bugün

/30
Adama tüm söylenenler duvara çarpmış gibi dönüyor.
Reel hayatında da iki lafı bir araya getirip cümle kuramayan biri olduğunu düşündüğüm ve bu yüzden hiçbir kızın yanaşmadığı 15 yıllık bir sözlük yazarı ki ömrü boyunca ki tek başarısının bu olduğunu düşünüyorum. Sürekli soru-cevap tarzı başlık açıyor ve forum/chat tarzı entry giriyor.
Benimle ne alıp veremediğinin olduğunu çözemediğim yazardır. Dün akşamdan beridir nickaltıma gelip gelip sonra kaçıyor. Hayır ara sıra ismine başlık açıyorum ve bunun için kendisinden helallik istedim böyle bir eylem yapmasam biraz bundan diyeceğim.
her yahudi akıllı değildir istisnasını haklı çıkartabilecek kalibrede bir yazıkaralayandır.
giresunluydu galiba.
(#47711320) bu entryinde başlık açıp link vermeyi bırak tanım bile yapamamış olan yazardır. iyice contayı yakmış olmalı.
Yakında silik olacak. Şimdilik çaylak…
Nerde benim adamım. Nerelerde true kardeşim.
Silik olucak o.

görsel
görsel
görsel
iyi ki çaylak oldu. oh! sefam olsun.
Bu çaylaklık bin yıl sürecek.
--spoiler--

Yarını bekle mevzu derin. Size de konu lazım mk! Mel benim gibi değildir. Tüm yazılanları okur ve sözlükte 4 kişi yazarsınız.

Evet

--spoiler--

okudum ve format neyi gerektiriyorsa yapacağız elbette. teşekkürler küreselciğim tam vaktinde buradaymışsın ve uyardın bizleri de.
truesuz bir gün, truesuz bir sözlük ne rahat...
sonunda çaylak oldu bu namussuz. oh! sefam olsun.
Yarını bekle mevzu derin. Size de konu lazım mk! Mel benim gibi değildir. Tüm yazılanları okur ve sözlükte 4 kişi yazarsınız.

Evet
(bkz: gereği yapıldı).
Beni çoğu zaman güldüren yazardır.
Ablam cezayı kesmiş.
Ahahaahaha çaylak olmuş, ahahahahahahh
Ahahahahha çaylak olmuş, ahahahahahahahaha
Kral yazardır. Saygılarımla.
bekledigi tepkileri goremeyince onun bunun nick altında insanları fisekleyen yazar. sinsidir.
bu adam bence sözlüğün en büyük trolü (iyi anlamda) bence hugh hefner gibi bir hayatı var ama bizi yiyor ilişkiler konusunda.
© copyright 2005 - 2026