bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz8
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası9
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- parcalandim toparlanamiyorum317
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- sarapci koala hatayi13
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz2
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- istanbul12
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- bana onu sormayin17
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- evandro roncatto2
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- düş sokağı sakinleri2
- cemil tugay11
- cm 03 042
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- sezen taş7
- özgür özel2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- ucan tekme atan hipopotam43
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
türkiye cumhuriyetini oluşturan halkın sadece küçük bir kısmını oluşturan halktır. ardahanlıdan, samsunludan, aydınlıdan, maraşlıdan, tekirdağlıdan hiçbir farkı ve üstünlüğü yoktur.
biraz asi, biraz agresiftir ama en azından tanıdıklarımın hepsi on numara insanlardır.
(bkz: dersimli)
asker sayısının sivil halktan daha fazla olduğu bir ilimizdir. kişi başına neredeyse üç asker düşmektedir.
solcudur.
Tanıdığım bütün tuncelilerin hepsi süper insalardır.hemen hemen tüm ailelerde üniversiteli vardır.yıllarca turkiyede potansiyel suçlu olarak görülselerde gitikleri yerde insalığı en iyi şekilde temsil etmişlerdir.her kesin görmesi gereken çok güzel bir doğası vardır.
verdikleri ulusal rahatsızlık ve terör desteğinden dolayı özür beklediğimiz halk!
Hiç sevmem ömür boyu görmesem eksikliğini de hissetmem.
(bkz: demokratik tepki)
(bkz: demokratik tepki)
ne yaptığını bilen halktır.
(bkz: dersim tatsızlığı)
tatsızlık falan değildir. zulüm ve katliamdır.
ayrıca katliam emrini veren insana tapmaları çok ilginç olan halktır.
tatsızlık falan değildir. zulüm ve katliamdır.
ayrıca katliam emrini veren insana tapmaları çok ilginç olan halktır.
güzel, değerli, kıymetli, misafirperver, gönlü bol bir anadolu kenti ve bu kentli olanlardır.
türkiyenin en yobaz, en bağnaz halkıdır.
ama bunlar konyadaki yobazlardan farklıdır. yobazlıkları bir dine karşı aşırı derecede karşı olmalarıdır.
dini ve ahlaki değerlerden yoksun olmaları; sürekli islamiyete küfretmelerinin sebebi olabilir.
ama bunlar konyadaki yobazlardan farklıdır. yobazlıkları bir dine karşı aşırı derecede karşı olmalarıdır.
dini ve ahlaki değerlerden yoksun olmaları; sürekli islamiyete küfretmelerinin sebebi olabilir.
yobaz değildir ama yüzde ellisi cahildir.
bakınız, validem de tuncelili ama türk olduklarını biliyorlar ve chp'ye oy veriyorlar.
ama yüzde ellilik kesim, atalarımızı katleden gerici hdp'ye oy verip, türk değil de kürt olduklarını iddia ediyorlar.
işte, durum böyle. ama bildiğim tek bir şey var ki o da tunceli'de kürt olmadığı.
bakınız, validem de tuncelili ama türk olduklarını biliyorlar ve chp'ye oy veriyorlar.
ama yüzde ellilik kesim, atalarımızı katleden gerici hdp'ye oy verip, türk değil de kürt olduklarını iddia ediyorlar.
işte, durum böyle. ama bildiğim tek bir şey var ki o da tunceli'de kürt olmadığı.
tehciri hak eden hainlerdir.
başka illerde yaşayanların çoğu tunceliliyim demez, erzincanlıyım der.
burdaki milliyetçi ve dindar güruhtan daha bilinçli ve aydın karaktere sahip halktır. keşke her ilimiz insanı tunceli halkı gibi olsa...
gereksiz yere iftira atılan halk. eksilemeden önce entry'nin tamamını oku da feyizlen hele. ondan sonra yine eksilersin. entry kaçmıyor ya.*
düşünün, istanbul'da veya ankara'da sokak ortasında bir çatışma çıktı. o sırada sokakta olan insanlar hemen bir yerlere saklanırlar değil mi? işte tunceli'de insanların bir yerlere sığınıp ortalıktan kaybolmuş olabileceğini düşünün. boru değil, şehrin ortasında çatışma çıktı ve tehlike altındasın. dışarıda kalanlar da terörist yandaşı olan küçük bir azınlıktı belki de. bilemiyoruz, kamera arkasında neler oldu bitti bilemiyoruz. gördüğümüz tek şey iki teröristin öldürülmesi ve bir grup yandaşın ahlayıp vahlaması.
tunceli'ye göre hayli radikal olan diyarbakır'da ve şırnak'ta bile halk askeri teröristlere karşı korurken tunceli halkının böyle bir şey yapabileceğine hiç inanasım gelmiyor.
düşünün, istanbul'da veya ankara'da sokak ortasında bir çatışma çıktı. o sırada sokakta olan insanlar hemen bir yerlere saklanırlar değil mi? işte tunceli'de insanların bir yerlere sığınıp ortalıktan kaybolmuş olabileceğini düşünün. boru değil, şehrin ortasında çatışma çıktı ve tehlike altındasın. dışarıda kalanlar da terörist yandaşı olan küçük bir azınlıktı belki de. bilemiyoruz, kamera arkasında neler oldu bitti bilemiyoruz. gördüğümüz tek şey iki teröristin öldürülmesi ve bir grup yandaşın ahlayıp vahlaması.
tunceli'ye göre hayli radikal olan diyarbakır'da ve şırnak'ta bile halk askeri teröristlere karşı korurken tunceli halkının böyle bir şey yapabileceğine hiç inanasım gelmiyor.
ben askerdeyken bir kere bile çarşı iznine çıkamayışımızın sebebidir kendileri. zira bir askerimizin berber koltuğunda boğazını kesmişler.
Pkk, dhkp-c gibi örgütlere göz yuman halk(!)
Ula ben tunceliyi diger dogu illerine göre daha ılımlı sanıyodum amk .
insanlar degişmiş...
insanlar degişmiş...
Onurlu bir halk evet.
En azından ülke gündemindeki saçmalıklara kafayı takmıyorlar.
Kim üretiyorsa ona oy vermiş bi kısmı da olsa.
Kim üretiyorsa ona oy vermiş bi kısmı da olsa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar