bugün
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı11
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz20
- gozlerinmeyhanesi v68
- kedi besleyen bekar erkek16
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler21
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı35
- köfteci yusuf58
- dubai çikolatası8
- pırasa ıspanak lahana10
- incel13
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar35
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- anın görüntüsü13
- kimse nereli olduğumu sormuyor9
- tatli kabuslar12
- kuresel16
- herkes buraya baksın9
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum37
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri8
- v a m p i r o v12
- ev fiyatları9
- karınızı maldivlere götürür müsünüz9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis18
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
- ateist biriyle evlenir misiniz15
- israil devleti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- türki cumhuriyetlerde türkiyenin siklenmemesi11
- dünyanın en iyi dizisi15
- mit'in peşinize düşmesi18
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak9
- sözlük yazarlarının yemek menüleri16
- tayt bir nevi gel beni taciz et demektir16
- 11 ekim 2024 türkiye karadağ maçı11
- dünya kız çocukları günü8
- ekpss 20249
- kızılcık şerbo izleyen erkek10
- güne soğuk bir espri bırak12
- 180 üstü yakışıklı geniş omuzlu kaslı zengin erkek15
öğrenci değişimi yapan öğrenci topluluğu, daha ne olsun. *
tıp fakültesi öğrencilerine, bu sıfatlarını fakülte kapısından içeri girer girmez kullandıran topluluk. halk sağlığı alt komitesi ve üreme sağlığı alt komitesinin ana fikirlerini insanları bilinçlendirmekken, bunun dışında insan hakları ve barış, tıp eğitimi, staj değişimi ve bilimsel araştırma değişimi alt komiteleriyle tıp öğrencilerinin özellikle pre-klinik yıllarını güzel anılarla doldurmalarını sağlar. yaşlı teyzeler ve amcalar bile fakülteye ilk girdiğiniz an sizin sıfatınızla dalga geçerken, bir standın başında beyaz önlükle insanların kan şekerlerini ölçüp onları bilgilendirmenin, o sırada onların sizi ne kadar ciddiye aldıklarını anlamanın yarattığı mutluluk anlatılmaz bir mutluluktur.
altı alt komiteden oluşmuş topluluk. scome tıp eğitiminden, scope staj değişiminden, scoph halk sağlığından, scora üreme sağlığı ve hiv/aids ten, score araştırma değişiminden, scorp ise insan hakları ve barıştan sorumlu alt komitelerdir.
bir de yamulmuyorsam ülke genelinde 4 bölgeden 37 yerel kurul (tıp fakültelerinin kendi kurulları)vardır turkmsic bünyesinde. Eksik olan üç bölge karadeniz, doğu ve güneydoğu anadoludur, bu bölgelerdeki tıp fakültelerinin hiçbiri turkmsic' e üye değildir.
bir de yamulmuyorsam ülke genelinde 4 bölgeden 37 yerel kurul (tıp fakültelerinin kendi kurulları)vardır turkmsic bünyesinde. Eksik olan üç bölge karadeniz, doğu ve güneydoğu anadoludur, bu bölgelerdeki tıp fakültelerinin hiçbiri turkmsic' e üye değildir.
bugün itibariyle geleneksel olarak düzenledikleri yurtdışı değişim sınavlarına, türkçe sorularından oluşmuş, hiç bir şekilde seçici olmayacak bir ingilizce sınavıyla bir yenisini daha eklemişlerdir.
Yarın geleneksel yurtdışı değişim sınavlarının bir yenisini yapacak olan birlik.
Türkiye ve dünya çapında yaptıkları etkinlikleri çok iyi ama fakülte yerelinde biraz pasif kalıyorlar. Selçuk tıp için (bkz: neocortex) fakülte yerelinde daha girişken ve "bir tıp öğrencisinden fazlası" sloganını daha çok hak ediyorlar.
güncel Önemli Başlıklar