bugün
- boyumun 2 cm kısalması20
- sözlük yazarlarına güvenmek10
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek6
- nev10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi5
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- beni sevdiniz mi3
- mal mıyım sorunsalı13
- ilk sevgili3
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- sözlüğün bok yoluna doğru gitmesi3
- küt saçlı hatun12
- online listesi7
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- geceye bir tespit bırak5
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- modern tanrılara tapınmak4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- teoman'ın 60 yaşına girmesi2
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- maria2
- sözlük yazarlarının saatleri8
- kiraz cicegi kolonyasi41
- mandalina8
- sözlük yazarlarının ikindil vakti rüyaları2
- muskacılık yapıp çomar yolmak2
- hüküm giymişim5
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan4
- je taime2
- tek şeftaliyle doymamak2
- sözlük kavgaları5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- tansağ türk4
- rakı3
- ismail kartal34
- istanbul trafiği7
- gecenin nostaljik şarkısı2
- internette saklanabileceğine inanmak3
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- 2026 yazı5
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- 0 0 714
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
(bkz: ucan kacan kelebek) modern, zeki, rahat bir hatun.*
(bkz: 7957338)nolu entrysi ile zihniyetini belli etmiş yazardır. bir kelebek gibi buralardan uçup kaçmasını diliyoruz.
(bkz: shetrollmale)
hayal dünyasını anlatıyor muhtemelen.
kaale alınmaması gereken troll.
fakirlerden nefret eden bir zihniyet.
cool adamın dişi versiyonudur, kendisinden " üç adımda nasıl troll olunur " konusunda ders alıyordur.
(bkz: troll kelebek)
(bkz: troll kelebek)
dişi troll. Bakalım eğlendiricek mi. hayatta hiç bi bişeye içlenmeyeni geçemez o ayrı.
moderasyondan duyduğuma göre kendisine özel mesajla küfür etmek serbestmiş. atılma veya çaylak yapılma gibi birşey olmayacakmış. ona küfretmeyi serbest bırakmışlar.
sırt ovalayan bir yazar kardeşimizdir.
he bu arada naber panpa?
he bu arada naber panpa?
yazı formatını değiştiren yazardır. sadece kendi düşündüklerini yazan kişidir artık.
erkekmi,kadınmı olduguna bir karar verilmesi lazım,kamuoyunun aydınlatılması lazım.gerçeklerin bir an önce ortaya çıkması lazım.
üzgün bir galatasaray taraftarı. kendisine "keskin sirke küpüne zarar" diyorum ve şu entarimi hediye ediyorum:
(#10050023) bunun altında verdiğim entarileri de okumasını önerirken, sadece 1-2 entari ile karar vermeden önce bir adamın futbol hakkında yazdığı entarilerin çoğunu okumasını da salık veriyorum. ikinci yarı başarılar.*
(#10050023) bunun altında verdiğim entarileri de okumasını önerirken, sadece 1-2 entari ile karar vermeden önce bir adamın futbol hakkında yazdığı entarilerin çoğunu okumasını da salık veriyorum. ikinci yarı başarılar.*
ali turan'ın aslında sağ bek olduğunu bilmeyen yazarların nick altı yazdığı yazar. fenerbahçeliler için türkiye kupasında sonsuz başarılar.*
o değilde başarısızlıklarıyla ünlü bir kulübün taraftarları ne diye konuşur ki hala.* lan 2000den beri yeniyordunuz hala mutlu oluyordunuz. aklıma platini'nin söylediği söz geldi "büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise yendikleri takımlarla övünürler". anladın sen ne demek istediğimi.
(bkz: fenerbahçe taraftarındaki tesadüf anlayışı)
edit: anında eksileyen fenerbahçe taraftarının da en sevdiği yazardır.* gerçekler acı be yeğen.
o değilde başarısızlıklarıyla ünlü bir kulübün taraftarları ne diye konuşur ki hala.* lan 2000den beri yeniyordunuz hala mutlu oluyordunuz. aklıma platini'nin söylediği söz geldi "büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise yendikleri takımlarla övünürler". anladın sen ne demek istediğimi.
(bkz: fenerbahçe taraftarındaki tesadüf anlayışı)
edit: anında eksileyen fenerbahçe taraftarının da en sevdiği yazardır.* gerçekler acı be yeğen.
muhtemelen kemalistlerin yaptıklarını yapmayan ama kendini kemalist olarak tanımlayan kendisine bok atmama mı isteyen ama gelipte burdaki kemalistleri görse bana hak verecek yazar.
az önce güzel bir ayar vermiş onu okudum, başarılarının devamını diliyorum.
(bkz: #10195683) ekşi yazarları gibi içtigim çayı yere püskürtmemi saglayan yazar. gül gül öldüm yahu k.k'ya komünist dedi.
sevdim bazı yazılarını. detaysız ama anlamlı cümleler ve hoş başlıklar yazıyo:)
--spoiler--
seni yazar diye burada tutuyorlar ya, ona yanıyorum ben zeki kardeşim benim.
--spoiler--
ben kısmından sonra noktalama işareti koymadığım için, doğru düzgün başlık açamayan yazarlar tarafından yaftalanan yazar. önce başlık aç lan düzgüncene. sonra gel konuş yiğidim. mesajda noktalama işareti yok diye kimse benle taşşak geçmiyor. tabi ezikliğini nasıl kapatacaksın başka.
o değilde cidden takmıyorum. istediğini yaz. önce bağlaçları öğren filan.
seni yazar diye burada tutuyorlar ya, ona yanıyorum ben zeki kardeşim benim.
--spoiler--
ben kısmından sonra noktalama işareti koymadığım için, doğru düzgün başlık açamayan yazarlar tarafından yaftalanan yazar. önce başlık aç lan düzgüncene. sonra gel konuş yiğidim. mesajda noktalama işareti yok diye kimse benle taşşak geçmiyor. tabi ezikliğini nasıl kapatacaksın başka.
o değilde cidden takmıyorum. istediğini yaz. önce bağlaçları öğren filan.
sıkıntıdan uykusu bile kaçan yazar. lan biriniz bsg deyinde ben gideyim artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar