bugün
- gecenin şarkısı8
- en son ne yediniz19
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması9
- altay cem meriç11
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı11
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar11
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- kedi besleyen insan evi13

entry'ler (584)
Hepimiz siçtiğimiz için imkansızdır.
Okumak, yemin ederim ki valla billa okumak. Şimdi olsa ygsnin tamamını iki haftada temiz bitiririm. Lys de taş çatlasa iki ay. Çalışma eşiğim yükseldi amk. Ama bu yaklaşan finalin gireceği gerçeğini değiştiriyor mu? Hayır. *
Edit: kaldım.
Edit: kaldım.
Anlamaya çalıştığınız fakir benim:( diye devam ettirilesi hastag.
Kısmen üzüldüğüm adam. Eğer rte nin boka batırdığı ekonomisi, akp ile ters düşen başkanlık hedefi ve halkı kutuplaştırma politikası olmasaydı daha başarılı olabilirdi bu adam.
ilerleyen günlerde daha iyi anlaşılacak gerçek. Hdp ye oy veren chp liler, gönlünüz ferah olsun. Bugün bir zaferdir, tadını çıkartın!
Dipnot: hdp ye kayan oyların büyük çoğunluğu akp denmiş. Kaynak: cnn
Dipnot: hdp ye kayan oyların büyük çoğunluğu akp denmiş. Kaynak: cnn
Şimdi merak edilen şirin hdp nin gerçekten şirin olup olmadığı.
ankaranın kolejle kurtuluş metroları arasındaki büyük park. ayrıca sabahları koşmak için gitmeyi planladığım park. sabahları 6-7 arası ne durumda olduğunu bilen ankara sakinleri bilgilerini paylaşırlarsa fazlasıyla müteşekkir olacağım.
(bkz: yardım isterken aşırı kibarlaşmak)
(bkz: yardım isterken aşırı kibarlaşmak)
1-isveç
2-estonia
2-italya
3-almanya
5-belçika
Şeklinde sonuçlanmasını istediğim yarışma.
Sonuncu da latvia olabilir. Millet beğenmiş anlaşılan ama bence baya kötüydü.
Diğer beğendiklerim: karadağ, Rusya, gürcistan, Romanya, yunanistan, israil.
Edit: isveç adam o kadar tatlı seviniyor ki birinci olsun diye dua etmeye başladım. Nasıl içten gülüyor öyle.
2-estonia
2-italya
3-almanya
5-belçika
Şeklinde sonuçlanmasını istediğim yarışma.
Sonuncu da latvia olabilir. Millet beğenmiş anlaşılan ama bence baya kötüydü.
Diğer beğendiklerim: karadağ, Rusya, gürcistan, Romanya, yunanistan, israil.
Edit: isveç adam o kadar tatlı seviniyor ki birinci olsun diye dua etmeye başladım. Nasıl içten gülüyor öyle.
Yalnızlık. Ama seviyor muyum boğuluyor muyum çözemedim.
"You shouldn’t change your behavior because a government agency somewhere is doing the wrong thing, if we sacrifice our values because we’re afraid, we don’t care about those values very much."
Şirin bir kızın ve yakışıklı 2 erkeğin hikayesi.
O kadar anlamsız ki bugüne kadar gelebilmesini partneri olan sekse borçlu.
Onedio testi sandım bir an.
Kürtlerin yüzde kaçını temsil ettiğini merak ettiğim adam. *
Kürtlerin kaçı devlet kurma emelinden vazgeçip bu adama katılır ki? Bunu bilen selonun seçime kadar farklı seçim sonunda farklı davranıp davranmayacağını kestirmek imkansız şu an. Zaten çok ince bir çizgide yürüyor, bir tarafta kürtler bir tarafta küçük sol gruplar var. Birine daha fazla yaklaşırsa diğerinden olacak.
Bir de seçim kampanyasını başarılı buluyorum. Genel olarak doğru adımları atıyor. Bana biraz akp nin ilk seçim kampanyasını anımsatıyor. Umarım aynı yerden destek almalarının bir yansıması değildir.
Kürtlerin kaçı devlet kurma emelinden vazgeçip bu adama katılır ki? Bunu bilen selonun seçime kadar farklı seçim sonunda farklı davranıp davranmayacağını kestirmek imkansız şu an. Zaten çok ince bir çizgide yürüyor, bir tarafta kürtler bir tarafta küçük sol gruplar var. Birine daha fazla yaklaşırsa diğerinden olacak.
Bir de seçim kampanyasını başarılı buluyorum. Genel olarak doğru adımları atıyor. Bana biraz akp nin ilk seçim kampanyasını anımsatıyor. Umarım aynı yerden destek almalarının bir yansıması değildir.
last week tonight ı başarıyla sunan kaliteli komedyen. Geçtiğimiz günlerde mehmet özün eline vermiştir deyim yerindeyse.
the big lebowski nin can alıcı ve en yarıcı repliği. Hayatımda donny gibi biri olsa da dolu dolu shut the fuck up donny! diyebilsem keşke. *
(bkz: azalarak bitmesi gereken gündem konuları)
Var olan tüm uzuvlar sayıldı beyler. Eli, yüzü, kolu, ayağı, sol kulak memesi, diyaframı, femoral açıları... no one has any more fucks to give.
Var olan tüm uzuvlar sayıldı beyler. Eli, yüzü, kolu, ayağı, sol kulak memesi, diyaframı, femoral açıları... no one has any more fucks to give.
Duygusal stabilite. Allahtan.
Marvelin alacağını düşündüğüm versus. Dc daha ciddi olduğu için sevilse de fantastik öğelerle var olan bir tür için ciddiyet cidden gerekli mi? Hayır değil. Ama eğlenceli olması gerekli ve bu konuda da marvel dc den katbekat üstündür.
Babanın pazarlık yaparak zar zor aldığı diş teli malzemeleri.