bugün
- sözlüğün azması7
- kendini evleneceği kıza saklayan erkek6
- filistin37
- özelden şeftalisini atan yazar14
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu4
- 10 ekim 2026 rizespor fenerbahçe maçı4
- mantısıyla meşhur olan ilimiz10
- arkadaşlar bir şey soracağım12
- bir karpuz falan sikin de bitsin bu çile8
- kayseri pastırması ile meşhur şehrimiz4
- pıttık fırlatma akımı6
- bende sağlam patlıcan var diyen manavcı8
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi8
- silvermist'e iki şey söyle20
- yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün4
- karnabahar4
- tarhana çorbası10
- antipanik'e bir şey söyle22
- sözlük kızlarının kombinleri17
- bana iyi geliyorsun diyen kız5
- parcalandim toparlanamiyorum323
- uçağımı uçuracak pilot arıyorum4
- karnabahar brokoli mantar yemeyen insan3
- bamya sever misin diyen yazar4
- whatsapptan beni tanıdın mı yazıp engelleyen insan3
- tavuk tantuni6
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması4
- allah5
- coleslaw2
- aniden gelen adam tokatlama isteği3
- birazdan kalkacak3
- sarapci koalayi denize atmak6
- koruk turşusu3
- anın görüntüsü26
- bir yazar vardı canı sıkılan2
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- galette3
- 44 yaşında psikolog olmak7
- çivi çiviyi söker diyen kız5
- canı damarlı manisa yaprağ çeken sözlük erkekleri2
- alttaki yazara bir şey söyle24
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel7
- antalya5
- totosu karpuz gibi maşallah diyen tip2
- öğretmenler odasında kahve içmenin felsefesi4
- yoğurt mayalamak2
- sözlüğü boşverip plaja gitmek3
- muşlettin amca7
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması5
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
Her yerde reklamı olan illet. Bir de bunun reklamında siyah giyinmiş bir kız uyuyan sevgilisini uyandırıp oynuyorlar. Çalan müzik çok hoştu. Bilen varsa yeşillendirsin.
Bitse de kurtulsak amk.
Moderatörlere sesleniyorum artık tiktok adında başlıklar açılmasını istemiyorum. Yeter artık. Çok gereksiz ve saçma bir uygulama. Kullanan kafasına bir kurşun sıksın tüm ekosistem kurtulsun israfdan.
Telefonu duvara fırlatacağım bu lanet uygulama yüzünden.
Yedikleri her haltı sergilemekten hoşlanan milyonlarca embesilin oluşturduğu topluluk.
Eğer bir hacker olsaydım, bu uygulamayı yapanın yedi sülalesinin banka hesaplarındaki paraya çekerdim. Sonrada aldığım parayla 2.saray yapmamız için uğraşırdım. insan biraz utanır bu saçma uygulamayı yaparken.
Herkes rahatsız durumdan, AKP'ye Kim oy veriyor lan o zaman yalancı ibneler. Tam olarak durum bu.
deliliğin meşrulaştırıldığı platform.
Reklamlarından, kullanıcılarından ve takipçilerinden bıktığım uygulama. Nereyi, ne zaman, ne şekilde açsam karşıma hemen bir Tiktok reklamı geliyor. Yahu saray soytarılığı bugün yok belki ama sirkler mevcut, bu canlıların da yeri orası. Neleri eleştiriyorken daha beterleri ile karşılaştık. Dünyayı yalnızca kimyasal ve biyolojik olarak değil artık görsel olarak da kirletiyorlar. Midem bulundı.
Birde Yeşilçam benzeri dublajları yok mu tam bir embesillik abidesi yapıyor bunları. Embesillik altın portakal ödülü verilirse başı çekerler vesselam.
Flash tv yeni versiyon...
keşke beraberinde otomatik olarak bylock da inse denilen uygulamadır. büyük temizlik olurdu.
artık gerçekten boku çıkmış uygulama.
ulan saçımı kestirdiğim sırada tiktok reklamı olan iett otobüsü * geçti gözümün önünde. şaka değil ciddiyim
ulan saçımı kestirdiğim sırada tiktok reklamı olan iett otobüsü * geçti gözümün önünde. şaka değil ciddiyim
kullananlar mutlu
akılda tek bi soru
kullansak bizde mi mutlu oluruz??
akılda tek bi soru
kullansak bizde mi mutlu oluruz??
fazlasıyla gereksiz ve anlamsız. (bkz: uygulama)
bol internet gerekli olan bir noktada insanı sıkan bunaltan ve tekerrür olduğunu farkettiren uygulama. çok da gerekli değil.
haribo reklamlarının ilham aldığı oluşum.
Gerçekten ne işe yaradığını bilmediğim uygulama.
insanlar garip hareketlerle şarkı söylüyor başkaları da beğeniyor mu? Nedir olayı?
insanlar garip hareketlerle şarkı söylüyor başkaları da beğeniyor mu? Nedir olayı?
Cringe üssü cringe içerir.
(video artık mevcut değil)
(video artık mevcut değil)
Kullananlar istediği gibi kullanabilir, saygı duyarım ama lütfen reklamlarda karşıma çıkmasın artık, bıktırdı. Yani meraktan indirecek olan varsa bile her yerden fırlayan reklamlar yüzünden onlar da indirmeyecekler bu gidişle.
Gerçekten değişik bir ruh hali. Ankara havasıyla evinde pavyon karısı gibi giyinip oynayan lise-üniversite talebesi dolu. Gerçekten yazık. bu gençlerin bu derece düşük vizyon sahibi olması nedir arkadaş anlayamıyorum. Bu kadar mı düşük zeka seviyesine sahipsiniz arkadaşlar.
ben hayatımda bu kadar lanet bir nesne görmedim.
ülkenin iq seviyesini gösteren uygulama.
bunu kullanan canlıların beyin yerine boka sahip olması durumu. ayrıca internette gezinirken karşınıza çıkan saçma sapan danslar ve hareketler sinir krizinden dolayı acili boylamanıza sebep olabilir.
Yasaklanması yetmez.
Tiktok kullanan herkes tutuklanip sorgulanmali.
Tiktok kullanan herkes tutuklanip sorgulanmali.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar