bugün

millet uzaya çıkıp kolonileşme çabasına girmiş iken, eline geçen bu fırsatı hiç kaçırmamış ve hazır kimse uzaya muhtar olmamışken, en azından ben olayım bari diyen bir kişidir kendisi.

eveeet kendimden 3. şahıs olarak bahsedip egoistliğin zirvesini de zorlamış iken, nickaltıma giren tüm yazarlara hoş geldiniz demek istiyorum.
Kimsin la sen yavşak ?
görsel
Adamin dibidir. Olmayan abimin yerini doldurdugundan dolayi minnettarim kendisine. Beni her defasinda dinleyip desteklemesi bana hep iyi gelmistir.kalbi guzel insana eyvallah diyip hakkinda hayirlisini diyorum. Gönlündekilerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dileğiyle...
(bkz: uludağ sözlükte 4bin enrty tamamlamış yazar)
adamların adamı, muhtarların muhtarı, garibin yoldaşı, zalimin baş düşmanı... sever sayarız kendisini.. ve bazı gönül meselelerinde kıymetli tecrübelerinden faydalanırız.. saygılar ustam..
oldukça samimi, içten bir kişi olduğunu tahmin ettiğim yazar. Yoksa, seçimler yaklaşıyor, diye şirin görünmeye mi çalışıyor, olabilir bak.
bir süre önce gönül meselelerinden konuşmuş idik. bana bir kaç taktik felan da vermişti sağolsun.

senle konuştuktan sonra bir ay yüzlü güzel konçuy'a gerçek anlamda tutuldum üstad. bu platonik aşk beni heder etmeden, kızı akbabalar almadan çok acill! yeni taktiklerini rica ediyorum. saygı ve selamlarımla. gecen hayır olsun.
kötü nick. demek ki aşkta kazanacak.
Muhat olunca ne yaparsın. Entry yazarsın... Mesela ne yaparsın açık oylarsın... Favlarsın... Başlıkları uplarsın... Gündem deki güzel başlıklara destek olursun... Sözlüğe yeni başlıklar açar yeni bir vizyon ortaya koyarsın... Sözlüğün çehresini değiştirir güzelleştirirsin...

Derler ki sana muhtar çalışıyor... Ne yapacaktın... Çalışırsın tabi... Çalışmak görevindir zaten...

Mesela yazarların içine aşk düştü, anlatmak istedikleri dertleri var mı diye düşünüyorsan. O zaman muhtarsın.

Onları dinlemek için başlık başlık arıyorsan Muhtarsın... Ne bileyim ilgi görmemiş güzel entry yazarlarını düşünüyorsan Muhtarsındır. Okul zamanı ilk gün ne yapacağını şaşıran çocuklar da oluyor onları düşünüyorsan Muhtarsındır.

Bir merhabaya bir selama ihtiyaç duyan yazarları düşünüyorsan muhtarsındır. troller tarafından eksi yağmuruna tutulan entryleri düşünüyorsan. bir artı oylama ya bir artı oylama. o artıyı alamayanları düşünüyorsan Muhtarsındır.

Yaslanacak omuz arayan yazarları düşünüyorsan Muhtarsındır.

Gönülden yapıp gönülleri kazanınca Sayın Muhtar değil... Benim Muhtarım olursun..

Benim muhtarım olursun. Benim muhtarım olursun beniiim yaa.

Sözlük Muhtarlığı işi Gönül işi...

(31 Martta oylar bana beyler bayanlar.)

görsel
iyi niyetli bir yazardır. Severim kendisini.
allah aşkına ne iyi niyetini gördün çok merak ettim şimdi.
adam gibi adamdır kendisi. ewed
basın ve imaj danışmanım sizin 18 martınızı kutlamamın 31 martta oy potansiyelimi arttıracağını söyledi.

ama ben siz bana muhtarlık seçimlerin de oy verin diye değil. gönülden 18 martınızı kutluyorum.

ha bu arada oy pusulasında mührü bağımsız sözlük muhtarı adayınız olan uzay muhtarına kullanmayı unutmayın.

2 ittifakın muhtar adayları da sizi makam mevki olarak görüyor. ben ise sizi mahallelim olarak görüyorum. sözlüğe muhtar olursam en iyi şekilde hizmet edeceğim.
Feci biçimde sempatik yazar. Yaz sen güzel insan !
unutmayın beyler kadınlar sandıkta muhtar pusulaları içinden benim adım yazan pusulayı zarfa koyun. hangi partiden olduğunuzun önemi yok ben hepinizin muhtar adayıyım.
uzay muhtari uzayın dertleriyle ilgilenmeli dünya işine bulaşmamalıdır.
1 oyla tekrardan neptüne muhtar seçilmiş yazardır o oyu da kendime verdim. bizim gezegendeki alienler muhtar pusulasını zarfa koymayı unutmuş hep. zaten başka aday da yoktu insan dili bilmedikleri için muhtarlığa aday başvurusu yapmamış hiç biri. ayrıca bizim orada ilçe seçimi yada il seçimi de olmadı zaten gezegen mahalle sayılıyor muhtarlık la yönetiliyor. bildiğim kadarı ile koskoca neptün gezegeni nüfus azlığından dolayı satürnün bir mahallesi imiş.
7000 entry girmişim. Sizin için önemli değil fakat benim için önemli. Maziyi hatırlıyorum bu gün... Uludağ da ilk defa bu kadar fazla entry girdim...

Başka sözlüklerde 15 bin entry girmişliğim var fakat uluda bu kadar gireceğimi düşünmezdim. Lise zamanlarımda uluyu eğlenceli bulamazdım. Ama şimdi keyif alıyorum entry girerken.

Neyse duygulandım ben gene...
çok fazla sigara içmesinden dolayı kronik baş ağrısından muzdarip yazar. yakında kolum bacağım kangrenden düşer ise kavanozda mumyalatıp satarım belki.
bu gün doğum günüm de değil.
bayramı mübarek olsun yazarı.

adamdır kendisi.
Paylastigim playlist sayesinde yakinlastigimiz, yanlis anlasilma uzerine hak etmeyen birisine istemeden de olsa ozur dilemek zorunde hissetirdigim yazar.

Egolarindan arinmis, ruhunu ve bedenini sozluge armagan eden kalemi saglam adam.

Dikkatlice dinleyin bu sozlerimi nidalariyla giris yapan tuncel kurtiz gibi yazar.
evine uludağına 10 günlük izninden dönmüş ve sözlüğü çok özlemiş yazar.
Nickinden anlaşıldığı üzere yaşadığı evrende bir hiç olduğunun farkında olan, bununla kalmayıp insanlık için kozmik büyüklükte olan evreni zihninde muhtarlık yüzölçümüne sığdırmayı başarmış mütevazı ve aşmış bir yazar, başarılı bir yönetici. Vogon istilasına acil çözüm bulması dileğiyle (bkz: otostopçunun galaksi rehberi)