bugün
- 24 yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış insan5
- sözlükte ciddi kitap okuyan yok29
- çok film izleyen insandan zarar gelmez29
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı30
- en sevilen game of thrones karakteri6
- türk askeri yemen e gitsin kampanyası42
- uludağ sözlüğün muhafazakarlaşması5
- birader bey olanlar3
- ofsaytımsı vol 220
- cadılar bayramında ne olacaksınız3
- soğuk havalarda sevişmenin eziyete dönüşmesi7
- simko332
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- aykolik'in gün geçtikçe bilgeleşmesi2
- lambada titreyen alevin üzerini örtmek2
- etrafındaki detayları yakalayamayan zihin2
- devlet bahçeli2
- hamburg toplu taşıma sistemi8
- ilk buluşmada tandır lavaşla tulum peyniri yemek4
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek4
- mükemmeliyetçilik insanlığın felaketi olabilir2
- bende kara patlıcan oturtması severim diyen kız8
- sözlükteki ilişki skandalı39
- dem terör partisi8
- sözlük kızlarının ravenna hariç iyi olması3
- yavuz sultan selim12
- seminerlerde nefret ettiğiniz davranışlar5
- almancı yuzır3
- ilham aliyev26
- nürnberg havalimanı6
- tinder'ın algoritması3
- sözlük müminlerine sorulan sorular2
- türk lirasının israil şekelinden değersiz olması2
- nietzsche freud dostoyevski okumuş erkek3
- mersin merkezli 4 ilde ışid operasyonu 10 gözaltı2
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitap4
- 1000 tl'nin 34 manat etmesi2
- barça bu galatasaray'a kaç atar6
- durduk yere arabistan husi savaşına dahil olmak10
- seküler sanılan muhafazakarlar5
- fransa da akılalmaz siber saldırı3
- sıcak çıtır lahmacun ezme salata buz gibi kola7
- nervio16
- kara para nasıl aklanır sorunsalı6
- heyt bea'nın mutfağına konuk olmak4
- çivisi çıkmış boklu dünyanın azgın pompacıları3
- donunu ve yarağını satmak5
- yağmurlu bir gecede uzun yolda araba sürmek3
- cilt kanseri6
- sözlük kızlarının kombinleri45
almanya nın köln kentinde bulunan güzel okul(um)*. binalrının dağınık ama aynı semt içinde ve çoğu yan yana olması sebebiyle bir kampüs havasından uzak üniversite. ayrıca gayet kozmopolit bir yapıya sahip; kenya'dan, zimbabwe'den, koreden ve tabii ki türkiye'den öğrenciler barındırmakta. merkeze* uzak gözükse de köln'ün geniş metro ağıyla 15-20 dakika içinde dom katedraline karşı kahvenizi içiyor olabilirsiniz.
bir de husserl arşivi barındırmaktadır bünyesinde.
Farkli komplekslerin ortasinda bir meydan var ve ana binanin yaninda Albertus Magnus'un heykeli ve meydanin ortasina dogru ise bir dikilitas vardir. yazin bisikletlerden gecilmesi cok zordur, hele bir de hava güzelse ana binanin arkasindaki cimlerde oturulacak yer yoktur.
kütüphane binasi bir acayip olan okul. zorlasan icinde ders calismaktan kendisini sogutan bir yapit ancak bu kadar yapabilirsin. öyle yani!
60 bin üzerinde ögrencisi vardir. gerci bu rakam "studentengebühr" eyalet tarafindan uygulanmaya koyulmadan önceye aitti. simdilerde daha asagida olmasi muhtemel.
aachener weiher ile hauptmensa'yi birbirne baglayan yol, yilin her mevsiminde essiz bir romantizm sunar. kenarlari yasli agaclarla kapli yol, yesilliklerin ortasinda, bir tünelin icerisinden gidiyormussunuz hissi uyandirir.
efendim kütüphanesine sinav zamani gelen türk kiz ögrenciler adeta bir defileye cikiyormus edasinda gelirler oraya. niyetleri ders calismak midir, yoksa köyde koca bulmak icin dügünlere giden kizlar gibi seviscek cocuk bulmak midir belli degil.
icerdeki calisma saatinde yarim saat ayirdiktan sonra, cikisa gelip 1 saat telefon görüsmesi yaparlar. her an en az 15 kisiyi bulabilirsiniz kiyida kösede telefon görüsmesi yapan hatun sayisi.
icerdeki calisma saatinde yarim saat ayirdiktan sonra, cikisa gelip 1 saat telefon görüsmesi yaparlar. her an en az 15 kisiyi bulabilirsiniz kiyida kösede telefon görüsmesi yapan hatun sayisi.
Almanca adı " üniversität zu köln " türkçe adı "köln üniversitesi" olan ve burada hukuk okumak için baya almanca kastığım üniversite.
işin ilginci üniversite 1388 yılında kurulmuş. O zamanlar daha fatih istanbulu fethetmemişti.*
işin ilginci üniversite 1388 yılında kurulmuş. O zamanlar daha fatih istanbulu fethetmemişti.*
Kız arkadaşımla beraber gidip hukuk okumayı düşünüyorum. Umarım olur. En kısa zamanda gitmek istiyoruz.
Türkiye'de kazanmış olduğum hukuk fakültesine köln de devam etmeyi düşündüğüm okul.
şüphesiz ki üniversitelerin en hayırlısıdır
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar