bugün

/79
2015 model son stüdyo albümü eski bir rüya uğruna'yı itunes'dan sevdiklerine sunan karizmatik sanatçı.
taptaze bir şarkı ile geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=-wQNNd8mLD0
bir çeşit arabesk şarkıcısı . ulan hep mi şarkılar acılı ve depresif olur.

(bkz: küçük teoman)
nerede o gönülçelen, nerede o iki yabancı, rapsodi istanbul hadi hadi renkli rüyalar oteli...

Evlenince bozuyor bunlar, gökhan da öyle, evlenip bir de bebeyi kucağa alınca yok efendim "ben böyleyim", neymiş "serseri doğdum serseri ölücem"

Toplumsal mesajlar, bunlar iti günlerimiz daha kötü günler göreceğiz demiş ya, olfff, nerede o erotik şarkılar, o ter kokulu, o soluk soluğa, aşık, kasıklardan akan şarkılar, öldün teoman, toprak atsak üzerine sanıyorum ki uyanırsın.

Dinledim dinlemez olaydım. Git çocuğu bezle, mamayı da getir gelirken.
Tek beğendiğim şarkısı olan sanatçı.Teoman & irem Candar - Bana Öyle Bakma: http://youtu.be/f3qYHcMu8r8
yeni parçalarını beğenmeyenler var ama benim asıl takıldığım nokta hiç programlara çıkmıyor. beyaza falan bir çıksa da şöyle canlı dinlesek eski parçalarını.
yeni albümü çıkmış neden haber vermiyorsunuz.
edit: biliyorum sayın mod chat, form tarzı yazdığı umarım bir gün öğrenirim.
Kırk bin kere tövbe edip yine şarap içenler gibi müziği bıraktığını söyleyip tekrar albüm çıkaran nadide insandır. iyidir, hoştur, Türkiye' de kaliteli müziğin kanıtıdır.
eski sevgilim teoman konserine gidelim dediğinde teoman müziği bırakmıştı.
saat 3 şarkısını bir türlü saat 3 te dinleyemediğim şarkıcı.
saat 3 şarkısını bir türlü saat 3 te dinleyemediğim şarkıcı.
Döneminin en iyilerindendi.
Bir zamanların en çok dinlenen sanatçısı.
Ağırlıklı olarak slov parçalar üzerinden çalışmalar yaptığı bilinsede, hareketli parçaları da mevcuttur.
Paramparça yı seslendiren efsanevi şarkıcı her dogum günümde açar dinlerim eski anılarıma dönerim eski olan her şeyi 4 dakikalıgına yaşarım.
kartlamıştır lakin kartlasa bile gideri vardır hala. teoman olmak böyle bir şey sanırım.
Asla eskimeyeceğine inandığım şarkıları seslendirmiştir.
"napiiim tabiatım böyle" şarkısı bende bağımlılık yapmıştır.
10 kere müziği bıraktım geri döncem dedi diye sinir olmuştum ama serseri şarkısını baya beğendim.teoman teomandır sonucta.
Dün itibariyle canlı dinlemiş olup,kendisine bir kez daha aşık olmuşumdur sözlük.
--spoiler--
'' etrafına bak, onlardan olma sakın.
yola koyul küçük küçük, git buralardan. ''
--spoiler--

istanbul da sonbahar şarkısında zaman zaman hepimizin aklına gelen yorulup uzaklara çekip gitmeyi istemek planını anlatmış değerli sanatçı.
Kesinlikle cinsel objedir. Bir insan ancak bu kadar seksi çağrıştırabilir.
pop müziği arabesk kıvamına getirmiş bitmeyen acıların popcusu.
Aşık olunası cool ve seksi sesiyle harikulede şarkılar söyleyen, paraya ihtiyaçi olduğunda çıkıp şarkısını söyleyen kişiliktir. Lise yıllarımı, aşk acılarımı, terk edişlerimi şarkıları eşliğinde yaşadığım sanatçı.
hayatta tek dostum olan gerçek müzisyen. onunla yaşadım, onunla öleceğim galiba. müzikleri beni en iyi anlatan sanatçı.
ölmeden önce sevişilmesi gereken kişi. boşandı da sonunda.
© copyright 2005 - 2026