bugün
- kilo vermenin çok zor olması2
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- rahmi koç3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deli olduğunun farkına varmak6
- diyanetin abd'deki villaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- acıkmamak için öneriler5
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- chp'nin hali ne olacak49
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- kontrat fosfor karburator5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- determinizm2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- sarı yeleli aslan trump8
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- gecenin şarkısı5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- anın görüntüsü18
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- mor semsiyeli yabanci14
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- gocu26
- zallın fake hesabı var mı9
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- hababam sınıfı semra hoca7
- yazarları gülümseten şeyler6
rte'nin gittiği yolları bile helkopterle çekerek canlı yayın olarak vermiş kanal.
bu har vurup harman savurduğunuz yetim hakları burnunuzdan bir bir gelecek.
bu har vurup harman savurduğunuz yetim hakları burnunuzdan bir bir gelecek.
TRT Müzik ve TRT 3 haricinde tüm kanallarını kapayıp tasarruf yapması gereken iktidar borazanı.
Güneydoğu'da onca elektrik faturası ödenmediği yetmiyormuş gibi bir de ödediğimiz elektrik parasından TRT'ye pay gidiyor.
Güneydoğu'da onca elektrik faturası ödenmediği yetmiyormuş gibi bir de ödediğimiz elektrik parasından TRT'ye pay gidiyor.
aslında kullandığı "kürt gruplar" terimi yanlış olan kanal. daha geçen bir mlkp militanı ışid tarafından öldürüldü. (kürt değil)
yarım asırı devirmiş, Türkiye'nin ilk yayın kuruluşu. olması gerektiği gibi olmasa da izlenilebilirliği ve güvenilebilirliği yüksektir.
ya bu kanalın bizim vergilerimizle boktan diziler yapmasına ayar oluyorum. akp sözcülüğü yapmasına başka ayar oluyorum.
ışid karalama politikası üzerine yoğunlaşmış tayyip kanalı.
yazık. koskoca trt'nin haberi şu şekilde: biz sınırın bu tarafından gördük. ışid intihar saldırısı düzenledi.
yazık lan.
yazık. koskoca trt'nin haberi şu şekilde: biz sınırın bu tarafından gördük. ışid intihar saldırısı düzenledi.
yazık lan.
tırt kelimesinin kısaltmasıdır.
(bkz: tırt)
(bkz: tırt)
eskiden saygı duyulan, şimdi ise radyo ve televizyon olarak var olan ama 'türkiye' genelini kapsamayan kurum.
belgeselleriyle gözüme girdi son zamanlarda.
Avaz olanı takip ettiğim kanal.
Bir de diriliş ertuğrul.
Hayatıma başka bir şey de sokmadı.
Bir de diriliş ertuğrul.
Hayatıma başka bir şey de sokmadı.
leyla ile mecnun'u yayından kaldırdıklarından beri zaplarken bile açıp bakmadığım kanaldır.
yukarıdaki arkadaşın yastan haberi olmadığı gibi büyük ihtimalle pakistandaki katliamdan da haberi yoktur.
edit: bu arada leyla ile mecnun'dan sonra -yalan olmasın dünya kupasını da izlemiştim- izlemediğim kanaldır. 7 güzel adam da güzel gibi geliyor ama geçti artık.
edit: bu arada leyla ile mecnun'dan sonra -yalan olmasın dünya kupasını da izlemiştim- izlemediğim kanaldır. 7 güzel adam da güzel gibi geliyor ama geçti artık.
tayyip radyo televizyon.
acilimi: teyyip radyo televizyon.
kamu kanalı olduğu iÇin her dönem siyasi iktidar partiler tarafından kontrol altına alınmıştır. bağımsız olması beklenmemelidir.
iyiden iyiye ciddiyetsiz ve ahlaksız yayınlar yapan bir kanal olmuştur. dedikodu programları, falan filan.
ana ocağı diye saçma salak bir program koymuslar devlet kanalına, rezillik...
ana ocağı diye saçma salak bir program koymuslar devlet kanalına, rezillik...
Özelleştirilip satılması gereken kanal. Ulan diğer kanallar kar ediyor bunlar ha bire halktan para alıyor. Amacına hizmet etmekten de uzak.
Çanakkale törenini bile yarıda kesecek kadar karaktersizlerin eline kalan kanal.
Bu cümle çok ağırlarına gitmiş olsa gerek gerçekler acıdır böyle koyar.
Sevdiğini geride bırakan kahraman, sen yârinin kokusunu, barutun kokusuna terk edensin.
yar diye vatanını bilen, ölümü beklerken bile kadınına mektup yazıp, ruhum diye hitap edebilensin. Bizse kadınlarımızı hak ettiği yere getiremedik, Özgecanları ve daha nice kadınlarımızı hayatta tutamadık. Sen kadınına mektubunun arasında çiçekler gönderirken,
biz gözlerinin altından morluğu, vücudundan karayı, yarayı eksik edemedik.
Sizlerin vücudundaki kurşunlar onur madalyanız, kadınlarımızın vücutlarındaki morluklarsa bizim utanç vesikamızdır. Biz erkek olduk, ama adam olamadık.
Bide bu var
Çanakkaleyle ilgili birçok şeyi bildim, öğrendim, anladım. Ama bir tek şeyi anlayamadım. ey büyük Atatürk, seni anlayamayanları anlayamadım.
http://odatv.com/n.php?n=...smayi-veremedi-2003151200
Bu cümle çok ağırlarına gitmiş olsa gerek gerçekler acıdır böyle koyar.
Sevdiğini geride bırakan kahraman, sen yârinin kokusunu, barutun kokusuna terk edensin.
yar diye vatanını bilen, ölümü beklerken bile kadınına mektup yazıp, ruhum diye hitap edebilensin. Bizse kadınlarımızı hak ettiği yere getiremedik, Özgecanları ve daha nice kadınlarımızı hayatta tutamadık. Sen kadınına mektubunun arasında çiçekler gönderirken,
biz gözlerinin altından morluğu, vücudundan karayı, yarayı eksik edemedik.
Sizlerin vücudundaki kurşunlar onur madalyanız, kadınlarımızın vücutlarındaki morluklarsa bizim utanç vesikamızdır. Biz erkek olduk, ama adam olamadık.
Bide bu var
Çanakkaleyle ilgili birçok şeyi bildim, öğrendim, anladım. Ama bir tek şeyi anlayamadım. ey büyük Atatürk, seni anlayamayanları anlayamadım.
http://odatv.com/n.php?n=...smayi-veremedi-2003151200
Binlerce çalışanı olmasına dış yapımlarla yayın yapan kanal.
3.5 milyon liralık avukat vurgunu Sayıştay raporunda.
https://www.cnnturk.com/s...m&utm_campaign=buffer
https://www.mynet.com/trt...yonluk-tuzak-110103559776
https://www.cnnturk.com/s...m&utm_campaign=buffer
https://www.mynet.com/trt...yonluk-tuzak-110103559776
(bkz: tırt diye okumak) devlet kanalıdır. kaç trt kanalı var bilmiyorum. ama bu ara trt dizileri hoşuma gitmeye başladı.
(bkz: diriliş ertuğrul)
(bkz: yeşil deniz)
(bkz: seksenler)
(bkz: diriliş ertuğrul)
(bkz: yeşil deniz)
(bkz: seksenler)
Trt belgesel bu aralar süper.
haram olsundur.
filinta dizisine o kadar para ayıracağına, şampiyonlar ligi ve ingiltere premier ligini alsalardı keşke.
izletin şimdi 120 dakikalık filintayı.iyi seyirler.
izletin şimdi 120 dakikalık filintayı.iyi seyirler.
ne zaman açsam ya erdoğan ya davutoğlu var. başka kimse yok.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar