bugün
- bacılar çabuk bakın14
- kızlar bi bakın bişe göstercem10
- bir kadını keko gösteren detaylar8
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin7
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- queen feristah11
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet15
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- sözlüğün dedesiyim5
- ucan tekme atan hipopotam29
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası30
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- miss universe türkiye 20268
- her gün blazer ceket giyen kadın6
- uludede'yi dayılayacak kezo4
- en son ne zaman haz ve adrenalinden terlediniz4
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- nervio'nun erkek olması31
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- miss turkey 20262
- sulukuleye gitmiş yuzır2
- un kurabiyesi3
- gece gece geçmişi düşünüp ağlamak4
- mehir olarak yalı isteyen kız5
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- iltica41
- babuş diyen kız2
- olay olay olay olay2
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- yaz kış pencereyi açık tutan insan3
- akşam 9 da yanıyorum diye mesaj atan sekreter3
- nevresim değiştirmeye psikolojik olarak hazırlanma2
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- ak partili ahlakı6
- meet joe black3
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- geceye bir şarkı sözü bırak3
- fuck the police şarkısını dinleyen polis3
- adidas'ın 8 bin tl lik timsah desenli samba modeli3
- hayatımın en büyük baş ağrısı geri döndü5
- aniden gelen üşüme hissi3
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor4
izlemeye başlayınca en az 10 bölümü izlettiren mini belgesel.
her genç beyinin baştan sona izlemesi gereken amatör yapım belgesel serisidir.
ufuk açar.
ufuk açar.
üniversite 2.sınıfta falan izlemiştim. korkudan altıma sıçıyor vay aq demekten uyuyamıyordum. uyandığımda bütün gece dişlerimi sıktığım için diş etlerim ağrımış oluyordu.
belgeselde bazı görüntüler özellikle boktan çekilmiş bence. müzikler clint manselin en efsane müzikleri, filmlerden sahneler var, bazı şahısların demeçleri var falan zaten benimde kafada bu mevzuya yatkınlık var. banu avar izliyoruz. banu abla sürekli dünyayı yöneten elitler diye üniversite üniversite geziyor o dönem. ulan olm demek ki var harbiden diyorum. bu nasıl dünya falan diye gam kedere boğuluyorum.
derken 36 veya 37. bölümü izledim. şia güzellemeleri falan hah dedim işin rengi belli oldu.
şimdi ben kendimi olduğumdan daha güçlü göstermek istersem başarıya ulaşamayabilirim ama eğer düşmanım gibi davranan birisi bunu yaparsa daha inandırıcı olur. neymişte siyonistler şöyle uçuyormuş böyle kaçıyormuş tek çare şia imiş. sektir ordan dedim ve sonrasını izlemedim. bu tip yapımlarda 9 doğrunun içine 1 yalan atılır izleyici hepsini yutar. tıpkı Adnan Oktar, fetullah gülen gibi tiplerde olduğu gibi.
belgeselde bazı görüntüler özellikle boktan çekilmiş bence. müzikler clint manselin en efsane müzikleri, filmlerden sahneler var, bazı şahısların demeçleri var falan zaten benimde kafada bu mevzuya yatkınlık var. banu avar izliyoruz. banu abla sürekli dünyayı yöneten elitler diye üniversite üniversite geziyor o dönem. ulan olm demek ki var harbiden diyorum. bu nasıl dünya falan diye gam kedere boğuluyorum.
derken 36 veya 37. bölümü izledim. şia güzellemeleri falan hah dedim işin rengi belli oldu.
şimdi ben kendimi olduğumdan daha güçlü göstermek istersem başarıya ulaşamayabilirim ama eğer düşmanım gibi davranan birisi bunu yaparsa daha inandırıcı olur. neymişte siyonistler şöyle uçuyormuş böyle kaçıyormuş tek çare şia imiş. sektir ordan dedim ve sonrasını izlemedim. bu tip yapımlarda 9 doğrunun içine 1 yalan atılır izleyici hepsini yutar. tıpkı Adnan Oktar, fetullah gülen gibi tiplerde olduğu gibi.
10. sınıfta izleyip travmalar geçirmeme sebep olan ve islam'a olan bakış açımı sonsuza kadar değiştiren dizi. her ne kadar komplo teorileri içerse de yine de izletmişti kendini zamanında ve ufak çaplı bir aydınlanma, uyanış sağlamıştı.
O videolardaki şeyleri adventistler 150 yıldır söylüyor. Ki 2000lere kadar kimse masonları gizli cemaatleri pek bilmezdi bile.
Bunu izleyen
Roger morneu nun röportajını da izlesinler bi tane türkçe altyazılı var. The arrivals da gördüğünüz ak saçli adamin full videosu.
O da adventist olmustur elit luciferyan cemaatten çıktıktan sonra.
Evet eksikleri cok fazladır. Bor şeyler görüp ama arkasinı dolduramiyorlar. Ama yine ilk bu tür şeyler izleyenler için sağlamdır.
Bunu izleyen
Roger morneu nun röportajını da izlesinler bi tane türkçe altyazılı var. The arrivals da gördüğünüz ak saçli adamin full videosu.
O da adventist olmustur elit luciferyan cemaatten çıktıktan sonra.
Evet eksikleri cok fazladır. Bor şeyler görüp ama arkasinı dolduramiyorlar. Ama yine ilk bu tür şeyler izleyenler için sağlamdır.
Roger monreu
Linki... The arrivalsı seven bunu 10 kere sever.
Bu adamın kitabını türkiyede bir tek biz bastik türkçe, parasiz dağıtıyoruz!
https://youtu.be/aLonc1wAB3M
Linki... The arrivalsı seven bunu 10 kere sever.
Bu adamın kitabını türkiyede bir tek biz bastik türkçe, parasiz dağıtıyoruz!
https://youtu.be/aLonc1wAB3M
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar