin hareketlerini saatlerce çıplak gözle gözlemlerdim. bir gün, bir araçla uçma hevesim ta o zamanlardan gelir. hevesimi gerçekleştirmeme az kaldıkça, uzaya olan sevgim her an artar, sonu gelmez.
meşgal arayan insanlar için de, tanrı tarafından bahşedilmiş bir hediyedir belki de, kim bilir?
üzerinde bir matematiksel yapı ile birlikte bir küme.
dünya çevresinde bulunan sonsuz bir hava katmanı,içerisinde bir çok cisim bulunduran boşluk, özel isim olarak da kullanılan bir kelimedir.
batman' da 80 lerin başında tekel caddesinde hem sarısı hem siyahı üretilen, logosu yıldız olan cola markası.
Başı ve sonu olmayan karanlık anlamına gelmektedir. Fakat son zamanlarda erkek çocuklarına verilen bir isim olmaya da başlamıştır.
big bang teorisine göre sürekli genişleyen boşluk.
dikiş makineleri üreten bir firmadır aynı zamanda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar