bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- geceye bir söz bırak3
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- kadınların zeka seviyesi2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kel erkek3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gençler iş beğenmiyor3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gecenin şarkısı4
- semum3
- ses yakışıklılığı2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
entry'ler (401)
ömrümün yedi senesini çürüttüğümdür. 7 sene o çöplükte duracağıma gidip sanayide çıraklık yapsaydım şimdi evim vardı.
kadın da spor için eşinden icazet bekliyorsa yazıklar olsun be kardeşim.
“Bir öksürük nöbetiyle tıkandı, ama çıkışması işe yaramıştı. Kiracıların ondan çekindikleri anlaşılıyordu. Gerisingeri odadan çıkmaya başladılar: Beklenmedik bir felaket anında, bu felaketin dışında kalan insanlarda hep görülen, dile getirdikleri en içten acıma, acıları paylaşma duygularına rağmen, hiç kimsenin, en yakınlarımızın bile, kapılmaktan kendilerini alamadıkları tuhaf bir sevinç duygusu içindeydiler.”
Bakın arkadaşlar bu cümleleri ancak tek kişi yazabilir.
Bakın arkadaşlar bu cümleleri ancak tek kişi yazabilir.
rahatınıza bakın kızlar.
guthrie govan - waves.
lan köylüler, kız çok da güzel işler yapıyor. ne var yani. illa sezen aksu mu olacak herkes. kızın dinleyeni var işte, gayet de güzel şarkı söylüyor. bırakın şu sınıfsal kafaları, devir değişiyor işte. eskileri yıkarak değişecek. siz de ağlayarak izleyeceksiniz.
bu tarz eylemler içgüdüseldir. yüzyıllar süren evrim size neyi nasıl yapmanız gerektiğini öğretmiştir zaten.
zil çaldığında meclis oturumu başlar arkadaşlar. saçma sapan bilgilere itibar etmeyiniz.
ülkemizin aşamadığı, aşmak istemediği sorunlardan bir başkasıdır. ramazanda inanan insanlar oruç tutarlar ve dinin gereği olarak tutarlar. amaç tamamen nefsi kontrol etmektir. eğer nefsiniz bu kadar zayıf ise kendinizi çok ciddi manada sorgulayın iman edenler. herkes inançlı olmak yada ibadetlerini yerine getirmek zorunda değildir. saygı duyulmasını istiyorsanız saygı göstermeyi öğrenin.
ciddi bir panik atak tetikleyicisi olabilir. kızlar lütfen yapmayın.
dünyanın en boş cümlesi olabilir. insanlar bazen tüm beklenti; sessizce yan yana oturmaktır.
kendimden gayet iyi bildiğim hadisedir. panik atak başlangıcı olabilir. ciddi bir kalp muayenesi yaptırtmak gerekir. eğer problem kalpte değilse maalesef beyindedir. paniğe mahal yok, en kötü ihtimalle bu şekilde yaşamaya alışırsınız.
çok can sıkıcı olabiliyor, dışarıya çıkacak adam bulmakta zorlanıyoruz gerçekten.
kesinlikle sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildir. bu seçim bir erken genel seçime sebep olabilir, en hafif ihtimalle bile sonraki seçiminde Reis'in karşısına çıkacak çok güçlü bir aday yaratacaktır.
beni arasın diye baktıysaniz kıza en baştan, " beni sürekli araman şartı ile sana üç yıl bakarım." demeniz ve bu konuda mutabık olmanız gerekirdi. yok sırf iyilik olsun diye yaptıysaniz zaten beklentiye girmemeniz gerekirdi. sorun sizde beyefendi. ne demiş Şeyh Pir ; "Expectations always hurt."
çok sevdim seni be, beni unut bunu unutma.
neşet ertaş - kendim ettim kendim buldum.
zorlama kalabalığa tercihtir yalnızlık. yalnızlık öldürmez, en fazla düşünüdür.
hangi küllerinden? külü mü var kürdistanın.
dururken debriyaja basın.