bugün

sekizinci nesil* yeni yazardır. hoşgelmiş, sefa getirmiştir.
(bkz: #11253323) gerek olaylara bakış açısısı gerek ince espri anlayışı gerekse az ama öz konuşmasıyla gerçekten takdiri.. şaka lan şaka.. bildiğin taşralı bu yazar.. memleket nereydi hemşerim.. aşskdşaskdşads
hoş sohbet nesildaş yazar.
hoş sohbeti olan yazar kardeşimiz.ayrıca (bkz: beşiktaş)
hoş gelmiş nesildaş yazar. Kibarda*..
hoşgelmiş nesildaş. bu başlıklar beni yanlızlığa itmiştir. bende yeni geldim.
'ukalaman 19 yaşında, arkadaşları ona ukala diyor, sözlüktekiler ergen' entry sini beğendiğim, nesildaşım olan yazar.
insanları mutlu etmeyi seven yazar.
canım arkadaşım diyebileceğim, ağır başlılığı ile, cana yakınlılığı ile, insanlara destek olması ile herkesin yardımına koşan bir yazarımızdır efenim kendisi. (dipnot: bizzat tanımıyorum) *
(#11660706) entry-nick uyumlu yazar. nesildaştır, hoşgelmiştir ve sanırım adaşız.
nesildaşmış...adam aşmış.
(bkz: #11682058)
trolllere karşı başlattığı savaşta yanında olduğumu belirtmek istediğim mücadeleci yazar.
en pozitif ukala.

kahve sözlük'te kahve içiyor her gün.
(#11719621) entry sini takdir ettiğim nesildaş yazar.
burçlar konusunda bilgi sahibi olup muhabbetini pek sevmeyen yazardır.çok düşünceli birisidir efendim.
hayatta hep sevgiye ve şefkate muhtaç olduğu için kendisinden istifade edilmiş, zaafları olan bir bünye. buna rağmen yaşama sevinciyle dolu. sözlüğe hoşgelmiş.
biraz dertli, pek kafa dengi. "anlaşabilmek güzel".
(#12371174) numaralı entrysiyle lise son sınıf veya mezun olduğunu belirten yazar. kendisine öss yolunda başarılar dilerim. gece gece burlarda takılmak yerine ders çalışırsa çok daha başarılı olabilir kendisi.
tek bir lafımla ruh ikizimi bulmuş, beni deşifre etmiş, beyninin incelenmesini istediğim yazar kişisi.
konuşmak pek bir eğlenceli kendisiyle.
uktemi doldurmuş yazardır. iyidir, hoştur, nesildaşımdır.
bigisayarı kapıyor, şu an yatmaya hazırlanıyor. bol melekli geceler diliyorum kendisine.
adıma ilk entyi giren yazar. o gün bu gündür takip eder okurum kendisini. iyiki de yazmış da tanıtmış kendini. ukala mıdır? bilmiyorum. hoş gelmiş, sefa gelmiş nesildaş.
hoşgelmiş sefa getirmiş koştursun efenim.
saçmalamaya yeterince inanmayan adam. bu en iyi tarafı.
hoş gelmiştir. sözlüğe yararlı bir yazar olması dileği ile.
© copyright 2005 - 2026