bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- nickten isim tahmini yapmak10
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- guinness birası4
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- batıl inançlar7
- haramidere de haramilik yapmak5
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- muşlettin amca3
- aşağı saksonya2
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- büyük filmlerden büyük replikler3
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- sinem dedetaş11
- ev ödevi2
- almanya4
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- kilolu olmak5
- yürüyen bok4
- ispanya6
- kedin mi var derdin var4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- zall adlı yazar4
- full metal jacket vs the thin red line2
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- renault 9 broadway12
- velvet hanım ile kahve içmek8
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- 15 temmuz tiyatro mu7
- oral süspansiyon3
felaket etkileyici bakışlara sahip, çekici nightwish klavyecisi
saçlarını kestirmesin mümkünse, yakışmaz çünkü eski fotoğraflarına bakınca bir tuhaf oluyor insan
http://img167.imageshack....57/tuomasdivers356cc2.jpg
http://img167.imageshack....57/tuomasdivers356cc2.jpg
Harika bir klavyeci.nightwish'in kurucusu ve klavyecisi.disneyland hayranı olduğunu düşünmekteyim.
vw yüzüklerin efendisi hayranıymış.*
vw yüzüklerin efendisi hayranıymış.*
Tarja Turunen'e duyduğu karşılıksız aşk yüzünden ünlü sopranoyu Nightwish grubundan atan, karizmatik ,sempatik bir insandır.
nightwish grubunun fikir babası kurucusu, söz yazmakta ve klavye çalmaktadır ve oldukca çekici bir bünyeye sahiptir kendileri.
görsel
görsel
nightwish adlı gothic metal yapan grubun kurucusu klavyecisi composeri herşeyi. konserlerinde attığı klavye sololarla
izleyenleri kendinden geçirmesi de ayrıca vurgulanması gereken bir nokta. ingilizce diline olan yatkınlığını kendi yaptığı
şarkılarda çok kez vurguladığı lirik ve masalsı anlamlardan çıkartmak hiç de zor değil.
tarja turunen konusu vucut bulmasaydı benim grupta en sevdiğim elemandı kendileri. bir çok eseri değme seykpir eserine taş
çıkarır.
deep silent complete sleeping sun dead boy poem sacrament of wilderness bunlardan sadece bazılarıdır. düşüş süreci
tarjanın ayrılmasıyla başlamıştı. anette olzonun gitmesiyle de tüy dikilmiştir artık eskiyi yalamak artık imkansız zaten.
bazen nerde duracağını bilmeli insan.
*
izleyenleri kendinden geçirmesi de ayrıca vurgulanması gereken bir nokta. ingilizce diline olan yatkınlığını kendi yaptığı
şarkılarda çok kez vurguladığı lirik ve masalsı anlamlardan çıkartmak hiç de zor değil.
tarja turunen konusu vucut bulmasaydı benim grupta en sevdiğim elemandı kendileri. bir çok eseri değme seykpir eserine taş
çıkarır.
deep silent complete sleeping sun dead boy poem sacrament of wilderness bunlardan sadece bazılarıdır. düşüş süreci
tarjanın ayrılmasıyla başlamıştı. anette olzonun gitmesiyle de tüy dikilmiştir artık eskiyi yalamak artık imkansız zaten.
bazen nerde duracağını bilmeli insan.
*
Nightwish grubunun kurucusu ve klavyecisi olan finlandiyalı müzisyen.
bi hafta sonra finlandiya'ya gideceğim için sanırım, Nightwish'e sardırdım ergen gibi. Eski konser videolarını çevirip çevirip izliyorum. ve ben bu adamın vaktiyle ciddi ciddi tarja'ya aşık olduğunu düşünüyorum.
tarja'nın veda konserinde ever dream'den sonra klavyenin başında ağlıyor. evet. Hem kadına siktir çekmiş, hem de son kez söylüyor böhü diye ağlıyor. o kadar mantıksız bir hareket ki tek açıklaması aşk. hem de tarja'ya yazılan açık mektupta "sen çok iyisin de kocan kötü, o etkiliyor seni" minvalinde şeyler yazıyordu. kocası için bi keşke ölse demediği kalmıştı tuomas'ın. he tabi o uzun saçlarına, maviş gözlerine bakmayıp da elin arjantinlisiyle evlenen tarja'ya müstehak. amaaaan. bana neyse aq elalemin derdi.
güncel videolarda ise çok kilo almış yanaklar falan elma olmuş. evlenmiş diyolar ondandır. demek ki evlenince göt göbek salmak türk erkeğine mahsus değilmiş.
tarja'nın veda konserinde ever dream'den sonra klavyenin başında ağlıyor. evet. Hem kadına siktir çekmiş, hem de son kez söylüyor böhü diye ağlıyor. o kadar mantıksız bir hareket ki tek açıklaması aşk. hem de tarja'ya yazılan açık mektupta "sen çok iyisin de kocan kötü, o etkiliyor seni" minvalinde şeyler yazıyordu. kocası için bi keşke ölse demediği kalmıştı tuomas'ın. he tabi o uzun saçlarına, maviş gözlerine bakmayıp da elin arjantinlisiyle evlenen tarja'ya müstehak. amaaaan. bana neyse aq elalemin derdi.
güncel videolarda ise çok kilo almış yanaklar falan elma olmuş. evlenmiş diyolar ondandır. demek ki evlenince göt göbek salmak türk erkeğine mahsus değilmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar