bugün
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm5
- türkler ile moğollar kardeştir11
- emeviler5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok7
- parcalandim toparlanamiyorum37
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak4
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- başlık açma3
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- vajina içinde basur çıkması2
- claudian clouds43
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- game of thrones taki kerhaneci17
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- ölümden korkuyor musunuz34
- anın görüntüsü25
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- istanbul u özlemek5
- güne bir alıntı bırak3
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- şabos goy3
- en son ne yediniz5
- mekkeli müşrikler5
- okan buruk13
- sözlük kızları dertleşiyor14
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- zorunlu eğitim6
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- yazarların vasiyetleri3
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- dyson5
- genel ev sloganları5
- barzani'nin bağdat'tan silah ve bütçe istemesi2
- savunma sektörü3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- kendi halkını katleden iran3
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- penguenlerin asıl amacı3
- burhan özfatura4
- melis sezen'in memeleri5
- waffle2
felaket etkileyici bakışlara sahip, çekici nightwish klavyecisi
saçlarını kestirmesin mümkünse, yakışmaz çünkü eski fotoğraflarına bakınca bir tuhaf oluyor insan
http://img167.imageshack....57/tuomasdivers356cc2.jpg
http://img167.imageshack....57/tuomasdivers356cc2.jpg
Harika bir klavyeci.nightwish'in kurucusu ve klavyecisi.disneyland hayranı olduğunu düşünmekteyim.
vw yüzüklerin efendisi hayranıymış.*
vw yüzüklerin efendisi hayranıymış.*
Tarja Turunen'e duyduğu karşılıksız aşk yüzünden ünlü sopranoyu Nightwish grubundan atan, karizmatik ,sempatik bir insandır.
nightwish grubunun fikir babası kurucusu, söz yazmakta ve klavye çalmaktadır ve oldukca çekici bir bünyeye sahiptir kendileri.
görsel
görsel
nightwish adlı gothic metal yapan grubun kurucusu klavyecisi composeri herşeyi. konserlerinde attığı klavye sololarla
izleyenleri kendinden geçirmesi de ayrıca vurgulanması gereken bir nokta. ingilizce diline olan yatkınlığını kendi yaptığı
şarkılarda çok kez vurguladığı lirik ve masalsı anlamlardan çıkartmak hiç de zor değil.
tarja turunen konusu vucut bulmasaydı benim grupta en sevdiğim elemandı kendileri. bir çok eseri değme seykpir eserine taş
çıkarır.
deep silent complete sleeping sun dead boy poem sacrament of wilderness bunlardan sadece bazılarıdır. düşüş süreci
tarjanın ayrılmasıyla başlamıştı. anette olzonun gitmesiyle de tüy dikilmiştir artık eskiyi yalamak artık imkansız zaten.
bazen nerde duracağını bilmeli insan.
*
izleyenleri kendinden geçirmesi de ayrıca vurgulanması gereken bir nokta. ingilizce diline olan yatkınlığını kendi yaptığı
şarkılarda çok kez vurguladığı lirik ve masalsı anlamlardan çıkartmak hiç de zor değil.
tarja turunen konusu vucut bulmasaydı benim grupta en sevdiğim elemandı kendileri. bir çok eseri değme seykpir eserine taş
çıkarır.
deep silent complete sleeping sun dead boy poem sacrament of wilderness bunlardan sadece bazılarıdır. düşüş süreci
tarjanın ayrılmasıyla başlamıştı. anette olzonun gitmesiyle de tüy dikilmiştir artık eskiyi yalamak artık imkansız zaten.
bazen nerde duracağını bilmeli insan.
*
Nightwish grubunun kurucusu ve klavyecisi olan finlandiyalı müzisyen.
bi hafta sonra finlandiya'ya gideceğim için sanırım, Nightwish'e sardırdım ergen gibi. Eski konser videolarını çevirip çevirip izliyorum. ve ben bu adamın vaktiyle ciddi ciddi tarja'ya aşık olduğunu düşünüyorum.
tarja'nın veda konserinde ever dream'den sonra klavyenin başında ağlıyor. evet. Hem kadına siktir çekmiş, hem de son kez söylüyor böhü diye ağlıyor. o kadar mantıksız bir hareket ki tek açıklaması aşk. hem de tarja'ya yazılan açık mektupta "sen çok iyisin de kocan kötü, o etkiliyor seni" minvalinde şeyler yazıyordu. kocası için bi keşke ölse demediği kalmıştı tuomas'ın. he tabi o uzun saçlarına, maviş gözlerine bakmayıp da elin arjantinlisiyle evlenen tarja'ya müstehak. amaaaan. bana neyse aq elalemin derdi.
güncel videolarda ise çok kilo almış yanaklar falan elma olmuş. evlenmiş diyolar ondandır. demek ki evlenince göt göbek salmak türk erkeğine mahsus değilmiş.
tarja'nın veda konserinde ever dream'den sonra klavyenin başında ağlıyor. evet. Hem kadına siktir çekmiş, hem de son kez söylüyor böhü diye ağlıyor. o kadar mantıksız bir hareket ki tek açıklaması aşk. hem de tarja'ya yazılan açık mektupta "sen çok iyisin de kocan kötü, o etkiliyor seni" minvalinde şeyler yazıyordu. kocası için bi keşke ölse demediği kalmıştı tuomas'ın. he tabi o uzun saçlarına, maviş gözlerine bakmayıp da elin arjantinlisiyle evlenen tarja'ya müstehak. amaaaan. bana neyse aq elalemin derdi.
güncel videolarda ise çok kilo almış yanaklar falan elma olmuş. evlenmiş diyolar ondandır. demek ki evlenince göt göbek salmak türk erkeğine mahsus değilmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar