bugün
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız10
- en lezzetli balık18
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması3
- can holding'in 33 şirketini geri alması4
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- sabahları nefret edilen şeyler10
- does the carpet match the drapes2
- birbirden farklı diller ortak bir mekan2
- anın görüntüsü25
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- asena keskinci3
- true nickli yazar23
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması2
- karşı cinsteki en itici özellik12
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın6
- ben geldim naneler13
- bozo2
- doktor2
- how'i met your mother marshall6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- gocu33
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- mansur yavaş14
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- sevgiliye hitap biçimleri2
- online listesindeki sıralama mantığı9
- online listesi neden kaldırıldı10
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- uludağ sözlük evreni9
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- size takılan lakaplar7
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- en son neye çok üzüldünüz12
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- inci sözlük8
- game of thrones taki kerhaneci21
- tai lung vs gocu22
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- başkent istanbul olsun11
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- mamudo gurban niye doğdun9
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
felaket etkileyici bakışlara sahip, çekici nightwish klavyecisi
saçlarını kestirmesin mümkünse, yakışmaz çünkü eski fotoğraflarına bakınca bir tuhaf oluyor insan
http://img167.imageshack....57/tuomasdivers356cc2.jpg
http://img167.imageshack....57/tuomasdivers356cc2.jpg
Harika bir klavyeci.nightwish'in kurucusu ve klavyecisi.disneyland hayranı olduğunu düşünmekteyim.
vw yüzüklerin efendisi hayranıymış.*
vw yüzüklerin efendisi hayranıymış.*
Tarja Turunen'e duyduğu karşılıksız aşk yüzünden ünlü sopranoyu Nightwish grubundan atan, karizmatik ,sempatik bir insandır.
nightwish grubunun fikir babası kurucusu, söz yazmakta ve klavye çalmaktadır ve oldukca çekici bir bünyeye sahiptir kendileri.
görsel
görsel
nightwish adlı gothic metal yapan grubun kurucusu klavyecisi composeri herşeyi. konserlerinde attığı klavye sololarla
izleyenleri kendinden geçirmesi de ayrıca vurgulanması gereken bir nokta. ingilizce diline olan yatkınlığını kendi yaptığı
şarkılarda çok kez vurguladığı lirik ve masalsı anlamlardan çıkartmak hiç de zor değil.
tarja turunen konusu vucut bulmasaydı benim grupta en sevdiğim elemandı kendileri. bir çok eseri değme seykpir eserine taş
çıkarır.
deep silent complete sleeping sun dead boy poem sacrament of wilderness bunlardan sadece bazılarıdır. düşüş süreci
tarjanın ayrılmasıyla başlamıştı. anette olzonun gitmesiyle de tüy dikilmiştir artık eskiyi yalamak artık imkansız zaten.
bazen nerde duracağını bilmeli insan.
*
izleyenleri kendinden geçirmesi de ayrıca vurgulanması gereken bir nokta. ingilizce diline olan yatkınlığını kendi yaptığı
şarkılarda çok kez vurguladığı lirik ve masalsı anlamlardan çıkartmak hiç de zor değil.
tarja turunen konusu vucut bulmasaydı benim grupta en sevdiğim elemandı kendileri. bir çok eseri değme seykpir eserine taş
çıkarır.
deep silent complete sleeping sun dead boy poem sacrament of wilderness bunlardan sadece bazılarıdır. düşüş süreci
tarjanın ayrılmasıyla başlamıştı. anette olzonun gitmesiyle de tüy dikilmiştir artık eskiyi yalamak artık imkansız zaten.
bazen nerde duracağını bilmeli insan.
*
Nightwish grubunun kurucusu ve klavyecisi olan finlandiyalı müzisyen.
bi hafta sonra finlandiya'ya gideceğim için sanırım, Nightwish'e sardırdım ergen gibi. Eski konser videolarını çevirip çevirip izliyorum. ve ben bu adamın vaktiyle ciddi ciddi tarja'ya aşık olduğunu düşünüyorum.
tarja'nın veda konserinde ever dream'den sonra klavyenin başında ağlıyor. evet. Hem kadına siktir çekmiş, hem de son kez söylüyor böhü diye ağlıyor. o kadar mantıksız bir hareket ki tek açıklaması aşk. hem de tarja'ya yazılan açık mektupta "sen çok iyisin de kocan kötü, o etkiliyor seni" minvalinde şeyler yazıyordu. kocası için bi keşke ölse demediği kalmıştı tuomas'ın. he tabi o uzun saçlarına, maviş gözlerine bakmayıp da elin arjantinlisiyle evlenen tarja'ya müstehak. amaaaan. bana neyse aq elalemin derdi.
güncel videolarda ise çok kilo almış yanaklar falan elma olmuş. evlenmiş diyolar ondandır. demek ki evlenince göt göbek salmak türk erkeğine mahsus değilmiş.
tarja'nın veda konserinde ever dream'den sonra klavyenin başında ağlıyor. evet. Hem kadına siktir çekmiş, hem de son kez söylüyor böhü diye ağlıyor. o kadar mantıksız bir hareket ki tek açıklaması aşk. hem de tarja'ya yazılan açık mektupta "sen çok iyisin de kocan kötü, o etkiliyor seni" minvalinde şeyler yazıyordu. kocası için bi keşke ölse demediği kalmıştı tuomas'ın. he tabi o uzun saçlarına, maviş gözlerine bakmayıp da elin arjantinlisiyle evlenen tarja'ya müstehak. amaaaan. bana neyse aq elalemin derdi.
güncel videolarda ise çok kilo almış yanaklar falan elma olmuş. evlenmiş diyolar ondandır. demek ki evlenince göt göbek salmak türk erkeğine mahsus değilmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar