bugün
- bu koyden olsam ne olacak13
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı6
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu4
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu5
- yeni parti31
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- tai lung6
- hastane randevusu5
- kuteybe bin muslim3
- dünyaya nur gelecek3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- opel rekord3
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- benzetildiğiniz ünlü10
- insan olmaya ceyrek kala18
- adnan oktar9
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak2
- tarihin en başarılı sporcusu4
- true'nin üzerine şişme kadın atmak2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- burnu olmayan insanla sevgili olmak2
- nasıl gidiyor hayat6
- yeni parti'nin logosu4
- sözlük yazarlarından aforizmalar2
- güne bir şarkı bırak6
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse2
- büyük sözü dinlememek5
- rakı tokuşturan tipler5
- namazında niyazında erkek3
- hırt10
- topluma nasıl faydalı olunur3
- cumhuriyet halk partisi16
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- goku vs sarı şeker2
- barış yarkadaş8
- güne bir soru bırak5
- ronaldo vs messi2
- enayimiknatisii4
- manyak bey birader ne yapıyor sorusu2
- özlü söz3
- bu mudur yani2
- true ahlaksızlığı6
en başarılı transformers animasyonlarından birisidir. bayverse izleri taşımaktadır.
ilk bölümde cliffjumper'ın öldürülmesi çok can sıkıcıydı. daha ilk 5 dakikada öldüren senaristin ağzına vurmak isterdim.
liseliler tarafından bile 3. sezonu büyük bir solukla izlenen en iyi çizgi film
5 yaşından itibaren erkek çocuklarının aşık olduğu ağzı bir karış açık izlediği çizgi film.
izleme listemde olan dizi. En yakın zamanda indirip izlerim.
--spoiler--
çok iyi bölümleri de, çok kötü bölümleri de vardır. rc'nin arachnid'le karşılaştığı bölüm zaman ve efor kaybı iken, 5, 13 ve 14. bölümler aşmıştır. megatron'u da limbo'ya gönderen, starscream'in oyuncağı yapan, ayağa düşüren, dekorluğa kadar indiren, göğsündeki life support kordonu bir kez ışın yiyip, bir kez de ratchet tarafından sökülmesine rağmen öldürmeyen, sonra da göt zoruyla hayata döndüren kararsız senariste selam çakarım.
ayrıca grafikler çok kaliteli değil. robotlar fazla ayrıntılı değil ve dönüşme hareketleri fazlasıyla düz. abartılı hoplama-zıplamalar ise japon animelerini andırıyor.
optimus'ın epik repliklerinin bokunun çıkarılması da ayrı bir dikkat çeken nokta.
--spoiler--
gene de eskileri bitirdiğim için transformers'tır, ciğerimdir deyip izliyorum.
çok iyi bölümleri de, çok kötü bölümleri de vardır. rc'nin arachnid'le karşılaştığı bölüm zaman ve efor kaybı iken, 5, 13 ve 14. bölümler aşmıştır. megatron'u da limbo'ya gönderen, starscream'in oyuncağı yapan, ayağa düşüren, dekorluğa kadar indiren, göğsündeki life support kordonu bir kez ışın yiyip, bir kez de ratchet tarafından sökülmesine rağmen öldürmeyen, sonra da göt zoruyla hayata döndüren kararsız senariste selam çakarım.
ayrıca grafikler çok kaliteli değil. robotlar fazla ayrıntılı değil ve dönüşme hareketleri fazlasıyla düz. abartılı hoplama-zıplamalar ise japon animelerini andırıyor.
optimus'ın epik repliklerinin bokunun çıkarılması da ayrı bir dikkat çeken nokta.
--spoiler--
gene de eskileri bitirdiğim için transformers'tır, ciğerimdir deyip izliyorum.
10. bölümüyle verdiği 3 haftalık ara sona ermiştir.
3d çizebiliyorsan neden çok düz çiziyorsun bu robotları anlamadığım çizgi dizi.
bu sefer bunlar da zombie olayına takılmışlar. ölen transformerlar zombie olarak geri geliyorlar vs. ilk 5 bölüm idare ederdi. 6ncı kötüydü. 7nciye göre devamını seredip seyretmeyceğime karar vereceğim. olmazsa death note seyrederim.
bu sefer bunlar da zombie olayına takılmışlar. ölen transformerlar zombie olarak geri geliyorlar vs. ilk 5 bölüm idare ederdi. 6ncı kötüydü. 7nciye göre devamını seredip seyretmeyceğime karar vereceğim. olmazsa death note seyrederim.
6. bölümüyle haftalık yayınına başlamıştır. starscream götünde sürekli dolanan soundwave olmasaydı, 5. bölüm sonu uzayda ölme eşiğindeki bıraktığımız megatron u mezara yollamıştı. bir transformers klasiğiyle önümüzdeki bölüm ayaklanacaktır.
yerde ise bumblebeam in prime la beraber, diriltilen sky quake e karşı mücadelesi vardı. gökyüzündeki kısa mücadele hariç pek etkileyici olamadı.
ben ilk 5 bölüme göre yavan buldum 6. bölümü. umarım temposunu yakalar.
yerde ise bumblebeam in prime la beraber, diriltilen sky quake e karşı mücadelesi vardı. gökyüzündeki kısa mücadele hariç pek etkileyici olamadı.
ben ilk 5 bölüme göre yavan buldum 6. bölümü. umarım temposunu yakalar.
ilk 5 bölümlük prelude u yayınlanmış hbo yapımı 3 boyutlu transformers animasyonu. ilk sezonu daha başlamamış olup 2 sezonu sipariş edilmiştir yayıncı tarafından. ilk 5 bölümlük prelude u ile zevkle kendisini izleteceğinin sinyalini vermiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar