bugün

/15
hakkında iyi haberler aldığım ulu insanı.

o dediklerini hiç sıkıntı etme kardeşim. buda gelir buda geçer elbet. ss taktiği yapacak bir şey yok. başına isabet eden olayların iyi tarafına görmeye çalış.
allah'a emanet.
jive bunny and the mastermixers - let's twist again

https://www.youtube.com/watch?v=tkc_RQfi8D4
sensiz sabah olmuyor,
uyuyakalıyorum ansızın...
çünkü radyo çalmıyor,
çok yalnızız, çok yalnızız!

bitir de gel artık!
çok az kaldı be.
attığım çentikler bitmek üzere son 2-3 tane kaldı. *
kutlamayı nerde yapıyoruz kanka?
sosyal medya hesapları başlıklarındaki entry'leri ile her zaman yaran yazar. millet twitter, instagram hesaplarını bol bol paylaşır umarım bu yüzden ahaha. *
Askerden geldiğini radyodaki chat boxtan mı öğrenecektim allahsız diye sitem ettiğim yazardır.
neyse sağ salim bursa topraklarına dönmüştür. geçmiş olsun der, bol bol halıya basmasını tavsiye ederim.
1. nesil olup hala sözlükte yazan yazar.
Ayriyetten torunlarını seven yazar.
nickini yanlış almış 12. nesil troll. aslında o twister almak istiyodu ama işte bilememiş napsın çocukcağız.
yarmış yazar.
neşeli bir yazar. büyük ihtimalle nikaltlarına verdiği ilanlar sebebiyle çaylak edilmiş. yazık. bi mod da ilgi orospularına sahip çıkmak adına böyle adamları yıldırmasın.

ayrıca arabaya talibim abi. http://www.uludagsozluk.com/e/28765241/ . çaylaklık bitince yeşillendir.
fotoğraf paylaşıp sözlüğü berbat edenlerin korunup bunun gibi adam gibi adamların harcanması manidadır. evet.
her entrysi komik. tivi bey napıyorsunuz?
askerden geldin mi la?

bir yazar. sa.
Seni tanıyorum...
la dudu peri sen hala silik yemedin mi?

askerden dönmüş bursalı yazar.
arkadaşlar twistin nick6 dolu zaten benim haneye gelin batak atak, gözel yazın ha!

bir yazar.
bir şeyler yaşanmış belli.
görsel
görsel
görsel
görsel
Danstır efendim. Çok eğlencelidir. (bkz: lets twist again)
Wow yeni popi olmuş on birinci nesil ay pardon birinci nesil yazar, evet evet birinci nesil yazar.
(bkz: emmi)
(bkz: dede)
eleğini asmayı unutmuş dedecik.
bence de.
(bkz: Son format bükücü)
© copyright 2005 - 2026