bugün

yazdığı kitap ingiltere'de olay olan 22 yaşındaki futbolcu. milli takım teknik direktörü capello'ya iyi giydirmiş.

http://www.ntvspor.net/ha...ottun-kitabi-olay-yaratti
hızından başka bir boku olmayan futbolcu. biraz da teknik. ceza sahasına bakmadan orta açan bir adam işte.
chelsea'ye attığı gol müthiş olan futbolcu. çok hızlı. topa da iyi vuruyor. chelsea ağlarına ahh çektirmiştir.
22 yaşında yazdığı otobiyografik kitabı yayınlanmıştır.

ulan daha sıçtığın bok kurumadı.
o nasıl bir goldür öyle diye sormazlar mı adama?

isveç'e ne güzel bir gol attın sen öyle walcott.
isveçe attığı golü güzel sanan hayranları olan top tepici. evet.
isveç maçında oyuna girdikten sonra 10 dakika içinde 1 gol atmış 1 de asist yapmıştır.
15 haziran isveç ingiltere maçının kaderini tek başına değiştirmiş hayvansal futbolcudur.
liverpool fc'nin transferi için girişimlerde bulunacağı dedikoduları ayyuka çıkan 15 milyon pound bonservisli oyuncu. kendisinin koyu bir liverpool taraftarı olduğunu saklamaması da transfer dedikodularını arttırıyor.
Eğer liverpool a gelirse borini ve suarez ile beraber forvet hattımızın aynı barcelona gibi hızlı ve teknik 3 oyuncudan oluşmasını sağlayacak çılgın deparcı.
(bkz: pegasus hava yolları)
neden hala arsenal da olduğunu anlayamadığım futbolcu.

bi transfer ol arkadaş, çakıldın kaldın.
uzaktan da olsa akrabam sayılmaktadır; öz kuzenimin öz kuzenidir. ki bunu ben ilk öğrendiğimde pes'te fifa'da falan sırf kendisi için arsenal'i alırdım.
artık forvet oynatılması gereken futbolcu. anlayın artık. bale nasıl sol bek oynayamazsa bu adam da kanatlarda oynayamaz. adamın ruhunda var gol atma isteği!
arsenalde harcanan oyuncu daha büyük bir takımda forma giymelidir, real madrid gibi.
bugün newcastle ı yıkan topçu. hızı bizim şahinlerle kapışırmış öyle diyorlar.
Topu ayağına aldığı zaman mükemmel şeklinde hızlanabilen Arsenal'in ingiliz futbolcusu.
bitiriciliği kötü olan futbolcu.
bugünkü maçta şov yapacaktır. rüyada gördüm amk.
pes adlı futbol oyununda kızı 94'ün altına düşmeyen, Arsenal'in genç futbolcusudur.
Sene başında liverpool fc ye gelme ihtimali vardı ama yeni bir sözleşme imzaladı arsenal ile. özellikle son 2 aydır takımın gol yükünü çekiyor. Bu akşam da arsenal adına gol atma olasılığı en yüksek olan oyuncu.
umarim arsenal'de henry gibi uzun yillar oynar, kaptanligini yapar.
mahalle maçlarında forvet oynamak isteyen adam. bunu büyüyünce gerçek yaptı ama. sözleşmesine madde koydurmuş forvette oynarım ben diye. manyak lan.
antrenmanda sakatlanmış, fener maçına yetişmesi zormuş.

http://spor.haberturk.com...aber/868494-arsenalde-sok

oynamazsa eğer fenerbahçe için önemli bi şans. 2009'da feneri darmadağın etmişti. türk takımlarına ters gelen bir tarzı var.
(#20905035) korkutan adam.yapma be..
© copyright 2005 - 2026