bugün

/18
severek okuyorum keratayı klavyesine eline sağlık. güzel şeyler yazıyor. eti cin'i getiriyor hep aklıma.
ata binerken badminton oynayan yazar. cirit atsaydık hacı daha geleneksel olurdu 3 cirit bir başlık 2 ileri bir geri. ayrıca patlayan pilates topu yüzünden ağlıyormuş. başlık açacağı.
koşu bandında bisiklete binerken entry giriyormuş. ben spor haberlerinin yalancısıyım. nesildaş yazar.
kendi başlığını melyorlerco entry girdiği için, bugün akşam saatlarinde
sözlüğün kasmasına neden olmuş cin. eti cin. ben lokmalığını seviyorum ama.
anlam olarak sanki biraz vistanın uyumluluk sihirbazını andırmaktadır.
haklısın cin kardeş ne diyim. hoşgeldim
üretmeyen, daha olmamışken adam çarpmaya kalkan bir nevi traş bıçağı.
başlık dışkılayıcı.
üretmiyor, sıçıyor adeta.
(bkz: durduramıyoruz)
(#5361558) kendini bilen yazar.
(#5277130)

turuncu saçlı, çilli, sevimli yazardır.

ısrar etmeyin bayan, ben ki dedektif şampiyon, yazdıklarınızdan profilinizi çıkardım ve siz bunu inkar edemeyeceksiniz. kabullenin.
"benimle evlendiğin takdirde miami'ye olmasa da memlekete götürürüm seni" dediğim insan.

bi dere var bizim orlarda... idare eder diyorum, cevap ver gayrı.
"evlen benimle" dediğim insan.
(bkz: hollanda)
sözlük eğlence aparatı onun için. ***
evlenmiş, evlenmek üzere olan, eğer ki bu tahminler doğruysa bir de üstüne üstlük balayına gidecek olan, balayındaki sevişme fentezilerini ya da hayallerini şimdiden sözlük üzerine boşaltan yazar insan kişisi.
evlenen adamla, sevişen çiftle kafayı bozmuş yazardır. engin bilgilerinden tematik modda yararlanmayı diliyoruz.
pek bi süpersonik yazar.
sözlüğün en ''top''üler yazarı.
(#4918145)
eğer kendisi erkek ise acilen tanışmak istediğim yazar. ayar değerinde bir surat göstereceğim kendisine. eğer hatun ise ne diyeyim o güzel dünyasını yıkmak olmaz. *
edit: biri artı verice kafam karıştı; cini mi, çini mi?
mühendis olduğunu düşündüğüm yazardır. Muhtemelen endüstri mühendisi olup üretim departmanında çalışmaktadır kendileri.
bunu okuyunca mutlu oluyor. *
zirvebox'ta 'ntvmuhabiri ve üretim cini'ne altın takıyoruz' vb. bir başlıkla zirve düzenlenmesine sebep olabilecek yazardır.
(bkz: üretim reçetesi)
*
(bkz: hayırlara vesile olsun)
uzun ömür dilenen yazar.
sacma entry akımının öncülerinden olan yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026