bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- uludağ sözlük bir ailedir6
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- kemal kılıçdaroğlu18
- diamond bosphorus13
- dona kara sinek kaçması2
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- erectoton7
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- togg limuzin2
- gizli artı vermek7
- sıcaktan kilo vermek3
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- yine geliyorum yilanoglu4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- opel grandland2
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
- bursa gazozu2
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- deniz göktaş31
- lionel messi3
- motor inecek abi4
- allah4
- hdi2
ilk sezona göre daha iyi gidiyor. bugün ara sezon finali var. bakalım neler olacak.. heyecanla alt yazı bekliyorum..
the 99'un bir fazlasıdır.
02x08
clarke naaptın gülüm ya?
clarke naaptın gülüm ya?
the 100+154812+154-154966'dır.
bir çok kişinin aklından ''dı yüz'' diye okuduğu dizidir.
bir bilim-kurgu sever olarak güncel dizi yokluğunda oturup ara ara izlediğim dizi. ilk on bölümü itibarıyla diziyi biraz tırt buldum açıkçası.
karakterler iki - üç bölümde bir 180 derece dönüş yapıyorlar. bazen de asla onlardan beklemeyeceğiniz hareketleri hiç düşünmeden yapıyorlar. ha buna kimisi yazar/lar ters köşeye yatırıyor daha ne istiyorsun diyebilir, her ne kadar birçok izlyeci gibi ters köşeye yatmayı ben de sevsem de, bu dizide olmadı ne yazık ki.
karakterler iki - üç bölümde bir 180 derece dönüş yapıyorlar. bazen de asla onlardan beklemeyeceğiniz hareketleri hiç düşünmeden yapıyorlar. ha buna kimisi yazar/lar ters köşeye yatırıyor daha ne istiyorsun diyebilir, her ne kadar birçok izlyeci gibi ters köşeye yatmayı ben de sevsem de, bu dizide olmadı ne yazık ki.
Neden daha once baslamadim dizisidir. izleyin izlettirin.
Diziyi izlemedim ama ilk kitabı hiç fena degil diger kitaplarını bekliyorum.
Son bölümüyle * imdbde 9,5 almış dizi.
harikulade bir dizidir. bilim , aksiyon , macera , gizem izlemeyen avel dir açık net.
Gayet guzel bir hikayeye sahip, olaylarin akici ilerledigi dizi. Severek izliyoruz. Clarke yi pek sevmem memeleri haric. Octavia denen bir hatun vardir. Hatun gibi hatundur yani. Bellamy var bir de cok tatli lan en sevdigim karakterlerden.
-- spoiler s02e12 --
Bu bölüm de sezon finali ayarında bir bölümdü. Bittiğinde 20 dakikalık dizi izlemiş gibi hissettirdi.
Clarke ın herkesi kurtaramayacağını görmesi, artık böyle şeylere daha kolay karar vermesi hoşuma gidiyor valla. ilk baştaki polyanna clarke nerde şimdi köyü patlatan clarke nerde. iki clarke da sempatik değil gerçi ama sempatik kategorisinde taş octaviamız var zaten. Olan da bellamy reyize oluyor. Onların clarke la araları açılacak ben söyleyeyim.
-- spoiler --
Bu bölüm de sezon finali ayarında bir bölümdü. Bittiğinde 20 dakikalık dizi izlemiş gibi hissettirdi.
Clarke ın herkesi kurtaramayacağını görmesi, artık böyle şeylere daha kolay karar vermesi hoşuma gidiyor valla. ilk baştaki polyanna clarke nerde şimdi köyü patlatan clarke nerde. iki clarke da sempatik değil gerçi ama sempatik kategorisinde taş octaviamız var zaten. Olan da bellamy reyize oluyor. Onların clarke la araları açılacak ben söyleyeyim.
-- spoiler --
bilimkurgu olan bi dizi. ben severek izliyorum. değişik uzay, hayatta kalma mücadelesi falan isteyenlere tabsiyedir.
ormanda keskin nişancının peşine düşen lincoln'ün bir ara "abdülheyyyy ateşin var mı albülheyyyy" diye bağırmasını beklediğim dizi.
Merak ettiğim bir dizidir. Yakın zamanda başlayacagim inşallah.
vardir boyle kancıklıklar. tarih böyle oroaluluklarla dolu.
oyunculuklarının vasat ötesi olduğu dizi. sırf bu nasıl oyunculuk lan diye düşünmekten diziyi izleyemiyorum. zaten çok da izlenesi değil şahsımca.
hiç ummadığım şekilde güzel giden dizi. biraz önce sezon finalini izledim.
--spoiler--
öncelikle biri şu clarke ı siksin. bunu herkesi öldürdüğü için demiyorum kurunun yanında yaşta yanar haklı olarak öldürmesi normaldi ama nedir bu kendinden emin tavırlar burnu havadalıklar hayırdır sen ya?
city of light olayına gelicek olursak bir ışıklandırma yok ancak o abla dijitalde olsa ne güzeldi be. yine bir bilinmezliğe sürdüler diziyi.
--spoiler--
3. sezonu iple çekiyorum daha şimdiden.
--spoiler--
öncelikle biri şu clarke ı siksin. bunu herkesi öldürdüğü için demiyorum kurunun yanında yaşta yanar haklı olarak öldürmesi normaldi ama nedir bu kendinden emin tavırlar burnu havadalıklar hayırdır sen ya?
city of light olayına gelicek olursak bir ışıklandırma yok ancak o abla dijitalde olsa ne güzeldi be. yine bir bilinmezliğe sürdüler diziyi.
--spoiler--
3. sezonu iple çekiyorum daha şimdiden.
yazarların 'dı yüz' diye telaffuz ettiği dizi.
sezon finalinin düştüğünü öğrendiğim dizi. eliza taylor diziyi izleme nedenim.
digiturk portal'da kayda almaya başladığım dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar