bugün
- filistin46
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması4
- dinciler4
- istanbul da mide küçültme sonrası şüpheli ölüm4
- ikinci mustafa2
- anın görüntüsü28
- kamal4
- cennete gideceğini sanıp cehenneme gidip göt olmak2
- fransız arabaları3
- fon kurdum para yatırır mısınız10
- ne kadar yaşlısın9
- ten uyumu vs kafa uyumu5
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı2
- bedelini ödeyen yazarlar17
- pazar günü aktiviteleri3
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- meclis te fon krizi araştırma komisyonu tartışması4
- sözlükte kız taklidi yapmak16
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- avustralya2
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi7
- antipanik'e bir şey söyle22
- mossat yaptı abi heralde yani2
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan7
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- silvermist'e iki şey söyle20
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- pazar sabahı2
- arkadaşlar ne yesek8
- özelden şeftalisini atan yazar14
- seksten önce dua etmek10
- alttaki yazara bir şey söyle24
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- tarhana çorbası12
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi11
- israil'i allah cezalandıracak9
- sözlük kızlarının kombinleri15
- parcalandim toparlanamiyorum323
- sözlük kızlarının tantunici7
- arkadaşlar bir şey soracağım11
- ucan tekme atan hipopotam47
- nöbetteyim sözlük4
- antipanik sizce biraz antipatik mi8
- sapık şarkı sözleri9
- mantısıyla meşhur olan ilimiz10
- kendini evleneceği kıza saklayan erkek9
- güzelsen koy resmini görelim6
- porno entelektüelliği8
almanya nın köln kentinde bulunan güzel okul(um)*. binalrının dağınık ama aynı semt içinde ve çoğu yan yana olması sebebiyle bir kampüs havasından uzak üniversite. ayrıca gayet kozmopolit bir yapıya sahip; kenya'dan, zimbabwe'den, koreden ve tabii ki türkiye'den öğrenciler barındırmakta. merkeze* uzak gözükse de köln'ün geniş metro ağıyla 15-20 dakika içinde dom katedraline karşı kahvenizi içiyor olabilirsiniz.
bir de husserl arşivi barındırmaktadır bünyesinde.
Farkli komplekslerin ortasinda bir meydan var ve ana binanin yaninda Albertus Magnus'un heykeli ve meydanin ortasina dogru ise bir dikilitas vardir. yazin bisikletlerden gecilmesi cok zordur, hele bir de hava güzelse ana binanin arkasindaki cimlerde oturulacak yer yoktur.
kütüphane binasi bir acayip olan okul. zorlasan icinde ders calismaktan kendisini sogutan bir yapit ancak bu kadar yapabilirsin. öyle yani!
60 bin üzerinde ögrencisi vardir. gerci bu rakam "studentengebühr" eyalet tarafindan uygulanmaya koyulmadan önceye aitti. simdilerde daha asagida olmasi muhtemel.
aachener weiher ile hauptmensa'yi birbirne baglayan yol, yilin her mevsiminde essiz bir romantizm sunar. kenarlari yasli agaclarla kapli yol, yesilliklerin ortasinda, bir tünelin icerisinden gidiyormussunuz hissi uyandirir.
efendim kütüphanesine sinav zamani gelen türk kiz ögrenciler adeta bir defileye cikiyormus edasinda gelirler oraya. niyetleri ders calismak midir, yoksa köyde koca bulmak icin dügünlere giden kizlar gibi seviscek cocuk bulmak midir belli degil.
icerdeki calisma saatinde yarim saat ayirdiktan sonra, cikisa gelip 1 saat telefon görüsmesi yaparlar. her an en az 15 kisiyi bulabilirsiniz kiyida kösede telefon görüsmesi yapan hatun sayisi.
icerdeki calisma saatinde yarim saat ayirdiktan sonra, cikisa gelip 1 saat telefon görüsmesi yaparlar. her an en az 15 kisiyi bulabilirsiniz kiyida kösede telefon görüsmesi yapan hatun sayisi.
Almanca adı " üniversität zu köln " türkçe adı "köln üniversitesi" olan ve burada hukuk okumak için baya almanca kastığım üniversite.
işin ilginci üniversite 1388 yılında kurulmuş. O zamanlar daha fatih istanbulu fethetmemişti.*
işin ilginci üniversite 1388 yılında kurulmuş. O zamanlar daha fatih istanbulu fethetmemişti.*
Kız arkadaşımla beraber gidip hukuk okumayı düşünüyorum. Umarım olur. En kısa zamanda gitmek istiyoruz.
Türkiye'de kazanmış olduğum hukuk fakültesine köln de devam etmeyi düşündüğüm okul.
şüphesiz ki üniversitelerin en hayırlısıdır
Gündemdeki Haberler