bugün
- kiraz cicegi kolonyasi33
- kadın yazarların kavga etmesi7
- abridgeeeee6
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- travesti siniri6
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- bir sözlük kızının tatlısını hunharca yemek4
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan10
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin3
- entry silen ezik3
- en son yapılan keyfi harcama4
- arkadaşlar kavga etmeyin6
- corona bira içen erkek6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- koca istiyom gel beni al5
- velvet37
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı4
- kuran da namazın olmaması21
- kavga eden iki yazarı özelden gazlamak2
- kavga eden yazarlara artı oy vermek2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- bir sözlük kızının usulca odasına girmek2
- ctrlx10
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek12
- domalan kız7
- sözlüğün en popi erkeği5
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- uzak dur benden sözlük4
- dişi yakarış2
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- peter magyar3
- japon kızı3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- korkusuz korkak filmindeki kör dilenci2
- mason greenwood6
- istanbul da ev kiraları6
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- bizi ne zaman sevecekler5
- bik bik'in mutfağı3
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- saraca finch house24
- ehli sünnet hocalar11
Bilen bilir, Serinin Önceki filmlerinde yönetmen koltuğunda James Wan vardı, dolayısıyla kadrodaki bu değişiklik yani James'in eksikliği fanlar arasında aynı tadı vermez, seriyi batırır gibi söylemlere neden olmuştu.
Bu arada 3. filmin yönetmeni Michael Chaves aynı zamanda 2019 yapımı The Curse of La Llorona adlı filminde yönetmeni. Ne alaka diyecek olursanız, şöyle söyleyeyim; bu film tıpkı Annabelle ve The nun gibi The Conjuring evrenine dahil oldu. Yalnız diğer filmler ile La Llorona yani “the crying woman" arasında henüz bir bağlantı yok.
hem korku fanı hem de önceki filmleride ayrı ayrı en az 3 defa izlemiş biri olarak söylüyorum ki James Wan'ın eksikliği hissedilmiyor ve benim için herhangi bir düşüş söz konusu değil. Yani Oldukça beğendim ve kesinlikle 2. Filmden daha iyi. Tabii bunda en büyük etken Konunun Tarikatlara, Satanizme ve büyülere bağlanması. Her neyse son olarak Patrick Wilson ve Vera Farmiga her zamanki gibi harikaydı.
Bu arada 3. filmin yönetmeni Michael Chaves aynı zamanda 2019 yapımı The Curse of La Llorona adlı filminde yönetmeni. Ne alaka diyecek olursanız, şöyle söyleyeyim; bu film tıpkı Annabelle ve The nun gibi The Conjuring evrenine dahil oldu. Yalnız diğer filmler ile La Llorona yani “the crying woman" arasında henüz bir bağlantı yok.
hem korku fanı hem de önceki filmleride ayrı ayrı en az 3 defa izlemiş biri olarak söylüyorum ki James Wan'ın eksikliği hissedilmiyor ve benim için herhangi bir düşüş söz konusu değil. Yani Oldukça beğendim ve kesinlikle 2. Filmden daha iyi. Tabii bunda en büyük etken Konunun Tarikatlara, Satanizme ve büyülere bağlanması. Her neyse son olarak Patrick Wilson ve Vera Farmiga her zamanki gibi harikaydı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar