bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz14
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi12
- ilişki yapmaya üşenmek6
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız5
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- 30 yaşına girmek2
- kadın nefreti4
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- hristiyanlık7
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- sözlükteki satranç taşları4
- dördüncü duvarı da kapısız örmek2
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- akrostişli şiir2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- yazarların 3 eylül 2026 tüfe tahmin rakamları2
- gece geç saatte ışığı yanan evler5
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- gecenin şarkısı11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sırrı süreyya önder28
- sözler köşkü6
- silver ile evlenecek erkek52
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- irmik helvası3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- erkek nefreti2
- sıpsıkıcı olmanız4
- şikeci amedspor5
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- askerde sözlüğe girmek4
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak8
- sarapci koala58
- multitap2
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
(bkz: yeter)
sevilen yazar. galatasaraylı.
(#16463328) 9 uncu nesillerin içinden parlayan bir yıldız.
kalemine sağlık.
kalemine sağlık.
uzun cümle seven yazar.
--spoiler--
aslinda baslik söyle olacakti da karakter siniri yüzünden böyle oldu diye bir giris yapmak istemis olup basligin orjinal hali yukarida yazdigi gibi oldugundan, bu kliseyi kullanamadigim icin hevesimi baska bir basliga saklayarak konuya giris yapmak üzere duygulanmaya baslamisken, cümleyi lastik gibi ne kadar uzatirsam o kadar edebi deger yüklemis olurum piskolojisine girmis bulunup cikmak icin debelendikce daha cok girmeye basladigim su dakikalarda korkarim basligi pic etmek üzere adim atmis bulunuyorken icimde biriken korkuyu saklayamiyor ve derin nefes alarak sakinlesmeye calisiyorum.
--spoiler--
(bkz: odun ateşinde çay demlemek)
--spoiler--
aslinda baslik söyle olacakti da karakter siniri yüzünden böyle oldu diye bir giris yapmak istemis olup basligin orjinal hali yukarida yazdigi gibi oldugundan, bu kliseyi kullanamadigim icin hevesimi baska bir basliga saklayarak konuya giris yapmak üzere duygulanmaya baslamisken, cümleyi lastik gibi ne kadar uzatirsam o kadar edebi deger yüklemis olurum piskolojisine girmis bulunup cikmak icin debelendikce daha cok girmeye basladigim su dakikalarda korkarim basligi pic etmek üzere adim atmis bulunuyorken icimde biriken korkuyu saklayamiyor ve derin nefes alarak sakinlesmeye calisiyorum.
--spoiler--
(bkz: odun ateşinde çay demlemek)
sözlüğün en mübarek yazarlarından birisi. yaptığı hizmetler her yerde anlatılır ama o hep mütevazidir. allah razı olsun ondan. pilavlı sohbetlerin kombineli yazarıdır.
dokuzuncu nesil yazarlarımızdan. oldukça güzel yazıları vardır kendisinin. okuyun derim. karakter olarak da mükemmel bir insan buradan tanıdığım kadarıyla. diğer dokuzuncu nesillerin örnek alması gereken bir yazar. hatta biz ona "tanrının 9. nesile vurduğu tokat" olarak adlandırıyoruz yazarlar arasında. hangi yazarlar diyeceksiniz? bilmiyorum... zira pek yazar arkadaşım da yok. olsaydı mantık çerçevesinde bir şeyler yazardım tabi buraya. neyse... *
Münakaşaya hazır bana göre gıcık bir tip.
'türk' yazar.
gercek anlamda. sozluk anlaminda degil.
gercek anlamda. sozluk anlaminda degil.
bim in çıkaracağı enerji içeceğine isim önerileri başlığına en çok enrty giren yazardır. aklına gelen tüm isimleri, entry sayısını artırmak için, teker teker yazmıştır.
nerede olduğu merak edilen bir süredir sözlükte görünmeyen yazar. bir an önce sözlüğe dönsün ve artık bizi, daha fazla güzel entrylerinden mahrum bırakmasın.
bir kaç ay önce sözlükte tanışma fırsatı bulduğum iyi insan, iyi bir arkadaş ve bana göre cesur bir insan... iyi bir yüreğe sahip olduğuna inanıyorum kendisinin. umarım ömrü boyunca da öyle kalır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar