bugün

/16
Türkiye'de bir türlü anlamdırılamayan ve bir çok anlama çekilen, Fransızca'dan dilimize gelen bir kelimedir. Türkie'de bir çok travesti bulunmaktadır ( bkz ) http://www.travestisohbet.net
Tiplerine bakıp erkek ama kadınken çok güzelmiş dediğim.O borozan gibi seslerini duyduğumda gözlerimin pörtlercesine dışarıya çıkmasını sağlayan,ağar ablalardır kendileri (bkz: karayolu kenarindaki karpuzcular)
kadınların kıymetini anlamayan erkeklere gönderilen alternatiftir.
(bkz: travestizm)
Geceleri taksim dönüşü osmanbey dolaylarında uzaktan görüldüklerinde her bayanın sahip olmak isteyebilecegi tipleriyle arabalara dev ebatlariyla el sallayip insanın icine korku ve urperti salan organizma sahipleridir.
Tavuk gibi ses çıkarırlar! Vıyak vıyak amısını.
(bkz: ladyboy)
görsel
doğma büyüme türk olan travestiler aslında şöyledir: travesti. böylece türk malı olduğu aşikar hale gelir.
ilişki yolu olarak analdan başka tercihi olmadığı için bu grup kişilerle ilişkiye girenler kesinlikle çok büyük günaha girmektedirlerdir.
(bkz: traverten)
arkadan çekişlidir. aynı zamanda erkekin halinden anlarlar. canlarım ya!
osurmaya fırsat bulamaz bunlar.*
hatıralarımda kötü bir anı olarak kalmış kişiler..

merter'den geçerken arabama saldırmıştı bir tanesi, korkudan gebermiştim. "ulan" dedim içimden; "birden erkekliği falan mı tuttu acaba.. kendi halindeki kadın şöförün tekine niye dalarsın?". o günden beri bir yerde rastlayacak olursam göz göze bile gelmekten korkuyorum. her an "ne bakıyosun ulan; dur kaçma ağzını yırtıcam" gibi bir diyalog yaşayacakmışım gibi geliyor.
Biz hep anneleri ölen çocukların fedakar babaları sanıyorduk travestileri..
+ tamam artık giyinebiliriz.
- senin işin bitmiş olabilir ama benim daha bitmedi.
+ nası yani ?
- eee hadi bakalım dön arkanı sıra bende
+ ?)(/&%+^'!
üçüncü tür yanlış kişilik...
caddeden kalamış sahile inerken hiç sekmez subaru nun köşede bekler bu sex işçileri.
izmirde bornova sokağında çok sayıda bulunanlardır.balkonlardan sarkıp size laf atabilirler.hatta daha da ilginç olaylar yaşayabilirsiniz orada.*
kesinlikle korkutucu olan ama altınızda araba varken yumurtalı saldırı yapması çok eğlenceli olan varlıklardır.

dün ankara-kızılay'da bir travestiyle göz göze geldim, şöyle bir süzdü beni, aklım gitti lan.
(bkz: rus travesti)
(bkz: adam madam ben buna kayarım). denilesi tipleri de vardır.
üçüncü halin imkansızlığıdır.
türkiye'de seks işçisi olmaya resmen zorlanan, cinsel tercihini 3üncü sınıftan kullanan kişi.
yolda görüp size selam verdiğinde , önce selam abla yüzünü gördükten sonra kusura bakma abi denen kişidir.
© copyright 2005 - 2026