bugün
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- ona bir şey söyle18
- yks'ye öylesine girmek2
- hazır mantı6
- havalar da ısındı9
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- devlet bahçeli4
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- true'ya arkadan sahip olmak16
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- ergenlikten kişilik analizi2
- araplaşmış türkler3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- türkçe ezana kuduran türk3
- kuran-ı kerim2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- şapka2
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- baygın koku2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- güne bir söz bırak2
- çelenk2
- paşa gönlüm bilir2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- uysaljakoben11
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
cia ajanı jack ryan' ın çözmeye uğraştığı politik meseleleri romanlarına konu eden, amerikalı romancı. en büyük korku adlı nefis filmin senaristi.
tehlikeli oyunlar ve en büyük korku gibi senaryolarda aklıbaşında ajan jack ryan ! ı çok gerçekçi anlatmayı başarmış bestseller yazar.
yazar olarak adını duyurmadan önce sigortacılık yapan ve eski bir cia ajanı olduğuna dair söylentiler bulunan amerikalı yazar. 11 eylül faciasından önce, saldırıyı savunma bakanlığına bildirdiği öne sürülmektedir. *
kremlin şeytanı adlı kitabın yazarıdır.
haddinden fazla abartılmış yazar. kitapları basit bir kurgu üzerine işlenmiş ajan kovalamalı ile doludur. bir de paso sütten çıkmış ak kaşık amerikalıların dünyayı kurtarmak için çabalarından bahseder. *
Amerikalıların Nihal Atsızıdır. Tasvirler güzel, öyküler sürükleyici. Gel gör ki, Çinliler gaddar, Araplar kindar, ingilizler uyuşuk, Amerikalılarsa gök kubbe çökmedikçe batmaz şahane bir ırktır bu herifin kitaplarında.
splinter cell, rainbow six, ghost recon gibi bilindik serilerin arkasındaki beyin. kitaplarından çok oyunlarıyla tanınmıştır ve takdir edersiniz ki oyunlardan daha çok kazanmaktadır.
faşist maşist ama güzel yazıyor cidden.
oldukça başarılı bir üsluba sahip olmasının yanı sıra ödevini çok iyi yapan bir yazardır.
lojistik bilgileri etkileyicidir, anlattığı tarzın dinamiklerini çok iyi kavramıştır. tarzının bir numarası olmasa da ilk 5'indedir.
lojistik bilgileri etkileyicidir, anlattığı tarzın dinamiklerini çok iyi kavramıştır. tarzının bir numarası olmasa da ilk 5'indedir.
John Le Carre'ın yanında çırak gibi kalan best seller yazarı. Kitapları önceden kurgulanmış ve tatsızdır.
rainbow six isimli oyunu tasarlamayı akıl edip de hedef imlecini görürken silahı göstermeyi akıl edememiş kişidir.
her erkek bir kaplandır kitabının yazar ve bir çok oyuna danışmanlık etmiş amerikan eski askerdir.
sam fisher babasız kaldı. mekanın cennet olsun reyis.
hayatını kaybetmiş yazardır. allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Hiç beklemiyordum, çok şaşırdım.
Kitaplarında son zamanlarında resmen zırvalıyordu (bizim ensonhaber.com gibi uyduruk haber siteleriyle yarışırdı safsata konusunda-kendisi acayip sağcı bir yazardı) ama 80lerdeki ve 90ların ilk yarısındaki kitapları muhakkak okunmalı.
Kitaplarında son zamanlarında resmen zırvalıyordu (bizim ensonhaber.com gibi uyduruk haber siteleriyle yarışırdı safsata konusunda-kendisi acayip sağcı bir yazardı) ama 80lerdeki ve 90ların ilk yarısındaki kitapları muhakkak okunmalı.
Rainbow 6, alpha ceuntry, civilization gibi oyunları yapan eleman öldürülmüş yazık oyunları tırt olsada iyi adamdı aile babasıydı.
(12 Nisan, 1947 – 1 Ekim, 2013) Soğuk Savaş dönemi ve sonrasında yazdığı askeri, politik ve polisiye macera romanları ile ünlenen ABD'li bir romancıdır. Yapıtları gerçekçiliği ve teknik detaylara gösterilen özen ile dikkat çeken Clancy, aynı zamanda askeri ve teknolojik konularla ilgili bir dizi dokümenter yapıt ve bilgisayar oyunu için danışmalık yapmış ve ismi bu yapıtlara marka olarak verilmiştir. (örn. Tom Clancy's Rainbow Six & Splinter Cell : Blacklist)
ABD Büyük Beyzbol Ligi'nde mücadele eden Baltimore Orioles takımının da ortaklığını yapmış olan Clancy, takımın halkla ilişkiler yöneticiliğini de yürütmekteydi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy
ABD Büyük Beyzbol Ligi'nde mücadele eden Baltimore Orioles takımının da ortaklığını yapmış olan Clancy, takımın halkla ilişkiler yöneticiliğini de yürütmekteydi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy
oyunlara kendi adını vermesi nedeniyle itici bulduğum insan açık ve net.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar