bugün

çok iyi entryleri olan yazar.
edit: ayrıca karmasını kıskandığım yazar.
(bkz: zehir gibi)
(bkz: tcdd)
(bkz: kktc)
yaratıcı zeka ince espri. ikinciye okuyunca anladım ki kendisi galatasaraylı. olsun kardeş takımdır diyor, başarılarının devamını diliyoruz. *
tek problemin koeman olduğunu bu haftaki osasuna maçında açıkça görmüş bulunmaktayız. 3-0. şükür ki valencia küme düşmeyecek. ayrıca koeman ın galatasarayın başına gelmesini istiyorum. *
iyi yazan,hoş sohbet bir insan gibicesine kendisi.
acayip geyik muhabbeti yapan, olmadık yerden olmadık şeyler türetip insanı gülme krizine sokabilen bir kapasiteye sahip olmakla birlikte kendi fantezilerini benim üzerime yüklemiş yazarın rumuzu.
(#3372786) "nasreddin hoca mıyım lan ben" demek istiyorum kendisine. * *
festival gibisin katılmak istiyorum adlı şarkının bir türkü olduğuna inanmış ve bu inancını yorumlarına taşımış yazar kardeşimiz.
uzun bir nadas döneminden sonra yeniden sözlüğe dönen yazardır.
5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci/#4024879

tebessüm ettirmiş yazar.*
geceye ayarlarıyla damgasını vurmuş yazar... *
fazla mesajlasmamıs olsakta konusmasakta iki yıldır tanıdıgım entrylerini devamlı takip etigim cok iyi bir yazar.
(bkz: #4064473) nolu entrysiyle yüzleri tebessüm ettiren...
kendisi icin fenerbahceli oldu diyorlar ne kadar dogrudur bilmiyorum. *
ölüm döşeğinde "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" sloganının gazıyla fenerli olması muhtemel yazardır. bir galatasaraylı öleceğine, bir fenerli gebersin gitsindir.*
şu saatte, şu saatte olanlar gibi şu saatin hakkını veren şu saatte online olan yazar kişisi.
(bkz: şu saatte fantazisi) *
(#4207005) ile kopartmış yazar.
"HAYIRSIZ ib.e" cümlesinin tam karşılığı yazar bünye. ayrıca saygılar sunup, çukur yerlerinden öpülesi yazar. *
bu aralar kpss sebebiyle bünyeyi milli kütüphane'ye kapatmış memur adayı yazardır. memur olunca kaldığı yerden entrylerine devam edecektir.

edit: bunu eksileyen altıncı nesil var lan memlekette.*
(#254242) entrysi ile meşhur olmuş yazar.
(#6272192)
zirvede birakmasi gereken yazardir. meshurdur. halk kahramanidir.
(bkz: zirvede birakmak)
her zaman doğru haberciliğin yanındaki yazar.
haberi alır almaz g.tü kalkık bir vaziyette sözlüğe kesin dönüş kararı alan yazardır. ***
televizyonlara kadar sıçrayan celebrity'lik macerasında sözlük bayanlarının özel mesaj fasilitesi ile inbox'ını yıprandıracakları yazardır. ayrıca kısa bir süre içinde 'kısa yoldan celebrity olma yöntemleri' adlı bir kitap yazması beklenmektedir. *
geçenlerde "yavrum seni meşhur edicem, al bu kartım" dediğim yazar. pazartesi günü de turneye çıkartıyorum kendisini.

o değil, organizatörlük nuri alço gibi değil böyle olur. meşhur olmak isteyen varsa beri gelsin kartımı vereyim.
sözlüğün popüler yazarı. bildiğin celebrity. *
© copyright 2005 - 2026