bugün

çok süper gelişme. zall tarafından duyuruldu az önce ukte işkencesine son.
zall'dan yeni bir hizmet, yeni bir kolaylık.
doldurulacak uktelere daha kolay ulasabilmek icin tasarlanmis arama aparati.
yeni ukte fasilitesi. notu, vereni, alanı, inciği, cinciği direk tek hamlede gösteriyor. güzel bir gelişme.
çok yerinde olmuş alkışı hakeden bir uygulama.
yepyeni bir icat... tebrikler sana sözlük !
(bkz: ukte kasifi)
bu sene Google Chrome'dan sonraki en iyi buluş.
uktelerde arama yapmak gibi muhteşem bir özelliğe sahip olan, tematik mode gibi gereksiz bir şeyden sonra zall'ın yaptığı affettirgeç.

bir de "özel mesajlarda ara" zımbırtısını yaparsa süpper olacak.
uktecileri, 4 yaşındaki çocuğa yeni oyuncak almışcasına sevindiren buluş. sağını solunu merakla kurcalayıp, bozulmasından korkarak titizlikle oynanan şey.
telefon rehberlerinin sarı sayfaları gibi kullanışlı, pek de şık bir uygulama. pek bakasımız varmış ukteye meğerse. defalarca tıklamadan, şıpın işi, çoğu bir arada bakıyoruz, çıkıyoruz. doldururuz da tabii.
hemencecik bir eksiğini bulduğum şey.

yazar nicki yazılıp arama yapıldığı zaman verdiği ukteler görülüyor fakat uktelerde arama yapıldığı zaman yazılan ukte kayıtlı olmasına bir sonuca ulaşamıyor.

(bkz: cevab veremedi)
bu da alternatif olabilirdi
(bkz: ukte oracle)
dalgalandım da duruldum ukte vermekten yoruldum,
binlerce buton sevdim de ben bir buna vuruldum... * beklentilere verilecek güzel bir cevaptır. hayırlara vesile olur inşallah.
*
(bkz: zall çalışıyor)
(bkz: sağol patron)
(bkz: ukte tarayıcı) *
Neden yarı türkçe yarı ingilizce isimlendirildiğini anlamadığım özellik.Bu sözlüğün dili türkçe değil mi ?
(bkz: internet explorer)
yazarın adını yazdıktan sonra eğer yazarın 1 sayfadan fazla uktesi varsa ilk sayfadan sonraki sayfalar görülemiyor.

bir el atıver be zall.
ukte doldurmanın en kolay yöntemi kimin uktesini doldurmak istiyorsanız doldurabilirsiniz.ama bu sıralar çalışmamaktadır. * * *
ne yazık ki uzunca bir süredir çalışmayan özellik.
şu an farkedilen bir sözlük aparatı. geç oldu algılamam ama güzel olmuş tebrik ediyoruz.
ukte chrome ve ukte firefox gibi versiyonlarında çıkması gereken sözlük zamazingosu.
eski tasarıma döndürür, candır can.
(#4263325)
yeni tasarımla uçurulan, hatırlayınca üzen.
© copyright 2005 - 2026