bugün

entry'ler (262)

selçuk kozağaçlı

dün izlediğim bir programda aklımdan geçenleri dillendirmiş çok iyi bir avukat ve insan hakları savunucusudur.tam örnek almalık bir insandır.

v for vendetta yı hala izlememiş insan

sinemaya film deyip dizi tarif eden insandır.

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

The Cranberries:Linger

hangi düşünceyi savunmalıyız

tabiki insanca yaşamayı benimsemis düşünceyi savunmalıyız.

akp ye oy verenlerin akp ye oy verme sebebi

(bkz: benim memurum işini bilir)

odayı toplamamak için üretilen bahaneler

bana temizlik demeyin ne derseniz deyin.

günü geçmiş şarap

son kullanma tarihi geçtikçe daha da güzelleşen nadir tüketim mallarındandır.

kızların dürüst ve samimi erkeklerden hoşlanmaları

noel babanın türk olması kadar gerçek bir iddeadır.

dünyanın en güzel insanı

hala hasretle beklediğim ve sevmekten bir an için sıkılıp tereddüt etmeyeceğim insan.

ninja assassin

filmin bütündeki bütün aksiyon sahneleri fragmada olan ve başkada bir özelliği olmayan hüsran yaratan filmdir.

yapmak isteyip yapılamayanlar

keşke olarak geri dönüşüm kutusuna atılmadan silinen hayaller,umutlar vb.iç yanıkları.

tanrı ya sorulacak tek soru

mademki tanrısın nerde adaletin.

dünyanın en güzel sesi

dolores ordian-cranberries başka da ses tanımam.

big in japan

alphavillei iyiki ilk bu parçada tanıdım yoksa birdaha dinlemeyecektim.

bu hayati neresinden tutarsan tut elinde kaliyor

(bkz: sokamadım hayatımı biçime sokayım hayatımın içine)

fenerbahçe türkiye nin en büyük futbol klübüdür

yoruma dahi gerek olmayan nadir başlıklardan biri.

kamer genç

Bu kadarı da pes doğrusu bir tarafından konuşan yazarlar gene burada kendini göstermiş. insanların konuşmalarıyla kişilik karşılaştırması yapıyorlar tanımadan. Bu ülkenin başbakanı bir aralar çiftçinin birine ananıda al git demişti ve tek başına iktidar olan bir partinin başkanı. Bu akp yandaşları bunu görmüyor da kalkıp tek başına Tunceli milletvekili kamer genç'e dil uzatıyor. Yıllardan beri tuncelide o kadar milletvekili çıktı özellikle CHP den hiç birinin bir faydası dokunmadı tunceliye o kadar vekil maaşını alıp fink atıyorlardı lüks mekânlarda. Bir tek kamer genç her seferinde memleketine sahip çıkmıştır. Birçok yoksul öğrenciye burs yardımı, yoksul ailelere para yarımı ve daha birçok şey benim bilmediğim. Ama burada boş boğazların yorumunu görünce kan beynime fırladı. Bundan sonra tanımadığınız insanlar hakkında götünüzden atmayın. En iyisi siz taş çekmeye devam edin anladığınız tek konu bu olur ancak.

milliyetçilik duygusunun kabardığı anlar

Türkiye-Hırvatistan 4:2 tüylerimin diken diken olduğu maç.

en sevilen insanı başkasının kollarında görmek

allah düşmanıma göstermesin.

aşık olduğu kızın peşinden yıllarca koşan erkek

aşık olduğu kızın peşinden yıllarca koşan erkek = bendeniz sonuna kadar devam başka yolu yok.
© copyright 2005 - 2026